Referenciák: HOTEL ADEBA

25 - 27. 10. 2013/ 8 fo

Kedves Vali!

Nagyon jól éreztük magunkat, persze ezen a jó idő is segített.Csoda szép hely,az ember nem tudott vele betelni. Mindent sajnos nem tudtunk megnézni,mert a program szervezésem egy kicsit elcsúszott :) . A térképet amit mondott nem kaptunk a szálláson és így mivel erre számítottam nem nyomtattam ki otthon,úgy hogy azzal kezdtem, hogy valahol térképet kellett szereznem,de ez az én hibám.

A szállás teljesen az elvártnak megfelelő volt,sőt még két férőhelyünk ki is maradt, annyi ágyat kaptunk,hogy még válogathattunk is. Ami balszerencse történk velünk,hogy városnézés közben elloptak tőlünk egy iphon telefont és ez elnyomta a hangulatot. De ez is a mi hibánk,mert figyelmeztetett minket.

Még egyszer szeretném megköszönni a segítőkészségét az utazás szervezésében. Talán amit ha lehet tanácsolnék ami a mi esetünkből adódott,hogy most voltunk először Prágában és a térkép és,hogy merre induljunk ,mit érdemes megnézni és milyen sorrendben /ez alatt a távolságokat értem/mert fölöslegesen tettünk meg olyan utakat amire utólag jöttünk rá. A Vencel teret meg sem találtuk :( , de egyszer még visszamegyünk és akkor keresni fogom önöket.

üdvözlett: Teca

01 - 03. 11. 2013/ 4 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól sikerült a Prágai utazásunk, szeretnénk megköszönni a segítségüket, a Hotel Adeba minden elvárásunknak megfelelt.

Ajánlani fogom ismerőseimnek, ha Prágába készülnek a jövőben. Egyedül az időjárás lehetett volna kegyesebb hozzánk, de ezt sajnos nem lehet előre leszervezni :-).

Köszönettel B. Katalin

26-28.04.2013/5 fo

Üdvözlöm !!!

Köszönjük , nagyon jól éreztük magunkat , jó volt a szálloda ,csak ajánlani tudom másoknak is !!

Köszönettel :

T. Ferenc

19-21.01.2013/2 fo

Kedves Valeria

Köszönjük szépen, szívesen ajánljuk Önöket és a szállást is majd másoknak

Üdvözlettel.

D. Hajnalka

19-21.10.2012/4 fo

Kedves Valéria!

Mindent nagyon köszönünk, nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda is kellemes volt. Külön köszönet a vacsora foglalásért.

Üdv.: R. László + kis csapat

25-27.05.2012/6 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, a szállás kitűnő volt, szerencsére az időjárás is kedvezett a városnézéshez. Köszönjük mégegyszer a segítségét. Üdvözlettel P. Ildikó

15-17.03.2012/2 fo

Kedves Valeria!

Nagyon jol ereztuk magunkat, Koszonjuk Szepen a szervezesben a segitseget!

Mindennel nagyon elegedettek voltunk, a szervezessel, a szallassal is! Bar Magyarorszagon is igy mukodnenek a dolgok! :)

Udvozlettel, K. Tamas

23.-25.03.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Minden kellemes volt, és ezúton is elnézést kérek a tévedésemért a vacsora időpontját illetőleg. Végül finom Cseh specialitást kaptunk, és az étterem is hangulatos volt.Jó volt az időnk és jókat sétáltunk. Köszönöm a lehetőséget ha megtehetem máskor is élek a lehetőséggel.

L.Zsuzsi

11.-15.02.2012/2 fo

Kedves Valéria,

A lànyok nagyon jòl érezték magukat, mindennel nagyon elégedettek voltak. Jòkat ettek-ittak és a remek helyeken jàrtak. Egyetlen kellemetlenség az utazàs soràn érte öket, mivel az orangeways jàrata oda-vissza rengeteget késett.

Ezùton is köszönjük a szervezést, egyben jelezném, hogy a pàrom is pròbàl megszervezni egy pràgai csalàdi kiràndulàst, tehàt keresni fogja Önöket, amint megvan az idöpont!

Üdvözlettel, Dàvid

15.-17.03.2012/2 fo

Kedves Vali,

Szeretném megköszönni a prágai utazást. Minden rendben volt. Anyumék nagyon jól érezték magukat. A város lenyűgözte őket, nagyon tetszett nekik minden. A masszázs is, a vacsora is nagyon jó volt. Köszönjük!

