Referenciák: HOTEL GLORIA

20 - 22. 07. 2013/2 éj

Kedves Valéria!

Mi nagyon jól éreztük magunkat és mindennel 100 %-ig megvoltunk elégedve. A szállás jó volt, a reggeli pazar volt és nem voltunk messze a belvárostól :)

Én csak ajánlani fogom az irodát, de az sem kizárt h jövőre visszatérünk, hiszen ez a nászutunk egy állomása volt… Jövőre meg lehet h évforduló :)

Köszönöm még 1× a segítségét, igazán minden fantasztikus volt!

Üdv: Irina

09.-13.10.2011/2 fo

Kedves Valéria.

Nagyon jól éreztük magunkat, a szállásunk teljesen jó helyen volt, kb 2 villamosmegállóra a belvárostól! Mondjuk sokat nem vettük igénybe a tömegközlekedést, egész nap sétáltunk, jobb is volt így, sok mindent láttunk :) A szervezéssel és a szállással semmi gond nem volt, azt kaptuk amit vártunk, kellemes feltöltődést jelentett a 4 napos prágai kiruccanás :) Nem tudnék olyan dolgot mondani, amin változtatni kéne, minden rendben volt :)

Köszönök mindent István

16. - 18. 10. 2010/2 fo

Kedves Valéria!

A város gyönyörű,meseszép:) nagyon jó időt fogtunk ki. Nagyon barátságosak az emberek és segítőkészek voltak bármikor segítségre vagy információra volt szükségünk. Hatalmas élményekkel tértünk haza. Nagyon nagyon elégedettek vagyunk az önök szervezésével, közvetlenségével . Minden utazási irodának ilyen közvetlennek kellene lennie. A szállást (Hotel Gloria) ugyan nehezen találtuk meg, de sajnos pont felújítás volt előtte és ütvefúrókkal bontották az utat ,nem volt kellemes az első napon erre érkezni, amiről nyilván nem tehetnek. A szálloda barátságos, kényelmes, az árnak megfelelő, bőséges reggelit kínáló volt.

Mégegyszer nagyon köszönünk minden segítséget. Munkájukhoz erőt és egészséget kívánunk!!

Tóth Tamás