Bemutatkozásom 2007 öszén

Hogy ki is vagyok én? Az igazat megvallva mindig erről a legnehezebb íni.

Szakmailag egyszerű a válasz: már több, mint 10 év tapasztalatának köszönhetően büszkén állítom ismerem a munkám minden titkát, minden csínját-bínját, és bár 10 év hosszú idő még ma is a plafonig ugrálok örömömben, ha köszönő szavakat kapok, ha azt írják majd jó volt, pont olyan illetve még szebb, mint ahogy azt elképzelték amikor először jutott eszükbe, hogy Prágába utaznak.

Bartha Tünde És hogy ki vagyok én emberileg? Immár 10 éve Kálmán felesége, 6 éves Lilim anyukája, anyukám és apukám lánya, öcsém nővére, Boldizsár nagynénje és barátaim hű barátja, remélve, hogy mindebből a lehető legjobb. A többit derítsék ki Önök.

Saját irodám, a JÓTÜNDÉR UTAZÁSI IRODA 2009 február elején töltötte be elsö életévét és büszkén mondhatom: egészséges, életerös és mindig jókedélyü gyermek lett belöle, akit sokan szeretnek, akihez vissza-vissza térnek és akivel mindenki biztonságban érezheti magát.

pragai jotunder Az elmúlt több mint 10 év alatt, amelyet az idegenforgalomban töltöttem annyi szerelmes párt, gyerekes családot, összenőtt baráti társaságot vagy kollektívát és 45–50 fős nagycsoportot szállásoltam már el Prágában, hogy a legtöbb szállodától, panziótól és apartmanháztól olyan kedvezményes árakat kapok amelynek köszönhetően a szállásajánlataimat garantáltan a lehető legolcsóbban próbálom majd mindig összeállítani Önöknek.

Nem hiszik? Olvassanak bele a hozzá írt levelekbe: http://www.olcso-szallasok-pragaban.hu/re­ferenciak/

AZ ANYUKÁM, AKINEK OLY SOKAT KÖSZÖNHETEK

És mert egyre több a hozzánk forduló utazási iroda, cég, iskola, csoport és egyéni utas és a munkám szeretete mellett imádok ott lenni Lili lányom táncóráján be kellett látnom, egyedül nem megy tovább. Így ezentúl az én drága anyukám, Hornyák Valika, aki már a munkámat jobban ismeri, mint sok szakmabeli is a rendelkezésükre áll és megtesz mindent azért, hogy istenien érezzék magukat Prágában, a lehetö legkedvezöbb áron. Forduljanak hozzá bizalommal. Mindenben a seegítségükre lesz.

LILI 4. SZULINAPJA MAMÁVAL ÉS APÁVAL mamikam es en mama Lilike 3 szulinapjan

A LEGKEDVESEBB IDEGENVEZETÖIM

ÉVA ÉS ÉN JANIGA ÉVA, akit immár 17 ismerek, aki életem egyik legnagyobb ajándéka, az ízig-vérig Vízöntö Barátném, akit minden csoportom nagyon szeretett. Ha ö vezette a csoportjaimat tudtam, hogy végzetes lesz Prágával való találkozásuk.

ILDÓCA CSÉFALVAY ILDIKÓ, aki a legnagyobb profi ebben a városban, akitöl nagyon sokat tanultam és akinek a Prágáról írott könyvéböl a mai napig tanulnak a szakmabeliek is.

MÉG NÉHÁNY SZÓ A SZAKMAI MÚLTAMRÓL

Bartha Tünde JóTündér 4 évig a Marys-ben dolgoztam, ahol leginkább a magyarországi utasok és csoportok elégedettsége volt a feladatom, majd nulláról indítottam el útjára az Astra Accommodation-t. Aki így nem ismerné a pragai-szallasok.com – ot és bár nem volt benne tulajdonjogom 5 évig szívvel lélekkel és úgy csináltam a munkám, mintha az iroda az enyém lett volna. Aztán történt egy-s-más, úgy ahogy az ilyen munkaviszonyokban egy bizonyos idő után lenni szokott és mikor már aludni sem tudtam és sokat fájt a szívem 2007 november 19-én végre felmondtam. Nehéz lépés volt, iszonyatos agónia előzte meg. Szerettem a székem, szerettem a munkám, hiszen bármilyen giccsesen is hangzik majd az én gyerkőcöm volt az egész , de mikor már a húsomat ette ez az óriásbébi nemet kellett mondanom neki végre. Így talán a 10 év alatt könnyen meglehet, hogy mi már találkoztunk is. Talán elmondtam már Önnek is mit szeretek ebben a városban, immár 13 éve szüntelenül, talán megsúgtam már mi az, amit feltétlenül látniuk kell, hol egyenek jó csülköt ebédre, hol a legjobb a pilzeni és hol a legfinomabb almás kalács ebben a megunhatatlan városban és talán azt is elmondtam már egyszer hová be se tegyék a lábukat, mert biztos csalódni fognak.

VÁRJUK ÖNÖKET SZERETETTEL PRÁGÁBAN, BARÁTI ÜDVÖZLETTEL Bartha Tünde és Kálmán és nem utolsó sorban az anyukám Hornyák Valéria

Néhány öszinte szó 2012 elején

Kedves Utasaink, szívböl köszönöm nektek véget nem érö bizalmatokat es hüségeteket családi utazási irodánk iránt, remélem ebben az évben sem okozunk majd csalódást. Visszavárunk benneteket!!! egy kozos szilveszter a hegyekben