Referenciák: HOTEL VICTORIA

14.-17.03.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Az Önök hozzáállásával és munkájával tökéletesen meg voltunk elégedve, ezt ezúton is köszönjük. A szállás a célnak teljesen megfelelt, egyedül a reggeli választékával volt némi fenntartásunk, és esetenként várni kellett pl. a kenyérre, vajra is. Ettől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat, és bár az első nap nagyobbrészt fáztunk, ám délutánra már kisütött a nap. Szerencsénk volt az időjárással, Prága a legszebb arcát mutatta.

De azért hazatérve úgy éreztük, hogy Budapest legalább olyan szép, mint Prága.

Önöknek is a legjobbakat kívánjuk Húsvétra, és a többi napra is!

Üdvözlettel,

Ildikó és Miklos

03.-05.12.2011/4 fo

Kedves Vali!

Elégedetten és élményekkel telve hazaérkeztünk Prágából! MINDEN NAGYON SZUPER VOLT, kívánni se lehetett volna jobbat! Köszönök szépen mindent! Már ma is (a munkahelyemen) és eztán is fogom mindenkinek ajánlani, hogy keresse fel (akár az évnek ebben a szakaszában is nyugodtam) a gyönyörű Prágát, és Benneteket, akik ehhez az utazáshoz minden hasznos infót és segítséget megadtok, sőt még annál is többet! Köszönöm a kedvességed!

Nagyon kellemes ünnepeket kívánok!

Szeretettel, Ildikó

08.-12.08.2011/2 fo

KEDVES VALÉRIA!

A Prágában eltöltött 5 nap( 4 éjszaka) remekül sikerült: a hotel, a reggeli, a személyzet, a prágai villamos közlekedés szervezettsége, a VÁROS(!!!),a patinás házak-paloták megejtő hangulata, tisztasága, az Óváros, a Hradzsin,a Kisoldal, stb…- nem érdemes bármelyiket is kiemelni, hiszen Sacit és engem is maximálisan hatása alá kerített ez a város !!… Valóban lehetetlen dolog éhezni Prágában,mert a Vencel-téri kolbászos standoktól a Lavická-étteremben 2 alkalommal is elfogyasztott „knédlis“ melegételig- a kiváló cseh sörökkel: a városnézés közbeni-,v. utáni órák bármelyikében igazán ízletesek voltak!…Külön kiemelném viszont a Hlavní Nadrazi egészen fantasztikus épületét, én, aki megjártam már az 5 világrész számos nagyvárosát, ILYENT csak a legnagyobb metropolisok REPÜLŐTEREIN láttam, ragyogó tisztasággal, rengeteg bolttal, -komolyan mondom,hogy ehhez hasonlót tényleg csak amerikai repülőtereken( vagy még ott sem…) láttam eddig !…

Valéria! köszönjük a sok segítséget,az infókat, s mindazt, amivel az Önök Irodája messzemenőleg hozzájárult utunk sikeréhez! Mindenkinek fogjuk javasolni a Fair fairy Travel-t!!

Egész biztos, hogy visszatérünk ebbe a gyönyörű városba,–természetesen az Önök irodáján keresztül!

Addig is szívélyes üdvözlettel:

Saci és Zoltán

07.-10.04.2011/2 fo

Üdvözlöm Valika!

Nagyon klassz volt minden,imádtam Prágát,és igazán jólesett egy kis lazítás!! :-)

Köszönöm,hogy segített mindenben, és az idejét amit Rám szánt :-)

Puszilom és köszönöm!!! :-) Nagy Aniko Bp.

28.-31.03.2011/ 2 fo

Kedves Valéria és Tünde! Sajnos letelt a szép utazás. (Végül is egy nappal előbb mentünk, Karlovy Vary-ban aludtunk és megnéztük Mariánské Láznét is) Gyönyörű szép volt Prága, jó az ellátás, remekek a sörök és a kaja. Nagyon köszönjük segítségüket a szállásfoglalásban és tanácsokban, mindenképpen ajánljuk Önöket barátainknak is. Tisztelettel: Barta Elek és neje

12.-18.03.2011/ 2 fo

Kedves Bartha Tünde!

Először is nagyon szépen köszönjük, hogy részese volt ennek a csodálatos hétnek Prágában!