Eszter

15.-18.03.2012/5 fo

Kedves Valika!

Köszönjük szépen, minden teljesen megfelelt és rendben volt. A szállodában az elhelyezés, a kiszolgálás, minden rendben volt, a recepciósok nagyon kedvesek voltak. A város gyönyörű.

Áldott Húsvétot kívánunk, Zoli

16.-19.02.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Mind a szervezéssel, mind a munkájukkal és a szállással is meg voltunk elégedve. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A szálláson a fizetett árért azt kaptuk amit vártunk, még a felújítás sem volt zavaró.

Nagyon köszönjük a közreműködésüket. Vissza szeretnénk még menni, és akkor Önöket fogjuk keresni.

Üdvözlettel: Andrea

01.-03.02.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Mi csodásan éreztük magunkat! Az önök munkájával is maximálisan meg voltunk elégedve! A szállásunkon felújítás folyt, amitől a lift nem működött, meg kopácsoltak is egy keveset, de ettől mi még nagyon jól éreztük magunkat. Esetleg ha egy észrevételt megengedne, ha éttermi ajánlásokat is kapna az ember hol, merre nem csak a szálláshelyéhez közel, hanem a belvárosban is,de ez tényleg csak hab a tortán. Köszönjük mégegyszer a segítségüket, tervezünk visszalátogatni majd újra Prágába! Gina

15.-19.12.2011/ 2 fo

Kedves Valéria! Nagyon jól éreztük magunkat, ami nem úgy sikerült, ahogy terveztük, arról nem Önök tehetnek (időjárás, Orange Ways) A szállás teljesen jó volt, bár nem tartózkodtunk ott sokat:-) A reggeli a mi igényeinket tökéletesen kielégítette, a környék pedig különösen tetszett. Minden közel volt, a közeli vasútvonal ellenére is csendes, nyugodt környék. A szállodában korrektek voltak, utólag derült ki, hogy akár a kutyát is vihettük volna. Ha legközelebb Prágába utazunk, ez a szálloda lesz ismét a választásunk.

Köszönjük még egyszer a rugalmas ügyintézést és a segítséget.

Üdvözlettel! H. János

30.12.2011-02.01.2012/4 fo

Kedves Valéria! Köszönjük a segítséget a szálláskeresésben, elégedettek voltunk a hotellel. Szerencsésebb lett volna, ha a fürdőszoba a 2 szoba között található, nem kell átjárni a másik szobán. A higiénia, a szállodai reggeli, a közlekedés a hoteltől mind megelégesédre szolgáltak. Boldog új évet! Anett

01.-03.11.2011/5 fo

Szia Vali,

szuper volt, nagyon nagyon szépen köszönök még egyszer mindent! A szállás és az ellátás is az ígérteknek megfelelő volt! A reggeli csúcs, én szállodában még nem ittam ilyen jó kávét!!! A metróval való közlekedés izgalmassá, és közelebbivé tette Prágát számunkra. Minden elérhető távolságra volt tőlünk, a parkolás ingyenes, előtte utcában a Charleston étterem ( amire Tünde felhívta a figyelmet ), kell ennél több? A 17 éves lányom is velem volt, azt mondta ott kinn akar lakni! Beszél az osztályfőnökével, hogy ide menjenek kirándulni az idén, mert a három év alatt nem voltak sehol csak a pénzt gyűjtötték, ha összejön remélem megszervezitek azt is nekünk! Majd jelentkezem! Még egyszer hálásan köszönök mindent!!!

üdv

móni

19.-23.10.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a segítséget. Sajnos nagyon hamar eltelt az a pár nap, ezért mindenképpen visszalátogatunk még ebbe a gyönyörű városba, és biztos vagyok benne, hogy akkor is Önöket választjuk majd! A szállodával összességében elégedettek voltunk. Közel volt a belvároshoz, csak kétszer használtunk villamost/metrót a 4 nap alatt. Nagyon finom volt a reggeli, és nagyon kedves, segítőkész a recepciós. Először kicsit nehezen találtuk meg, mert az egész bejárat/előtér felújítás alatt állt, a parkoló pedig nem igazán volt kitáblázva. Negatívum a szállodával kapcsolatban annyi, hogy nagyon vékonyak a falak, és így minden behallatszott a folyosóról, és nagyon közel volt a vasúti sín…igaz, minket ez nem különösebben zavart, mert este általában bezuhantunk az ágyba…ami franciaágy volt!!! :) Köszönjük a tippet a Charleston étteremről, kipróbáltuk, nagyon finomat ettünk!

