Referenciák: SÖRFŐZDE HOTEL

20.-23.10.2017/ 62 fo

Kedves Vali!

Még egyszer szeretnék mindent megköszönni. Minden nagyon jól sikerült.

Jövőre folytatjuk.

Szép napot neked,

Laci

10.-11.04.2017/18 fo

Kedves Valika!

Nagyon jó volt a szállás. Máskor is kérjük majd.

A csoport mindennel elégedett volt. Csodálatos két napot töltöttünk nálatok.

Köszönettel mindenért

üdv,Enikő

29.04.-01.05.2017/55 fo

Kedves Vali!   Minden fantasztikus volt, tegnap este értünk haza (igaz péntek este Ausztriában 10 cm hó esett…) de szerencsére Prágában jó volt az idő, még ha hűvös is volt.

Nagyon jó volt  a szállás, a vacsoráért/No­vomestsky Pivovar/ odavoltak a tanárok, és az idegenvezető – Szilvássy Katiért is! Mindent nagyon köszönünk, most egyelőre max. magánúton készülünk, de előbb utóbb visszamegyünk csoporttal is!

Köszönjük a kedvezmények elintézését is!

Szeretettel üdvözlöm, Zsuzsa

20. - 22. 10. 016/50 fo

Kedves Vali!

Nagyon jól éreztük magunkat, minden nagyon jó volt, szállás, hajókázás, idegenvezetés és legfőképpen a szervezés.

Nem tudok semmit írni, hogy mit kellene másképpen csinálni. :)

Nagyon szépen köszönjük.

Szép őszi napokat kívánok és mégegyszer mindent köszönünk! Bea

07.-09.10.2016/20 fo

Kedves Valéria!

Meglátogattuk a csodálatos Prágát és rájöttünk,hogy kevés volt ez a hétvége. Köszönjük a segítségét. Mindennel elégedettek voltunk.

Üdv.Csilla

03 - 06. 08. 2016/ 43 fo

Kedves Vali!

Szombat éjszaka szerencsésen megérkeztünk haza.

Köszönjük a sok segítséget és a rugalmasságot!

Minden rendben volt a csapat nagyon-nagyon jól érezte magát. A szállás minden szempontból kielégítő volt a szobák tiszták, rendezettek, a reggeli pedig pazar. Sőt még lift is van, a két csillagos részhez is.

A hajókázás is lenyűgöző volt.

Kívánok további szép nyarat, s ha érdeklődő lesz melegen ajánlom Önöket.

Mindent köszönök: Botond

30.07.-02.08.2015/3 ej 21 fo

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat.

Mindenhol a hotelban, a hajón, az idegenvezetőnél stimmelt minden. Az egyik résztvevőm elkérte az elérhetőségeteket, mert majd szállás ügyben fel fog keresni , és segítségedet kéri, szintén a Sorfőzde Hotelben szeretnének majd megszállni.

A reggeli nagyon-nagyon bőséges volt, kedvesek voltak a recepción, angolul jól meg tudtuk érteni egymást.

Metróval is könnyen és gyorsan tudtunk közlekedni.

Ha legközelebb újra rászánjuk magunkat megint Veletek fogunk menni.

Jó egészséget és sok turistát kívánunk Nektek!

Puszi: Cz. Évi Jászberény

18. - 20. 08. 2015/2 fo

Kedves Tünde!

A szállás nagyon jó volt, pont megfelelő helyen, könnyen és gyorsan elérhető tömegközlekedéssel, általában véve is felülmúlta a várakozásainkat. A reggeli is tetszett, a személyzet is segítőkész volt, a szervezés is gyors és rugalmas, úgyhogy mindennel nagyon meg voltunk elégedve.

Köszönettel:

S. Lili

17-19.05.2015/32 fo

Kedves Valéria,

köszönöm szépen a segítséget. A szállás és az étkezés is teljesen rendben volt. Korrekt vacsorában volt részünk.

Tervezünk még programokat Prágába és mindig keresni is foglak benneteket. Sajnos, gyakran nem tudunk hónapokkal előre foglalni, pedig szeretnénk. Még egyszer köszönöm a segítséget.

Attila

03- 04. 08. 2014/ 51 fo

Kedves Vali!

Meg voltunk elégedve. A szállás megfelelő volt és a reggeli kitűnő. A norvég utunk, aminek első állomása volt Prága, nagyon jól sikerült. Sok szépet láttunk és az idő is jó volt.

Tervezünk megint egy karácsony előtti prágai látogatást. Mindenképpen a karácsony előtti hétvégéről lenne szó, majd pontosítok. Szerintem ez a hotel tökéletesen jó lesz, hamarosan írok majd ezzel kapcsolatban.

