Referenciák: HOTEL COLUMBO

24-27.05.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Nekün a szobával nagy igényeink nem voltak, csak legyen tiszta, ezzel nem volt semmi probléma. Javasolnám a tulajdonosnak, hogy a lépcső meletti szobákba, mint amilyen a miénk is volt tetessen fel légkondit, hogy legyen levegő. NEM EZEN MÚLT, HOGY JÓL ÉREZZÜK MAGUNKAT. Köszönünk mindent, biztos hall még felőlünk. Üdvözlettel B. Gabi

15.-17.03.2012/2 fo

Valika!!!

Köszönjük szépen jól éreztük nagyon magunkat Prágában!!! Jó volt a szállás!!! Szeretném meg köszönni a segítségét!!!

üdv: Gyula

06.-09.10.2011/2 fo

Kedves Valéria,

Mindent nagyon köszönünk, mert igazán szép élményben volt részünk Prágában.

A szobánk szép nagy és tiszta volt, a recepciósok segítőkészek és a reggeli is rendben volt. (Egy apró dolgot említenék csak meg, hogy wifi internet a mi szintünkön már nem volt elérhető.)

Prága tényleg gyönyörű, és csak az időjárás rosszabbra fordulása miatt nem jutottunk el mindenhová.

De nem baj, majd legközelebb. J

További szép napot:

István

01.-05.08.2011/3 fo

Kedves Valeria!

Nagyon szepen koszonjuk a segitseget! Teljes mertekben meg voltunk elegedve, ugy a szallassal, mig az Onok szolgaltatasaival. Nagyon jol ereztuk magunkat, a kicsi is nagyon jol birta a kihivast.Az idojaras is nagyon kegyes volt hozzank, csak az allatkerti seta vegen volt reszunk egy kis zuheban, de nem ert felkeszuletlenul, ugyhogy szarazon megusztuk:) Az egyetlen dolog, amit sajnaltunk, hogy meg tul sok latnivalo maradt, de megigertuk magunknak, hogy meg biztosan visszaterunk. Tovabbi jo munkat kivanunk Onoknek! Udvozlettel, A Molnar csalad

11.-15.07.2011/2 fo

Kedves Valika!

A még mindég „zakatolós” út után könnyen a hotelba értünk, ahonnan azonnal segítséget is kértem Öntől amit külön köszönök.

Az Önnel folytatott beszélgetést követően a hotelból úgy gondolom hogy talán a tulajdonos megoldotta a parkolási kérdést, és saját kocsijával elkísért az OMV kút kivilágított bekamerázott parkolójába, majd visszavitt a szállodába. (le a kalappal) !!!! Ezt nem szokták megtenni!!!

Az iroda hozzáállását, és munkáját ismételten köszönöm! Igényeinknek kiválóan megfelelő ajánlatot kaptunk Önöktől. De ez a kiszolgálás már megszokott!!!

Sajnálom, hogy nem tetszett arra járni ott létünk alatt, de talán majd legközelebb.

Még egyszer mindent köszönök, és kérem, hogy köszönetemet legyen kedves a szállodába is néhány szóba eljuttatni.

Üdvözlettel:

Lévai László

11.-14.06.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, gyönyörű város. Sajnos 2–3 nap alatt nem tudtunk mindent megnézni, ezért feltétlen visszamegyünk! A szervezéssel, az irodával alapjában véve meg voltunk elégedve. A szálloda (Columbo Hotel) személyzete nagyon kedves és segítőkész, a szobánk szép, tágas és tiszta volt. A reggelink bőséges és finom volt, várakozásainkat felülmúlta! Talán egy kis zöldség jól esett volna a szendvicsekhez, de a kólibaktérium okozta megbetegedések miatt, biztos mindenki óvatosabb.

Köszönöm szépen a szervezést! További jó munkát kívánok! Üdvözlettel, Tóth Piroska

09.-11.06.2011/2 fo

Kedves Valéria,

Szervezettség és szolgáltatás szempontjából tökéletesen meg voltunk elégedve. Nagyon tetszett a rendszeres tájékoztatás emailben.A szállás családias nyugodt és jól megközelíthető volt. Máskor is igénybe fogom venni.