Kezdjük az elején. A transzferrel teljes mértékben meg voltunk elégedve, a kollégája udvarias, kedves, segítőkész volt mindenben, ami ilyenkor nagyon fontos. Neki is köszöjük így utólag is! Maga a szállás szerintünk nagyon jó helyen van, közel az Óvároshoz, már aki annyira szeret gyalogolni, mint mi. Az 5 és fél nap alatt több, mint 150 km-t gyalogoltunk, de mindent láttunk, ami az utikönyvünkben volt. Sőt még annál is sokkal többet. Ez szerintünk így volt tökéletes!

A szállásunkon a reggeli mennyiségileg és minőségileg is kifogástalan volt. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész volt. Külön tetszett, hogy sűrűn cseréltek törölközőket, ágyneműt is egyszer a hét nap alatt. Maga a szoba jól felszerelt, tiszta, rendszeresen takarított volt.

Meg néztuk a Loretát, ami nagyon szep volt és ha kimarad, az nagyon nagy kár lett volna!! Kérem szépen így utólag is, ha lehet tolmácsolja az ottani dolgozóknak szivélyes üdvözletünket és köszönetünket az időn túli feledhetetlen tárlatvezetésért a fiatalember részéről. Kérném úgy tolmácsolni, mi voltunk azok a magyarok, akik magyarul írtuk le nekik, ha jól tudom az OLTÁRI SZENTEK szavakat és tanítottuk egymást a saját nyelvünkön (cseh-magyar-angol). Ez nagyon vicces volt és mindannyian jót mulattunk rajta.
a negatívumok Összességében vegyék úgy, hogy mindent nagyon köszönünk. Az elmaradt dolgokat majd egy újabb út keretén belül pótoljuk. Remélem még akkor is tudnak majd segíteni a kinti programokban és szállásban.

Még egyszer köszönjük!

Sok sikert, még több fizető vendéget kívánunk:

Nyerges Ottóné és Nyerges Ottó

12.-15.03.2011/4 fo

Kedves Valeria, Nagyon jol ereztuk magunkat es a szallas is kivalo volt. A tavoli parkolo egy kicsit kellemetlen… Megyunk legkozelebb is!

Udv Fuzer Robert

05.-07.02.2011/2 fo

Kedves Valeria és Tünde!

Köszönjük a segítséget, minden rendben volt a szállással, nagyon jól éreztük magunkat. Köszönöm a segítséget!

Fábián László

22. - 23. 12. 2011/ 3 fo

Kedves Valéria!

Nagyon szépen köszönjük a szervezést! Tökéletes volt minden, a kis csapat szuperul érezte magát.

Csak így tovább!!!!

Üdvözlettel: Kontz Anett

03. - 05. 12. 2010/ 4 fo

Kedves Valika!

Sikeresen hazaérkeztünk­.Mégegyszer szeretnénk megköszönni mindent: a szállást, az útbaigazításokat, a segítségnyújtást, és a felejthetetlen szombat déutánt. Igazatok volt, hogy a vár várhat. Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt beszélgetni,sörözni, olyan dolgokat hallani , amit az utikönyvekben nem hiszem , hogy olvastunk volna.Köszönjük,h­ogy megmutattátok Prága nyüzsgését, és elfeledhettük a gondjainkat egy kis időre.Nekünk lehet,hogy a prágai múzeum mást fog jelnteni, mint más túristának, de az is egy különleges, saját titok lesz. A vacsorát még nem állt módunkban megköszönni.Isteni finom volt, nagyon jót ettünk-ittunk, és kb este 11-ig söröztünk szombat este a Sklep étteremben. Biztos,hogy visszatérünk Prágába,és okvetlenül szeretnénk találkozni veletek,ha nem tolakodás.Ha viszont Ti jártok Magyarországon,és van időtök nézelődni,szívesen látunk Tatán! Mégegyszer mindent köszönünk!Áldott, békés Karácsonyi Ünnepet, és sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk az egész családodnak! Rózsa László, felesége Annamária,és pesti barátaik: Attila és Brigitta

20. - 23. 05. 2010/ 3 ej/ 6 fo

Kedves Valéria!

Isten látja lelkemet-én is terveztem, hogy felhívom, sőt már Prágában is eszemben volt, hogy szervezek egy találkozót magával, de ez utóbbi a népes társaág miatt elmaradt.Szerettem volna személyesen is megismerni.