Minden jót kívánok szeretettel, Henriette

16 - 19. 07. 2014/ 2 fo

Kedves Valéria!

Most is, mint az előző alkalommal mindennel maximálisan elégedettek voltunk; ismét pont azt kaptuk, amit honlapukon ígérnek.

Ritka az ilyen, további sikeres munkát kívánok:

Mariann

18 - 21. 04. 2014/12 fo

Kedves Vali,

Prága csodás volt, mint mindig és az új szálláshellyel sem volt semmi problémánk

Ismét köszönöm a segítséget

üdv, Tamás

21 - 23. 06. 2013/4 fo

Kedves Valéria!

Jól éreztük magunkat Prágában. A szállás olyan volt, amilyenre számítottunk, elégedettek voltunk összességében, bár amikor megérkeztünk még nem volt kitakarítva a szobánk, és várnunk kellett, illetve, a teljes összeget akarták elkérni először, nem csak a felét, de rövid időn belül minden problémát megoldottak. A reggeli különösen tetszett mindenkinek.

Örültünk, hogy a kommunikáció folyamatos tudott lenni Önök között és köztünk, és abszolút nem bántuk meg, hogy az Önök közvetítésével tudtunk szállást foglalni, elégedettek voltunk és jól éreztük magunkat.

Köszönünk szépen mindent!

Üdvözlettel, Krisztina

15-18.07.2013/28 fo

Kedves Vali,

köszönöm megkaptam a számlát, minden rendben volt, a szállás is tiszta, korrekt. A belvárosban rengetegen voltak, mi pedig a többnapos tánc után nagyon el voltunk fáradva, ezért talán kevésbé tudtuk élvezni Prága szépségét, de legalább biztosan visszatérünk:) Külön jól jött a szállás hatalmas terasza és a pár méterre található étterem.

Köszönettel küldjük a fesztivál gálaműsoron előadott táncunkat, a 15. perctől kezdődik.

http://www.us­tream.tv/…ded/358­16667

Üdvözlettel: Szilvi, Sebastian és a Martenica

09 - 12. 05. 2013/8 fo

Kedves Valéria!

Várakozásainknak megfelelt a hotel által kínált szállás, étkezési lehetőség, illetve kiemelhető, hogy számunkra igen jó helyen helyezkedik el a létesítmény.

Időnk nagy részét nem a Hotelben töltöttük. Ebből kifolyólag a pihenés és a reggeli marad csak, amire a hotel által nyújtott lehetőségek megfelelőek, elegendők, kielégítők, jók voltak.

Részemről egyetlen negatívumként maradt bennem, hogy tetőtérben volt a szobánk és többször lefejeltem a féltetőt, mint eredetileg számítottam rá.

Az iroda általi rugalmas szervezést ismét meg kell hogy köszönjem, remélem a jövőben is tudunk önökre számítani utazás terén.

Természetesen saját véleményemet írtam le ebben a néhány sorban, amennyiben Péter úgy gondolja kiegészíti, de emlékeim szerint a csapat összes tagja meg volt elégedve.

Üdvözlettel:

B. Balázs

02-03.11.2012/51 fo

Kedves Valika!

Hazaérkeztünk… Sajnos… Vége az álomutazásunknak- de hamarosan újra kezdünk szervezkedni! Prágában, a szállásunkon minden rendben volt! Sajnos egy 3 fős család nem mert útrakelni, a szállodában voltak kedvesek eltekinteni a foglalástól! Köszönet a megértésükért! Egy este és agy délelőtt állt rendelkezésünkre, és ismét megállapítottuk, hogy Párizs ugyan egészen rendkívüli, de Prága varázsát el nem tudja homályosítani!

Köszönöm a segítségedet!

Az utasok közül többen készülnek egyénileg visszatérni, remélem hamarosan jelentkeznek! Az elérhetőségedet megadtam…

Minden jót kívánok, sok-sok jó csoportot, vendéget!!!! Biztos vagyok benne, hogy a kapcsolatunk a vállalkozásotokkal folytatódni fog!!!!

Szeretettel üdvözöllek! Ica

20-22.10.2012/48 fo

Kedves Valéria!

Nagyon köszönünk mindent! Mindennel maximálisan megvoltunk elégedve. Sajnos egy dráma beárnyékolta az ottlétünket. Az utolsó nap hajnalban az egyik utasunk,egy anyuka, rosszul lett ,elvesztette az eszméletét,és azóta is ott van Prágában a kórházban lélegeztetőgépen. A diagnózis szerint agyhártyagyulladás. A szállodában segítőkészek voltak és konzulátus is,igaz tolmácsot csak drága pénzért küldenének,és a szállást is elég drágát foglaltak a férjnek,aki még most is kint van vele,de az legalább közel van kórházhoz. A közvetlen életveszélyen talán már túl van,de mivel kommunikálni nem tud a férj senkivel,így elég nehéz az információ áramlás.

