Referenciák: ALEXANDRA HOTEL ***

27.-30.12.2010/5 fo

Kedves Vali,

Nagyon szépen szeretnénk megköszönni minden segítséget a szállásfoglalásunk kapcsán, maximálisan meg voltunk elégedve és végül nagyon örültünk neki hogy kivételesen nem belvárosi szállást foglaltunk, mert így kicsit belekóstolhattunk a cseh vidéki életbe is, ami így télen különösöen felemelő volt, mivel komoly hóval is találkozhattunk a szállásunk környékén. A szállodában mindenki nagyon segítőkész volt, a reggeli pedig minden nap bőségesre és nagyon ízletesre sikeredett. Igazából egyetlen problémánk volt, amiről senki sem tehet hogy iszonyú hideg volt napközben. :o) Reggel –15 fog volt asz autóban amikor kimentünk az udvarra. :o) Legközelebb úgy tervezzük hogy késő tavasszal vagy kora ősszel fogunk menni. :o) Igazából minden más tökéletes volt, nagyon finomakat ettünk és ittunk, rengeteget sétáltunk és gyönyörködtünk a Karácsonyi forgatagban. Nagyon szépen köszönjük mégegyszer a segítséget, hamarosan jelentkezni fogunk, mert Prága visszavár bennünket. :o))) Hazafelé bementünk Kutna Horára is, ahol én már 3–4 alkalommal jártam korábban is de meg kellett osztanom a többiekkel is az élményt mert nekem annyira tetszett ez a kis város.

Üdvözöljük az egész családot, Tündét külön. :o)

21.-24. 05. 2010

Praga csodalatos volt, a szervezessel es a szallassal is meg voltunk elegedve. Azota tobb ismerosom is erdeklodott, hogy mi hol es hogyan foglaltunk szallast es batran ajanlottam Onoket mindegyikuknek. Remelem, nemsokara valamelyikuk jelentkezik Onoknel! Megegyszer koszonunk mindent!

Udvozlettel, Barbásné Deáki Andrea

30. 04. - 02. 05. 2010/2 ej/ 2 fo

Kedves Valéria!

Először is nagy-nagy köszönet a segítségért. A szállás ugyan eléggé messze volt Prága központjától, de csak a távolság miatt. Nagyon könnyen és gyorsan be lehetett jutni a központba. A szállással maximálisan elégedettek voltunk. A reggeli finom volt, a portaszolgálat kedves, a hely pedig nyugodt és csöndes.

Tisztelettel:

Kaltenecker Balázs és Preyer Enikő

07.-09. 04. 2010/2 ej/21 fo

Kedves Valéria! Ne haragudjon, hogy eddig nem jeleztem, hogy mennyire jól éreztük magunkat,de sajnos ez a hét olyan sűrűre sikerült, hogy ma tudtam csak a hazajövetelünk óta számítógép mellé ülnöm. Ilyen sem történt még velem. Főiskolán is tanítok, ott beszámoló hét volt, a középiskolában érettségi előtti hetek, és vendégeim is vannak, az öcsémék Erdélyből. De ezen is túl vagyok, már csak egy kiadós alvás vár rám, mert még a prágai éjszakákat sem pótoltam. Nagyon szeretném megköszönni az Önök munkájukat a szervezéssel kapcsolatban, és a Kálmán kedvességét amivel fogadott minket. A kollegák is nagyon elégedettek voltak, főleg a szállással kapcsolatban, olyan annyira, hogy az igazgató szerint ezentúl én fogom a többi kirándulást is szervezni. Sajnos Obama miatt nem sikerült a várat megnézni, de helyette Visehrád-on voltunk, ami nagyon tetszett. Én még nem voltam, teljesen elbűvölt a hely. Mivel én voltam az idegenvezető, úgy gondolom, hogy a következő alkalommal már egészen jól fogom ismerni Prágát. Az őszi szünetben szeretnék szervezni a diákoknak egy háromnapos prágai kirándulást, remélem összejön egy busznyi gyerek. Mindenképpen jelentkezem és majd szeretném ismételten kérni a segítségét! A kollegáim nevében is még egyszer nagyon-nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy ilyen körülmények között lehettünk Prágában. Kellemes hétvégét kívánok Judit Kollar

12-15.3.09 / 49 FOS CSOPORT

Kedves Tünde és Kálmán!

Bocs , hogy eddig nem írtam ,de sajnos a munkahelyemen egy nehéz helyzet elé állítottak és most 3× többet kell dolgoznom…

PRÁGA szuper volt:

csütörtök: Lednice gyönyörű, bár nyáron biztos szebb lett volna, Kutna Horát lekéstük , de a székesegyházat körbesétáltuk. Szállás: tiszta, meleg és ***** , a személyzet is!

Péntek: Reggeli bőséges és finom. Ildikó felejthetetlen volt, mindenki dícsérte. Prága szuper volt. Vacsi hangulatos, bőséges és finom volt. (Hölgyeknek és gyerekeknek egy light-osabb menü is kellettvolna…) Jól elfáradtunk… Szombat : Napsütésben fakultatív séta (felejthetetlen csoda volt!!!). Vacsora: hangulatos és finom. Vasárnap: Sajnos haza… Karlstein messze van, de megérte! Eső, de Újabb csoda: Telc, itt még anp is kisütött. Éjfélre értünk haza.