Elsősorban azért akartam megkeresni, mert az Ön gondossága, segítőkészsége minden elképzelésünket felülmúlta, s ezt szerettem volna újból megköszönni. Elég gyakran utazunk, így van összehasonlítási alapunk, és sajnos nem mindenütt tapasztaltuk azt a figyelmességet, mint amit Önnél éreztünk.Jó néhányszor beszéltünk munkaidőn kívül, hét végén, meg mindjárt az utazásunk szervezésének kezdetén is a magán bajai ellenére(akkor került kórházba élete párja) türelmesen és kedvesen próbált segíteni, pl. mikot a bankkártyás foglaló üggyel küzdöttünk.

Prága csodálatos volt, egyetlen bajunk az, hogy rövid volt az idő, amit ott töltöttünk. Meglepett, az a hatalmas turista forgalom, amivel a várost járva találkoztunk. Budapesten ,én legalább is, nem észlelek ennyi külföldit, mint amit ott, az óvárosban tapasztaltunk. Kellemes volt a hotel(VIKTORIA), és az emberek többsége is segítőkészen működött közre, ha valami segitséget kértünk. Nagyon jó helyen is volt a szállás, pár perc alatt a villamosokkal mindenhova el tudtunk jutni.

Remélem lesz még alkalmunk újra elindulni Önökhöz, a szervezésben biztos az Ön segítségét fogjuk igénybe venni Egyetlen negatív élményünket is megosztanám azért Önnel. Kaptunk magától a szálloda foglalás igazolásával egy kedvezményes árú fogyasztásra jogosító táblázatot, ezt egyetlen helyen, az U fleku sörözőben próbáltuk érvényesíteni(nem kis számlánk )fizetésénél az asztalhoz hívott vezető azonban,m azt mondta, életében nem látott ilyet.erről persze valószínűleg nem Önök tehetnek, de ügyelni kellene rá, ha egy ilyen listát kiadnak, annak működni is kellene.Jártunk az U-kalichaban is, de ott elfelejtkeztünk a kedvezmény lehetőségéről.

Kedves Valéria. Sok sikert kívánok további munkájához, s jó egészséget a családjának és munkatársainak is.

Üdvözlettel:Ju­raszek János

12-15.03.2009

Kedves Tünde és Kálmán! Köszönöm a segítséget a prágai szállást illetőleg. Minden rendben volt, jól éreztük magunkat.Tetszett a műemlékek ápoltsága, a rend és a tisztaság. Sajnos Budapestről ez nem mondható el jelenleg. Tisztelettel Ferenc

6-9.12.2006

Szia Tünde!!Nagyon jól sikerült minden. Mi is nagyon jól éreztük magunkat. A szállás az éttermek amiket ajánlottál kitűnőek voltak. Szerintem tavasszal vagy ősszel biztos visszamegyünk. A recepción hagytam a neveden valamit remélem majd megkapod. Én is nagyon boldog új évet kívánok, Németh Ildikó.

25. - 28. 07. 2016/6 fo

Kedves Valéria!

A prágai utazás nagyon jól sikerült. Sok nevezetességet sikerült megtekinteni ez alatt a pár nap alatt. Különleges söröket kóstoltunk, a legérdekesebb a zöld sör volt, illetve a Staropramen Visitor Centerbe is ellátogattunk.

A Victoria Hotellel teljes mértékben meg voltunk elégedve. A szobák kényelmesek voltak, a személyzet segítőkész, a reggeli pedig bőséges. Ami kellemetlenséget jelentett az az, hogy a hotel a villamossín mentén helyezkedik el, ami kissé zajossá tette a reggeleket.

Összességében azonban az utazás jól sikerült.

Kifejezetten örültem, hogy sikerült rábukkani az Önök utazási irodájára. A szállásfoglalást így biztosabbnak és biztonságosabbnak éreztem, mint egy online szállásfoglaló felület segítségével.

További szép nyarat! Viktória

31.07.-04.08.2015/ 2 fo

Kedves Valéria !

Ismét nagyon jól éreztük magunkat Prágában.

A szálloda remek, a személyzet udvarias volt. Prága gyönyörű, szeretjük nagyon, jövünk jövőre is. Az Önök gyors, megbízható és egyszerű ügyintézése révén prágai utazásunk gondtalan volt és nagyon jól sikerült..

Köszönjük.

Üdvözlettel N. József

20-23.08.2015/ 4 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük a közreműködést és a pontos útvonal leírásokat! Sokat segített! :)

Nagyon jól éreztük magunkat – nem először – és bízzunk benne nem is utoljára Prágában! Mind a két szálláshely/Žižkov apartman+Hotel Victoria/ korrekt és tiszta volt! A Viktoria Hotelben a wifi díjjal volt némi vitánk! :(

A kiírás és a szolgáltatás nem fedte egymást, mert azt írják a saját tájékoztató lapjukon, hogy szobánként lehet a wifi díjat fizetni, de azt nem jelzik, hogy az csak egy eszközre vonatkozik. Ezt csak tájékoztatásul írom, mert megoldottuk ott helyben. :) Ez nem rontotta el a hangulatunkat! :)

A hajózással is minden rendben volt, köszönöm a gyors segítséget!