Visszatérve az Önök munkájára,minden tökéletes volt,Szilvia egy rendkívül kedves,remek idegenvezető volt,aki jól tűrte férfi kollégám kérdéseit! :)) Már tovább is ajánlottam az Önök cégét egy ismerős kolléganőnek,aki kora tavaszra tervez Prágába utat.

Szívélyes üdvözlettel: Eszter

20-22.10.2012/35 fo

Kedves Valéria!

Igen meg voltunk mindennel elégedve. A szállás is rendben volt és segítőkészek voltak. A vacsik is finomak voltak és a sörözőket is megtaláltuk. Bár most nem jutottam el a sör clubba-nem volt rá idő, de helyette isteni söröket ittunk a Strahovi kolostorban -a legjobbakat! Az U Flekú hozta a bunkó stílusát… Utolsó napra hagytam a szilvás sört az U Medvidkuba, de sajnos csak 16-kor nyitott, mi pedig akkor indultunk haza a pályaudvartól. Szóval összességében jól éreztük magunkat és arra jutottunk, hogy meg kell ismételni! :-) Köszönöm a foglalásokat!

Üdvözlettel:

B. Attila

02.06.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Az irodájuk munkájával teljesen elégedettek vagyunk – hiszen Bartha Tündét már ismerve újból Önökhöz fordultunk, és a jövőben is ezt tesszük. Valahogy biztonságban éreztük magunkat attól, hogy ha valami történik velünk, akkor van kihez fordulnunk. Mi ugyanis nem beszélünk nyelveket.

A szálloda is ismert volt már előttünk, így abban sem csalódtunk, bár az árban egy mini hűtőszekrény talán beleférne…

Ami Önöktől független, de ha valahol valamilyen fórumon szóba kerülne, elmondhatják, hogy az autópályákon, autóutakon, főutakon nagyon rossznak ítéljük a tájékoztató táblákat. Nem az idegeneknek készültek, hanem a helybelieknek – akik anélkül is tájékozottak. Gondolom, már arra alapozták a táblákat, hogy mindenki „GPS“ – el rendelkezik (mi csak papír alapúval).

Hát ennyi, még talán annyi, hogy Prága szép, barátságos és máskor is szívesen elmegyünk. Talán nem is csak átutazóban.

További sikeres munkát kívánunk Önöknek.

V. és K.

23.-25.03.2012/33 fo

Kedves Valéria!

Köszönünk mindent. Holnapra és egyébként is minden jót kívánunk, remélem találkozunk, ha legközelebb Prágában járunk.

Üdvözlettel: Zsuzsa

16.-20.07.2011/2 fo

Kedves Valeria!

Mindennel meg voltunk elégedve, nagyon jól éreztük magunkat Prágában. Sajnos 4 helyett csak ketten tudtunk menni, de a hotel nagyon készséges volt és kaptunk egy kisebb szobát, és csak 2 fő után kellett fizetni. Ezért nagyon hálásak vagyunk. A prágai utazással kapcsolatban csak pozitív élményekkel gazdagottunk. Köszönöm az irodájuk munkáját.

Üdvözlettel: Juhász János Tamás

15.-17.07.2011/5 fo

Prága fantasztikus, én már 4. alkalommal mentem, s kifogtuk a leggyönöyrűbb időt..úgy nézem az egyész nyárból:) A szállással teljesen meg voltunk elégedve, a recepdiós srác nagyon kedves volt, az szobát mindig tisztán találtuk, tiszta törölközővel, a reggeli bőséges és pazar, egyedül (ami kicsit hiányzott), mivel felkészülve mentünk:) igy volt nálunk legalább egy napi kaja..jó volna, ha esetleg nem csak a recepciós hűtőjébe lehetne besikkasztani ezt azt- gondolok itt pl. sörre is, ami jó, ha hűtött.De mindezt leszámitva, köszönjük a szervezést és a foglalást. Ha ujra megyünk, bizonyára, ugyanezt a helyet választjuk majd:) Zsuzsa

13.-15.07.2011/ 2 fo

Kedves Valéria! Nagyon élveztük ezt a néhány napot. A szállás pontosan olyan volt, ahogy Önök hirdették: tiszta, igényeinknek pontosan megfelelő; a személyzet kedves, készséges, a reggeli bőséges. Azt hiszem, elég ha annyit írok: már gyűjtök a következő prágai útra a lányommal, biztosan Önöket fogom megkeresni.

Köszönöm a munkájukat: Marianna

28. - 31. 10. 2010/ 4 fo

Kedves Valeria!