Nagyon elfáradtunk, de nagyon megérte.

Köszönjük a sok segítséget, a türelmeteket és a profi szolgáltatásokat.

Üdvözlettel:

Taska István E-mail: taska1@t-online.hu cím: 3324 Felsőtárkány, Hegyalja 40.

24-25.10.2008

Kedves Tünde! Köszönöm az érdeklődést. Minden rendben volt, köszönjük. Mindkét helyen kedvesen, udvariasan fogadtak minket. (Ha azonban a két szálloda osztálybasorolását nézem, akkor a Roztokyban található inkább megérdemli a három csillagot, mint a ceske budejovicei.)

Szerencsére jó időnk volt, jól sikerült a kirándulás. A többség kedvence Cesky Krumlov lett. Köszönjük mégegyszer a szállást.

Üdvözlettel:

Magos Klára

23-25.10.2008/ 50 fos csoport

Kedves Tünde! Nagyon szépen köszönjük a segítséget, illetve a lehetőséget, hogy megszervezhettük a nagyszerűen sikerült utat. Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk, kedves, vendégszerető emberek vártak a szálláson, az idegenvezető pedig a csoport kedvence lett. A közeljövőben megszeretnénk ismételni ezt a kirándulást, a programokban lenne csak némi változtatás. Ha lehetséges, megint hozzád fordulnék szállás ügyben. A csoport nevében is köszönjük a kedvességedet.

Minden jót kívánok! Kollar Judit

17-21.08.2008

Szia, Nagyon jol ereztuk magunkat, a szalloda is szuper volt, kulonos nagy elonye volt, hogy a recepciosok Beszeltek magyarul, igy sokat tudtak segiteni a tajekozodasban. Udv, Heidinger Zoli

30-31.08.2008 2/2 szoba

Szia! Mint már az sms-ben is írtam, nagyon jó volt a szállás,bár egy picit hangos volt hajnalban,mert pont egy esküvő volt,de csak 10 percig volt zavaró!

A város nagyon szép,ilyen kevés idő alatt megpróbáltunk bejárni mindent, ami nagyjából sikerült is,de azért még egyszer kétszer vissza kéne jönnünk! Köszönjük a segítséget így utólag is! Üdv Norbi Budapestről!

30.7-2.8.2008

Kedves Tünde! Prága CSODÁLATOS… Az a négy nap amit ott töltöttünk kevés volt, vmikor szeretnénk újra menni.

A szálloda tiszta, jól felszerelt, a szállodai személyzet kedves és segítőkész volt. A várostól való távolsága optimális, busszal és vonattal is könnyen megközelíthető. Az utazás pedig olcsó.

A város hangulata és nyüzsgése elvarázsolt! Az épületek, műemlékek állapota irigylésre méltó. A város tisztasága Európai színvonalú. A sört idáig is szerettük, de mostmár a cseh sörre esküszünk…

Köszönöm segítségét, és biztos vagyok, hogy még kerseni fogom Önöket!!Tiszte­lettel: Kárpáti Marianna

14-18.07.2008

Kedves Tünde! Szeretnénk megköszönni a segítségét! A prágai nyaralásunk jól sikerült. Odafelé nagyon jó, hogy végig autópályán lehet utazni. A szállásunk kényelmes volt. A szálloda szobáit éppen felújították és emiatt a kétágyas szoba helyett egy négyágyast kaptunk. Ezzel a last minute szállás még kedvezőbb lett. A szálloda személyzete nagyon segítőkész volt. Minket egy nagyon kedves hölgy, Tímea kalauzolt, mert ő beszélt magyarul. Minden kérdésünkre kérésünkre szívesen válaszolt segített eligazodni. Igaz, hogy angolul is elboldogultunk volna, de ez így sokkal könnyebb volt. A reggeli nagyon bőséges volt.

A kirándulások alatt észre se vettük, hogy elmúlt az ebédidő. A szálloda udvarán most épül egy mászóka a gyerekeknek, amit már ki lehett próbálni.

Egy ötéves gyermekkel festményeket nézegetni nem lehet, ezért inkább sétálós programot állítottunk össze. Kipróbáltuk a felvonót, felmentünk a kilátóba, a Károlyhídról bámultuk a sok-sok hajót, megnéztük a működő vízimalomkereket. A gyermek az első séta alkalmával meglátta rajzfilmekből ismert kedves kis vakondot egy játékbolt kirakatában. Másnap meg kellett venni, és azóta szinte állandóan vele van. Az állatkert egy egész napos program volt. Szép tágasak a kifutók, az állatok jól láthatók, jó kondícióban vannak. Okos dolog, hogy vannak kiskocsik, mert az apróságok is tudják húzni, de ha elfáradtak bele is ülhetnek. Könnyebb így vinni, mint nyakban vagy kézben. Nagyon tetszett a sokféle játszótér, amivel az állatkerti látogatást változatossá lehetett tenni. Dióhéjban ennyit. Nagyon tetszett a város! Még agyszer köszönjük szépen a segítséget! Borus család