Kívánok minden jót Önöknek és további szakmai sikereket is! üdvözlettel:

L. Cz. Ildikó

27 - 29. 03. 2015/4 fo

Kedves Valéria

Nagyon jól éreztük magunkat ,a szállás nagyon jó helyen volt és minden igényt kielégítő. Az idegenvezető kedves és jól felkészült.

Tervezzük ,hogy ősszel újra kilátogatunk egy hosszú hétvégére és szeretnénk a szolgáltatásukat akkor is igénybe venni.

Mindent köszönünk: Ákos és a többiek

22-26.03.2015/2 fo

Kedves Valéria!

Csupa jó élménnyel távoztunk Prágából! Nagyon kellemes volt. A szálloda szép, tiszta és tényleg nem volt messze a központtól. Most jöttem haza Bécsből (ott is konferencián voltam), s megdöbbentő, hogy mennyivel színvonalasabb volt a szállás, a szolgáltatás Prágában, mint Bécsben. Pedig nem olcsó szállásban voltunk. Ráadásul a magas ár mellett a város szélén kaptunk csak szabad szobát.

A lényeg, hogy bármikor visszamennék Prágába. Nekem a nászutam is Prágában volt. Igazából a kedvenc városom! Biztosra veszem, hogy vissza fogok menni még oda!

Üdvözlettel,

Balázs

03 - 06. 03. 2015/ 2 fo

Kedves Tünde és Valéria!

Ezúton szeretnénk megköszönni munkájukat és segítségüket.

Prágai kirándulásunk nagyon jól sikerült, a szállás abszolút megfelelt elvárásainknak, s az a néhány információ, melyet kaptunk Önöktől, nagyon hasznos és segítő volt.

Kívánunk további sikereket vállalkozásukhoz!

Üdvözlettel: Judit és Péter Komáromból

22 - 24. 02. 2015/ 3 fo

Kedves Vali!

Sikeresen hazaérkeztünk és jó szívvel gondolunk a segítségekre, ami nélkül lehet hogy el is vesztünk volna Prágában.

..de így nagyon ügyesek voltunk mind szállás, mind parkolás, mind villamosokkal való utazás, mind étkezés, mind csomagmegőrzés terén…:)

..a parkolásból az olcsóbbat választottuk, de csak hétfő reggel vittem ki az autót, mert addig ingyenes volt a szálló előtt is. :) 160 koronára változott az ár, de ezért másnap bármikor elvihető az autó.. :) Jól jártunk… :) A szállodában nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.. és miénk volt a legnagyobb szoba!!! Sok szép élménnyel gazdagodtunk, s így a meglepetés nagyon jól sikerült!!! :)))

Mindent nagyon szépen köszönünk és ajánljuk majd másoknak is!!! :)

Ildikó, Nóra és Imre,

01 - 05. 08. 2014/ 2 fo

Kedves Valéria !

Nagyon jó volt. Az Önök gyors, egyszerű és megbízható ügyintézése valamint a remek szállás kellemes benyomást tett ránk. Prága élménye felejthetetlen lesz nekünk.

Jövőre jövünk. Köszönjük.

Üdvözlettel N. József

06 - 09. 09. 2014/4 fo

Kedves Valika!

Nagyon szép élményekkel tértünk haza Prágából, s köszönjük a látogatás létrejöttében nyújtott sok-sok segítségét. A város változatlanul gyönyörű, mi a párommal már egész otthonosan mozogtunk benne. A velünk utazó másik páros viszont most járt ott első alkalommal, számukra meglepetésként szolgáltak a nagyszerűen rendben tartott régi épületek, történelmi emlékehelyek. Kiváló volt a villamosközlekedés, és az a döntésünk is szerencsésnek bizonyult, hogy vonattal utaztunk. A kiválasztott szálloda is minden igényt kielégített. Számos helyen ettünk ittunk, ezek nagytöbbségében korrekt vendéglátásban volt részünk. Jókat ettünk-ittunk, finom volt a Staropramen sör, és ízlettek a cseh konyha termékei is.