Jól éreztük magunkat! A Hotel Pivovar számunkra ideális választás volt, mert szinte csak aludni mentünk a szállodába. Tiszta volt, normális reggelik voltak, kedvesek voltak az ott dolgozók, közel volt metróval a belváros. Egyetlen nehézség csak a WIFI kicsi térereje volt, ami a szobánkban nem volt elérhető.

A jövőben újra szeretnénk Csehországban barangolni, most a rég nem látott Jicin környékét szeretnénk körbejárni. Amennyiben azon a környéken is van szállásajánlatuk, köszönettel fogadjuk.

Egyetlen javaslat, ami nem az ellátással van kapcsolatban. A környéken található kis kocsmákról és éttermekről adnának egy listát, biztosan siker lenne. A belváros turisták járta tömeghelyei jók, de mi egy igazi cseh kocsmát kerestünk, ahol nincs akkora tömeg.

Üdvözlettel: Kollek Péter

07. - 09. 05. 2010/2 ej/ 51 fo

Kedvers Valéria! Nagyon rosszul éreztük magunkat és már nem is vágyok soha Prágába! :-) Természetesen jól éreztük magunkat és jól sikerült a kirándulás. Mindig van egy-két morgós, de azok nem számítanak. A csapat jól érezte magát. És ez a fontos! Köszönöm a segítséget! Már csak egy hét és újra ott vagyok! alig várom! Attila Birinyi

23.-25.04.2010/2 ejszaka/15 fo

Kedves Valika!

Nagyon köszönöm az együttműködését, igen jól sikerült a prágai út, legalábbis az utaselégedettség szempontjából. Mint kolléganőm is írta, jól érezték magukat az utasok, tetszett a szállás, ellátás, a program, az idegenvezető. Mindent köszönök és bízom benne lesz még közös munkánk. Hajdú Volán Zrt., Debrecen,

Jó egészséget, sikeres munkát és szép napot kívánok! Üdvözlettel:

Urbán Irén

01-02.06.2008 49 fö SÖRFÖZDE HOTEL

Kedves Tünde! Hazaérkezve, s a sok teendő elvégzése közben, s után engedje meg, hogy megköszönjem a munkáját.Csak a legjobbakat tudom mondani korrekt szolgáltatásáról, melyet irodája biztosított még az utolsó pillanatban is.

A szobák tisztasága,a bőséges reggeli,a portások, a menedzser türelmes, toleráns segítőkészsége valóban biztosítja a hosszútávú bizalmat az Ön irodája iránt.Talán, ha a forróság, melyet nem az elfogyasztott sör, hanem a füllesztő időjárás varázsolt a szobákba,kisebb lett volna, kellemesebb lehetett volna az éjszakai (rövid pihenés)!

Igen, az időjárás intézése mindig az én feladatom.Rajtam is kérik számon, ha nem süt a nap! Márpedig most végig a négy csodálatos napon sütött,Még akkor is, ha zivatar-felhők szerették volna elhomályosítani. Este metróval bementünk az éjszakai óvárost, és a Károly hidat megnézni, másnap délelőtt pedig a Várat, a Szt.Vitust (a 287 lépcsőn elcsábítottam az egész kórust a toronyba),az őrségváltást tekintettük meg.Csodálatos város Prága!Sok új szerelmesét sikerült szerezni.

Fogják Önöket „zaklatni“ a szervezéshez.Szív­ből ajánlom mindenkinek! örülök, hogy Önt választotta!Kéz­csókkal köszönöm munkáját:Lukác­s Ferenc

SÖRFŐZDE HOTEL 51 FŐ 25–27.04.2008

Kedves Tünde! Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókivánságot.A­nyukádnak is minden jót kivánok. Most jöttem a dolgozóba és igy csak most tudok válaszolni. Nagyon köszönöm a segitséget és mindent.Nagyon jó volt a szállás és Éva is igen kedves talpraesett lány,aki profi módon intézett mindent. Engem is mjegdicsért /nem kellett volna/ hogy összeszedem a társaságot és mindenre figyelek. Ajánlom majd az irodád és persze Évát is. Már vannak más csapattal tervek hogy jövőre ujra megyünk vagy esetleg ősszel. Egy pici hiva volt hogy a két vacsora főétele alig tért el egymástól,de ugy voltunk vele hogy cseh specialitásokat eszünk. A recepcios is rendes volt. Attila is üdvözletét küldi,ő is ujra ajánl benneteket. Remélem tarjuk a kapcsolatot és irogatunk,szeretném ha nem szakadna meg a barátság. Ha Magyarországon bármit tudunk segiteni nagyon szivesen, és ha erre jársz jó lenne találkozni.Mé­gegyszer köszönöm üdvözlettel és puszi Vali