Köszönöm Felpéci Norbert

26.-29.05.2011/2 fo

Kedves Valéria! Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, meg voltunk elégedve a szállással, köszönjük szépen. További jó munkát kívánok,

üdvözlettel Ambrus Attila

23.-25.05.2011/2 fo

Kedves Valeria minden a legjobban zajlott,a szàllàs szuper volt ès valóban közel volt az óvàroshoz. köszönjük a segítsèget

takàcs tamàs

26.-28.04.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Utólag is ezúton megköszönöm a szálláskereséshez nyújtott segítségét,a hotel minden tekintetben megfelelt igényünknek.Prágat :láttuk a hotelünktől végig gyalogolva mentunk a Kampáig,gyönyörű,­rengeteg a külföldi,a sörözők és éttermek egy kicsit füstösek.zsúfoltak és drágák.

Üdvözlettel: F.Kiss Lajos

29. - 31. 10. 2010/ 2 fo

Kedves Valéria,

Nagyon meg voltunk elégedve a szállással, a hotelszoba nagyon szép volt és a szevezéssel, illetve a személyzet hozzáállása is példaértékű. Mindenkinek tudjuk ajánlani. Egyetlen jobbítható dologként talán a reggelit tudnám említeni, nagyon sok tartósított étel volt, illetve elég rögtönzött jellegű volt az étkeztetés, bár ez gondolom összefügg azzal, hogy a hotelben nincs konyha. Üdvözlettel

Balla Gábor

30.07.-01.08.2010/2 fo

Kedves Valéria!

Tisztelettel megköszönöm a közbenjárásukat ahhoz, hogy felejtehetetlen napokat tölthettünk el ebben a gyönyörű és kedves városban. Kifogástalan volt a szállodai ellátásunk ugyanúgy, mint a vendéglői (igyekeztünk olyan helyeken jókat enni és inni, ahol túristák nem nagyon járnak). Nagyon nyitott szemmel és füllel sétálgattunk, de a helyi lakosok között nem találkoztunk tolakodó, más nemzeteket lenéző emberekkel, de találkoztunk határtalanul udvarias és szolgálatkész, egymást tisztelő, városukat szerető és azt kitűnően reprezentáló emberekkel. Köszönet azért, hogy hozzásegítettek ehhez az élményhez bennünket. Kérem, hogy a mostmár kedvenc szállodánk személyzete felé is szíveskedjenek köszönetünket tolmácsolni (persze ezt mi is megtettük úgy ahogy tudtuk).

További munkájukhoz kívánok jó egészséget, sikeres üzletmenetet. Még fogunk találkozni!

Üdvözlettel: Szikoráné Fehérvári Zsuzsanna (aki a 60. születésnapját ünnepelte ezen a pár napon) és Szikora Mihály

19.-21.06.2010

Köszönjük. Az ön segítségével, szervezésével maximálisan elégedettek voltunk, elözetesen mindenre kaptunk infót, utbaigazítást, ezek nagyon sokat segítettek.A közösen kiválasztott Hotel Columbo is megfelelt mind közlekedési, mind komfort vonatkozásában­.A szállodai szoba egyszerü, de tiszta volt, a környék csendes.A ked­vezményes helyeket egyáltalán nem használtuk ki, erre az idő nagyon kevés volt. Prága szépségeit nem kell ecsetelnem. Jövöre ismét önnel szeretnénk egyeztetni és utazni, és szívesen megismernénk akár személyesen is. Üdvözlettel és köszönettel: Donáth Vilmos  – Budapest

18. - 19. 06. 2010

Köszönöm.

Minden jól sikerült, rengeteget sétáltunk, majd mindent megnéztünk, amit akartunk, mivel az időjárás kedvezett nekünk.

Apukámnak sikerült felejthetetlen élménnyé tenni ezt a jubileumi dátumot.

Köszönjük még egyszer! És akinek csak tudom, ajánlom a szállást.

Üdvözlettel,Kornél Milka

07.-10. 06. 2010

Kedves Valéria! Köszönünk mindent, az iroda láthatatlanul végzi értékes munkáját. Minden (szálloda, garázs, idegenvezetés, időjárás) a megállapodásnak megfelelő volt. A 9:00 – 15:00 ig kicsit sok időben és egyszerre, de legközelebb két napban csináljuk a magyar idegenvezetest.

Szép élményekkel tértünk haza. Köszönet mindenért, a mi csapatunk üdvözli az ŐN csapatát: Varga István