Két kivételt említhetünk, egyik az óratorony mellett most, nyáron működő sátras vendéglátó üzlet, másik az U flekú, ezeken a helyeken arcátlanul becsaptak, de végül is nem voltak nagy fogyasztásaink, tehát a dolog felejthető. Gondolom, ezeket a helyeket Ön, aki már sok éve ebben a csodavárosban lakik, pontosan ismeri.

Sajnos tapasztalataink szerint Budapesten, a belvárosban még sokkal rosszabb a helyzet. A külföldieket különösen sok helyen verik át, s ezek nem is százkoronás csalások.

Kedves Valika! Magára mindig szívesen gondolunk, és ismerőseinknek, barátainknak, ajánljuk, hogy keressék Önt bizalommal. Jó egészséget kivánunk. Üdvözlettel: J. János és Sz. Andrea

13 -16. 06.2014/ 2 fo

Szia Vali!

Prága ismet franko volt,az idojaras is kegyes volt hozzank!ujabb tuti kocsmakat fedeztunk fel:-)

A szallas is rendben volt,tiszta,ki­elegito reggeli,segitokesz recepciosok!talan kicsit zajos volt az utca napkozben ennyi ami negativum lehetett!tervezunk meg 1 őszi kiruccanast,re­meljuk osszejon!

Údv,Lukács

11 - 13. 04. 2014/ 3 fo

Kedves Valeria,

Nagyon jól éreztünk magunkat és mindennel meg voltunk elégedve.

Nyár végére tervezzük a következő látogatást csak nagyobb létszámú csapattal.

Remélem ismételten kérhetjük majd a segítségüket.

Üdvözlettel: N. Árpád

02 - 04. 03. 2014/ 2 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól sikerült az út. A szállás színvonalával és elhelyezkedésével maximálisan elégedettek voltunk. Sikerült emlékezetessé tenni a 40. szülinapot, még szívesen maradtunk volna.

Ezúton is köszönjük szépen a segítőkészségüket és a sok hasznos információt.

Reméljük hamarosan visszatérhetünk és újra az Önök tanácsai szerint szervezhetjük utunkat.

További sok sikert és minden jót kívánok!

Üdvözlettel, L. Edit

14 - 16. 11. 2013/ 2 fo

Kedves Valéria!

Önnek és családjának is boldog új esztendőt kívánok. Szörnyen restellem magam, hogy még nem írtam az ottlétünkről, mindenképpen akartam jelezni, hogy nagyon jól sikerült az utazásunk. A szállással teljes mértékben meg voltunk elégedve, kedvesek voltak az alkalmazottak, jó színvonalú volt a szoba és finom volt a reggeli. Nem utolsó sorban kedvező volt a megközelítése is, sok mindent el tudtunk érni tömegközlekedés nélkül is.

Önöknek pedig szeretnénk megköszönni a gyors és korrekt intézést, minden úgy volt, ahogy Ön jelezte, illetve ahogy azt az Önök honlapján találtuk. Nekünk nagy segítség volt a magyarországi bankszámla is, így egyszerűbb volt az előleg utalása is.

Amennyiben az ismerőseink köréből Prágába szeretne utazni valaki, feltétlenül Önöket fogjuk ajánlani és reméljük, hogy mi is visszatérhetünk még.

Még egyszer köszönettel és üdvözlettel:

Mariann

12 - 15. 08. 2013/3 ej/ 2 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában. Sokkal szebb város annál, mint amit vártunk. Elsősorban a paloták és azok kertjei nyűgöztek minket le. Szerencsére zsebtolvajokkal nem találkoztunk.

A szállással is meg voltunk elégedve. Elsősorban a reggelivel és a fürdőszobával. Az utazás előtt elolvasott, volt szállóvendégek által közzétett vélemények alapján attól tartottunk, hogy a reggeli egy-két fogásos lesz, lekvároskenyérből és szendvicsből fog állni. Ezek után a 20 fogásos svédasztal egyszerűen lenyűgözött minket. A fürdőszoba tágas, tiszta és jól felszerelt volt, még a női bajokra is gondoltak. Amit hátrányként lehet felhozni, az az utcai forgalom beszűrődő zaja volt, de szerencsére az sem zavarta álmunkat. Ezenkívül légkondicionálás címén egy ventilátor volt a szobánkban elhelyezve. Nem volt arra sem szükség, de másra gondoltunk előzetesen. A személyzet tagjai láthatóan szorgalmasan és keményen dolgoztak. A recepciós is, talán ezért nem volt ideje mosolyogni. Összességében az árhoz képest magas színvonalú ellátást kaptunk.