Köszönettel: Veronika

30.09.-02.10.2011/6 fo

Kedves Valéria!

Nagyszerű volt minden, még a hotel restaurálása sem volt zavaró!

Tervezzük, hogy ellátogatunk újra, úgyhogy majd keresni fogjuk újab remek ajánaltokért.

Köszönjük a remek szervezést!

üdv,

Tuska Viktória és a kedves kis társaság! :o)

15.-17.07.2011/2 fo

Kedves Valeria

Mindennel meg voltunk elégedve, jól éreztük magunkat. :-) Az irodájuk munkájával, szervezésével is meg voltunk elégedve.

Üdvözlettel, Mészáros Kitti

28.-29.07.2011/5 fo

Kedves Valéria!

Minden rendben volt. Maximálisan elégedettek voltunk az iroda által nyújtott szolgáltatással. A szállás és az étterem- Charleston – tökéletesen megfelelt az előzetesen leírtaknak.

Ha legközelebb Prágába készülünk, mindenképpen Önöket keressük és jó szívvel ajánljuk barátainknak.

Üdvözlettel:

Bácsfalvi Zoltán

13.-15.05.2011/ 3 fo

Kedves Valéria

Prága egyszerűen csodálatos. Az igazat megvallva nagyon rosszul esett mindannyiunknak, hogy haza kellett térnünk. A szállás is nagyon szép, rendezett volt. A központtól nem volt messze. Az odaúton többszöri útbaigazítást kértünk, és a járókelők szívesen segítettek. Ha nem is értettek németül, megmutattuk a kis papirosunkat és már tudtak is mutogatni. A recepciósok nagyon kedvesek és segítő készek. Kaptunk tőlük térképet, és minden kérdésünkre válaszoltak. Érdeklődtünk a sörfesztivál és az állatkert iránt. Segítségül bejelölték nekünk a térképen, hogy hol kell leszállnunk a metróról. Felhívták a figyelmünket a főbb nevezetességre, hogy mit érdemes megtekinteni. Tehát a dolgozókkal is nagyon meg vagyunk elégedve. A iroda tökéletes munkát végzett. Minden úgy volt, ahogy lefixáltuk az emailben. Ha legközelebb ismét ott járunk, akkor biztosan ismét ehhez az irodához fogunk fordulni segítségért. Azóta is mindenkinek ajánlom Prágát és az Önök irodáját. Tehát nagyon szépen köszönök minden segítséget!!

Üdvözlettel:

Kollman Szabina

04.-06.05.2011/ 2 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük szépen, zökkenőmentes volt a prágai kirándulásunk:)

Köszönöm mindenben a segítségét! Élteto Anna

05.-08.04.2011/8 fo

Kézcsók Valéria!

Igazán jól éreztük magunkat és semmire nem lehetett panaszunk. Szinvonalas volt a szállás, bőséges a reggeli, és a város gyönyörű. Az élmény alapján egybehangzó volt a véleményünk, hogy még visszatérünk Prágába. A segítséget és a hozzánk való türelmüket nagyon szépen köszönjük mindenkinek aki segített az utazásunk megszervezésében!

Kovács János

12.-15.03.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Nagyszerűen éreztük magunkat Prágában, nem tudok semmit sem mondani, amivel ne lettünk volna megelégedve. A szállodában a foglalás rendben volt, a szoba tiszta volt és rendezett. Az sem volt zavaró, hogy az épületben éppen felújítást végeztek, nem zavarta semmi a pihenésünket. A szálloda személyzete is rendkívül készséges és kedves volt.

Az Önök munkájával pedig a legteljesebb mértékig elégedett vagyok, különösen a hozzáállásukat, kedvességüket értékelem nagyon nagyra! Biztosak lehetnek benne, hogy legközelebb is Önöket fogom megkeresni, ha Prágába utazunk – és biztosan fogunk, ezt már eldöntöttük.

Éveken keresztül heti rendszerességgel utaztam külföldre, úgy érzem, hogy van tapasztalatom és összehasonlítási alapom. Az Önök irodájától a legjobbat kaptam, nem tudom, hogy ezen lehet-e még javítani :-) Én mindenesetre jó szívvel ajánlom az irodájukat bárkinek.

