luxus szálloda ARANY CSILLAG SZÁLLODA

PIROS KETAGYAS SZOBA

Nerudova 48, Praha 1 - Malá Strana

AZ ARANY CSILLAG / ZLATÁ HVĚZDA/ szállodának egy olyan középkori polgári ház ad otthont, amelyről először 1372-ben jelent meg írásos emlék.

Válasszon terminust

« Június 2022 »
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Árajánlat: / éj

részletes árlista
PIROS KETAGYAS SZOBAFURDOSZOBAKEK KETAGYAS SZOBAZOLD TWIN SZOBAARANY CSILLAG SZÁLLODAARANY CSILLAG SZÁLLODA ESTE

foglalja le ezt a luxus szállodát

Leírása

Ekkor még Hradzsin polgármesterének volt a háza, ma stílusos és nagyon színvonalas 4 *-os szálloda. Ha ezt a szállodát választják prágai itt tartózkodásuk „otthonaként“ igazai történelmi „időutazásban“ lehet részük. Elhelyezkedése fantasztikus, hiszen közvetlenül a prágai vár lábánál hever, karnyújtásnyira a várlépcsőktől, a királyi kerttől és a vár területének minden csodálatos építményétől. A szobák nagy részének lenyűgöző kilátása van a prágai várra vagy a Kisoldalra vezető királyi útra.

A szálloda szobái stílusos történelmi bútorokkal vannak berendezve, azonban nagyon modern fürdőszobákkal / tussoló vagy kád, WC + bidet/ és a a 4*os szállodák színvonalának megfelelő éllátással.

Felszereltségük: hajszárító, minibar, hűtőszekrény, trezor, SAT TV, telefon.

Stílusos étterme 07. 00-től este 22. 00-ig van nyitva.

Az ár tartalmazza a nagyon bőséges svédasztalos reggelit és az idegenforgalmi adót is.

Parkolás, őrzött parkolóban 5 percre a szállodától 550 CZK/24 óra, ahová az autót kívánságukra és költségmentesen a szálloda erre felhatalmazott alkalmazottja is elveszi.

Kedves Utasaink,

mindannyian tudják, hogy a Booking teljesen megváltoztatta az utazási piacot és nincs is ezzel semmi baj. A fejlödést nem lehet megállítani. De ennek következtében az árak a szezon és a foglalások függvényében állandóan változnak, igy rég nincsenek már stabil árlisták. Ezért kérjük Önöket, írjanak nekünk és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leheto legkedvezőbb árajánlatot ajánlhassuk figyelmükbe. Nem vagyunk online robotok, tőlunk mindenre kiterjedő magyar nyelvu szervízt kapnak és ha baj van, ránk mindíg számíthatnak. És ezt a Booking sosem adja meg Önöknek

Bizalmukat nagyon köszönjük.

HOTEL MICHAELHOTEL BESEDA PRAGUE ****