A szervezés, az Önök irodájának munkája szükségszerűen kevésbé volt látható számunkra. Annak örülök, hogy – ha jól értelmezem – költségkímélés céljából egy itthoni számlára kellett utalni az előleget, nem pedig egy csehországi számlára. Nem találtam semmi kivetnivalót az Önök munkájában.

Hogy miben lehetne javulni Önöknek? Talán – a zsebtolvajokra való figyelmeztetés mellett – néhány egyéb praktikus tanácsot adhatnának a leendő utazóknak. A legfontosabb, hogy a nők – amennyiben so gyaloglást terveznek, mint mi – a macskaköves prágai utcák miatt NE hordjanak ott magassarkú cipőt, hanem mondjuk sportcipőt. Továbbá felhívnám a figyelmet a nagyszámú gyönyörű palotára és kastélyparkra, amelyeket szerintem a legtöbb turista nem iktat programjába.

Végezetül köszönjük a munkájukat. Érdemes három napot egyedül Prágára fordítani.

Üdvözlettel

S. Tibor

01-03.02.2013/2 fo

Kedves Valéria!

Kiváloan éreztuk magunkat, és akkor finoman fogalmaztam:-) A szálloda nagyon jó volt, akárcsak a személyzet. Kedvesek voltak és segítőkészek.

Részemről nagyon elégedett vagyok, de szerintem ezt mondhatom a menyasszonyom nevében is:-)

Köszönjük szépem a munkátokat!

Üdv. Máté

09-12.11.2012/7 fo

Kedves Valéria!

Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos hétvégét. Nagyon jó volt a szállásunk, a belváros villamossal, de akár gyalog is fél óra alatt elérhető volt. A környékbeli éttermek megfizethetőek és nagyon udvariasak. A legjobb az alattunk lévő „rock-kocsma“ volt. Mind a hangulat, mind az étel kiváló. A város pedig önmagáért beszél. 1997-ben voltam először Prágába, de most sem csalódtam, ahogy akkor sem.

Mégegyszer köszönöm a lehetőséget és ismerőseimnek ajánlani fogom Önöket.

Üdvözlettel: V. Kati és a csapat

01-05.11.2012/4 fo

Kedves Vali!

Sikeres, és nagyon jó hangulatú utazásunk volt. A parkolós ajánlást külön köszönöm, buszosoknak én is ajánlom azon a környéken. Korrekt, olcsó, bár puritán: csak kézzel lábbal való kommunikáció lehetséges, de jót szórakoztam rajta.

Egyetlen javítandó dolog mégis csak volt. Ha jól emlékszem, 2 hónappal az utazás előtt küldtük el a foglalót, a Victoriában mégsem sikerült a két családnak szomszédos szobát intézni, de még csak egy emeleten sem, pedig érkezésünkkor még nem volt teltház. Jutott az 1.és a4-en. Szerencsére a társaság nem akadt fenn ezen, csak többet birtokoltuk a liftet.

Még egyszer köszönöm a közreműködéseteket!

Ajánlani foglak benneteket másoknak is…

Üdvözlettel: Lewi

28-30.09.2012/4 fo

Kedves Valéria,

Köszönünk minden, nagyon elégedettek voltunk, a szállás nagyon jó volt.

Prága gyönyörű, bár kevés volt két nap belőle… Már ajánlottam is Önöket egy barátnőmnek, aki azóta kereste is az irodájukat.

Nagyon szépen köszönjük, csodálatos volt:

Üdvözlettel:

R. Szilvia

02-05.08.2012/3 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat. Abszolút meg voltunk elégedve mind a szállással, mind az iroda munkájával. Idegenvezetőként sok utazási irodával álltam már kapcsolatban. Az önök szervezését gyorsnak és megbízhatónak találtuk. A honlapjuk tökéletesen megfelel az online-marketing kikötéseinek. Informatív és a személyesség az, amely leginkább hat az emberekre. Lehetne esetleg még több ajánló: például szórakozóhelyekről is, hiszen sok fiatal utazik Prágába A szállást illetően a szoba nagyon szép volt, a személyzet pedig kedves és segítőkész. Nagyon jó a fekvése is, hiszen a pályaudvarhoz és a belvároshoz is közel volt.

Köszönjük még egyszer segítségüket. Ajánlani fogjuk az ismerősöknek irodájukat, és talán mi is megismételjük az utat.

Üdvözlettel: a kis csapat