Üdvözlettel,

Farkas László

24.-27.03.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Igazából csak pozitívumokat tudok mondani, nagyon jól éreztük magunkat, a szállással elégedettek voltunk, amit ki szeretnék emelni, az a honlap, nekem sokkal könnyebb volt a picit személyesebb hotelleírások alapján eligazodni, mint a nagy foglalási hálózatok honlapján (pl. booking.com). Voltunk a Charleston étteremben is, nagyon megérte beülni… Remélem a jövőben lesz még lehetőségünk visszautazni.

Köszönjök szépen, Mariann és András

02.-04.07.2010/2 fo

Tehát először is köszönöm a júliusi szállást. Jó kis kirándulás volt. Próbáltalak elérni telefonon, hátha van kedved velünk vacsizni, de ki voltál kapcsolva. sajnos. De nekünk jól sikerült. Mégegyszer köszönöm. birinyi Attila

19.-20.06. 2010

Köszönöm

Minden jól sikerült, rengeteget sétáltunk, majd mindent megnéztünk, amit akartunk, mivel az időjárás kedvezett nekünk.

Apukámnak sikerült felejthetetlen élménnyé tenni ezt a jubileumi dátumot.

Köszönjük még egyszer! És akinek csak tudom, ajánlom a szállást.

Üdvözlettel, Kornél Milka

13 - 15. 06. 2014/2 fo + kutyus

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában. Köszönjük a segítségét a szállás foglalásban. Kellemes volt az Adeba szálloda, egy 2 szobás lakrészt kaptunk. Ez alapján a kutyának lehetett volna külön szobája, de ő inkább a közelünkben alvást választotta:-) A szállodával, a szobával is minden rendben volt, tiszta volt, a reggelit a férjem nem fogyasztotta el (nem szokott reggelizni), de nekem nagyon megfelelt. A városban egy teljes napon át barangoltunk. Gyalog mentünk, hogy mindent alaposan felfedezhessünk. Gyönyörű város. Nagyon elfáradtunk, de kellemes élményekkel gazdagodva tértünk nyugovóra.

Abban a reményben hagytuk el Prágát, hogy majd visszatérünk még. Jún. 15-én, vasárnap, Budapestre visszafelé bementünk Brno-ba, ott is sétáltunk egy nagyot, és megnéztük a katedrálist.

Nagyon szépen köszönjük az Ön közvetítését, mindennel meg voltunk elégedve, és ha máskor is megyünk Prágába, akkor is feltétlenül Önökön keresztül fogunk szállást keresni.

szívélyes üdvözlettel:

Ildikó, Károly és Geoffrey kutya Budapestről

05 - 08. 10. 2014/ 2 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük szépen a szervezést, minden rendben volt. A szállással elégedettek voltunk. A szoba kényelmes, tiszta volt (talán csak a falak voltak kicsit vékonyak), a reggeli nagyon bőséges volt. A buszpályaudvarról könnyen gyalog is eljutottunk ill. a központ sem volt messze.

Úgy gondolom máskor is szívesen szállnánk meg itt és a szervezésükkel is teljesen elégedettek voltunk, még egyszer köszönjük.

G. B. Timi

20 - 22. 05. 2014/2 fo

Kedves Valéria!

Minden simán és zökkenőmentesen ment.

A szálloda nagyon jó volt, a reggeli bőséges és nagyon finom. Az egyetlen kis negatívum, hogy a szobánk ablakától pár méterre mentek a vonatok és azok elég zajosak voltak. De, nem panaszkodni szeretnék.

Az utazásoknál (villamos, metró) nem találkoztunk ellenőrökkel, de mindenhol becsületesen kezeltem a jegyeket. Gyors és tiszták voltak a szerelvények.

A Prágai vár és környéke CSODÁLATOS volt!

A Moldovai hajózás jó volt, de a Dunai hajókázás hosszabb és tisztább (mármint a víz) Budapesten.

Az Óváros szuper, percig nem unatkoztunk. Amit akartunk azt mind sikerült megnézni, bejárni.

A Charleston vendéglőben udvariasak voltak és az étel is jó volt, bár nem annyira különleges, mint gondoltuk.

A vonatozás hosszú, de kényelmes volt.

KÖSZÖNÖM segítségüket!

A Tamás