szálloda *** HOTEL VICTORIA

HOTEL VICTORIA KÉTÁGYAS SZOBA

Seifertova 26, Praha 3

Szívböl ajánlom: nagyon elegáns három csillagos szálloda csak 3 villamosmegá­llónyira a Vencel tértöl.

Válasszon terminust

« Június 2022 »
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Árajánlat: / éj

részletes árlista
HOTEL VICTORIA EPULETEHOTEL VICTORIA RECEPCIÓJAHOTEL VICTORIA REGGELIZŐHELYISÉGEHOTEL VICTORIA KÉTÁGYAS, KÜLÖNÁLLÓ ÁGYAKKALHOTEL VICTORIA TUSSOLÓJA

foglalja le ezt a 3*szállodát

Leírása

Garantáltan elégedettek lesznek.

Prága 3. kerületében, Žižkov-on található, amely híres tipikus cseh sörozöiröl, éttermeiröl és hangulatos rezidens utcáiról így a turisták által nagyon közkedvelt része a városnak. A Hotel Victoria 2005 végén átadott, teljesen újonnan rekonstruált elegáns és modern szálloda. A szállodától 2 percre van a Husinecka nevü villamosmegálló, ahonnan a 9-es villamossal csak 3 megálló a Vencel tér, az 5-ös villamossal pedig 3 megálló a Náměstí republiky, a Löportorony, azaz Óváros kapuja, de gyalogosan sem több mint 25 perc alatt a belváros szívében lehetnek, amely cca 0. 7 km a szálloda ajtajától.

A Seifertovára utcára meröleges szomszédos utcában / Víta Nejedlého/ található a Cafe PAVLAC, ahol nagyon olcsón lehet étkezni és mindig kellemes zene szól és ahol nemcsak az ebédmenük olcsóak. Nyáron a belső udvari hangulatos kertjében igazán megpihennek majd az egész napos városnézés után. Továbbá a Seifertova utcán levő Viktorka és a Sklep éttermeket. Mindkettő tipikusan cseh ételekkel és jó cseh sörrel szolgál és mindkettő rendelkezik belső udvari sörkertekkel is, amelyek egy nyári este oly kellemesek tudnak lenni, nemcsak a sörkedvelők részére.

42 elegánsan berendezett szoba amelyek elekromos biztonsági rendszerrel, saját tussolós fürdöszobákkal, SAT TV-kel, telefonnal, Wifi 3 EUR/ keszulek/, minibárral, hajszárítóval és trezorral vannak ellátva. Nagyon böséges büféreggeli. Non stop recepció szolgálat, pénzváltási lehetöséggel.

Parkolás a közeli HOTEL OLSANKA parkolójában 300 CZK / 24 óra, vagy a kozeli Žižkovské nákladové nádraži parkolojában napi 120 CZK-ér.

A gyerekek szállása 6 éves korig ingyenes, amennyiben nem kérnek saját ágyat. Háziállatok 10,– €/ éjszaka.

Kedves Utasaink,

mindannyian tudják, hogy a Booking teljesen megváltoztatta az utazási piacot és nincs is ezzel semmi baj. A fejlödést nem lehet megállítani. De ennek következtében az árak a szezon és a foglalások függvényében állandóan változnak, igy rég nincsenek már stabil árlisták. Ezért kérjük Önöket, írjanak nekünk és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leheto legkedvezőbb árajánlatot ajánlhassuk figyelmükbe. Nem vagyunk online robotok, tőlunk mindenre kiterjedő magyar nyelvu szervízt kapnak és ha baj van, ránk mindíg számíthatnak. És ezt a Booking sosem adja meg Önöknek

Bizalmukat nagyon köszönjük.

HOTEL ALTONHOTEL GLORIA