Referenciák: ARANY CSILLAG SZÁLLODA

29.04.-01.05.2015/3 fo

Kedves Valéria.

Minden nagyon jól sikerűlt, nagyon jól éreztük magunkat Prágában.

Köszönöm szépen.

Üdv:O. Sándor.

11 - 14. 04. 2014/ 4 fo

Kedves Valika!

Mindennel nagyon megelégedettek voltunk. Jó volt a szállás, Editke nagyon szimpatikus volt, és minőségi idegenvezetést kaptunk tőle, a transzfer is pontos volt és kényelmes.

Köszönünk mindent!

Biztosan fogjuk ajánlani az Önök irodáját olyanoknak, akik Prágába készülnek menni.

Üdvözlettel:Éva

24 - 26. 06. 2013/3 fo

Kedves Valéria!

Azt kell mondanom, hogy sajnos nem volt nagyon sikeres ez a prágai kirándulásunk, mivel kifogtuk azt a három napot, amikor szerintem ennek a nyárnak a három leghűvösebb, legesősebb és legszelesebb napja volt Prágában (de tudomásom szerint Magyarországon is) ezért ilyen körülmények között nem láthattuk a városnak azt a szép és kedves arcát amit egyébként én már korábbi látogatásaimkor jól megismertem.

Nagyon sajnálom, hogy nem volt szerencsénk és így alakult, de ez a dolog nem Önökön múlt, hiszen mindent megtettek annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat, mivel az Önök által foglalt szállással minden rendben volt, beleértve a gépkocsi biztonságos parkoltatását is.

Segítségüket még egyszer nagyon köszönöm és bízom abban, hogy legközelebb is az Önök segítségét igénybe véve, nagyobb szerencsével járunk majd.

Köszönettel és üdvözlettel,

R. Zoltán

12.-15.03.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Nagyon-nagyon szépen köszönjük a segítségét a Prágai utunkkal kapcsolatban.

A szállás teljesen rendben volt és csodálatos helyen minden szempontból. Nagyon jól éreztük magunkat ezen röpke idő alatt. Csodálatos volt, hogy a vár mellett laktunk és mindenhova simán elsétálhattunk ebben a gyönyörű városban. Az idegen vezetéssel is teljesen meg voltunk elégedve. Sok helyet felkerestünk, de mindent mégsem tudtunk megnézni, ezért még biztosan visszamegyünk valamikor.

Még egyszer köszönjük a közben járását és segítségét.

Tisztelettel: Vestner László és Köteles Henriett

12.-14.09.2010/5 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jó volt megint minden ( még az idő is :) ! ),a gyerkőcöknek is tetszett Prága, ízlett a knédli, káposzta stb. köszönjük, remélem tavasszal újra megyünk, természetesen ezesetben jelentkezni fogok! Az elérhetőségét megadtam barátaimnak, szerintem rám hivatkozva már októberben jelentkezni fognak Önöknél!

További minden jót kívánunk , üdvözlettel:

Pongrácz Péter

21. - 24. 05. 2010/ 3 ej/ 6 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük a segítséget, minden nagyon jó volt, a szállás kiváló, az idegenvezétés is jó volt, reméljük visszatérünk rövid időn belül, természetesen Önökön keresztül…

Nagyon jól éreztük magunkat.

Üdvözlettel:

Pongrácz Péter

20-22.08.2008 14 személyes foglalás

Kedves Tünde!

Köszönjük a szervezését, nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda nagyon jó volt. A vacsorák közül a Kisdobos, a pénteki vacsi hely hagyott némi kívánnivalót maga után. Ezt – csakis jobbító szándékkal – megosztom Önnel. Az étel nagyon finom volt, gyorsan ki is hozták. A két, nem menüs, nem kapott egy italt a vacsihoz csak ha kifizette. Amiket rendeltünk a menün felül, kihozták és azonnal fizették velünk. Ez egy kicsit bizalmatlanságot feltételezett. A gyors felszolgálásnak is meg lett a böjtje: 7 kor kezdtünk vacsorázni, nyolckor már szóltak, hogy kéne az asztal másoknak ?? A számla mizériát már ismeri.

A második esti vacsora azonban pont ellentéte volt ennek. A csülök isteni volt, a sör nem tudott kifogyni a poharunkból, a pincérek kedvesek voltak, még viccre is kaphatóak voltak, mindenki mindent megkapott.

Összegezve nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük még egyszer a szervezést (és a Becherovkát is).

Köszönettel

Miklós