Referenciák: HOTEL NA ZAMECKU

25.-26.06.2016/51 fo

Kedves Valéria!

Összességében nagyon meg voltunk elégedve mindennel!

Részletezve:

Az Iroda nagyon segítőkész volt, minden kérdésünkre időben választ kaptunk.

A szállás várakozáson felüli volt, a szobák kiosztása is pillanatok alatt megtörtént, ami a késői érkezéskor jól jött nekünk.

Az idegenvezetőnk közvetlen stílusával és nagy tárgyi tudásával lenyűgözte utastársaimat.

Még egyszer nagyon köszönjük a sok segítséget.

Üdvözlettel:

V. Sz. Ildikó

27. - 29. 05. 2016/ 50 fo

Kedves Valéria,

Jól éreztük magunkat és Prága-mint mindig,– most is gyönyörű volt!

Tetszett a szálloda, az ellátás is.

Az irodával történő együttműködésünk- a kezdeti „problémától“ eltekintve nagyon jól alakult.

Köszönjük szépen!

További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel: Zsuzsa

17 - 20. 05. 2013/2 fo

Kedves Valèria!

Nagyon meg voltunk elégedve a szállással, a szervezéssel is! Maximalis segítséget kaptunk önöktől az utazás előtt.

Prága gyönyörű, úgyhogy nagyon szép élményekkel tértünk haza. Szeretnènk jövőre is egy pár napot eltölteni ebben a nagyon szép városban, amihez feltétlenül az önök segítségét vesszük majd igénybe!

Üdvözlettel: K. Krisztina

27-30.12.2013/3 fo

Üdvözlöm Valeria.

Nagyon szépen köszönöm a segítségüket, minden rendben volt. Minden a megbeszéltek alapján történt. A szállás, és a kiszolgálás tökéletesen megfelelt. Meg vagyunk elégedve mindennel.

Ha újra mennénk, akkor ugyan így tennénk. Még egyszer köszönjük szépen

Ny. Gyula

07.-10.07.2011/3 fo

Kedves Valeria Minden rendben volt. Az iroda munkájával a legmesszebbmenőkig meg vagyunk elégedve mindenkinek csak ajánlani tudom. Megérkezésünkkor a foglalással semmi probléma nem volt azonnal elfoglalhattuk a szobánkat. Nagyon jó lehetőségnek tartom a szállodai transzfert korrekt áron. Egyedüli negativumként csak azt emliteném hogy a légkondicionáló hiányát éreztük a tetótéri szobánkban. A pénzváltással volt még némi problémánk, de ez ami butaságunk,a belvárosban nem kaptunk választ a kétféle árfolyamra, úgy éreztük300 euró már nem kis tétel átváltáskor.Erre a következőkben már odafigyeltünk. Prága gyönyörű a sör isteni az ételek kiválóak nagyon jól éreztük magunkat, egy biztos ide vissza fogunk menni mert ide több idő kell. Mégegyszer köszönünk mindent a legközelebbi foglaláskor jelentkezni fogunk, addig meg az ismerőseimnek átadom az elérhetődégüket.

Üdvözlettel Szabó Ernő

24.-27.03.2011/ 2 fo

Kedves Valéria!

Prága nagyon szép, felejthetetlen, Telc, Karlsejn, Karlovy Vary, Cesky Krumlov gyönyörű volt. Összeségében az országjárársunk emlékezetes volt.

Maga a szálloda nagyon tetszett. Az étkezés kiváló, a szoba rendben volt. Ingyen transzfer rendelkezésre állt, parkoló megvolt.

Köszönöm a szervezésben nyújtott segítséget!

Krenyác Ildikó

17.-20.09.2010

Kedves Valéria!

A kezdeti „nehézségeket“les­zámítva jól éreztük magunkat!Mint kiderült a navigáció jó helyre vitt.Ugyan abban az utcában volt a hotel csak kb 2km-t kellett egyenesen menni.Az utca eleje 13.ker a vége 10.ker(ha estleg más is igy járna).Egy kis üzletben kaptunk segítséget. Az időjárás is kedvezett nekünk:).Egy szó mint száz végülis meg voltunk elégedve mindennel a város is szép volt és biztos,hogy a közeljövőben elmegyünk mégegyszer,mert nem jutott idő mindent megnézni. Köszönök mindent! Korda Veronika

16-09.05.2008

Kedves Tünde! Először is köszönjük szépen a sok segítséget, amit nekünk adtál.

A szálloda nagyon tetszett, kellemesen töltöttük az időt ott (már amennyit ott voltunk, mert amikor tehettük a városban voltunk)

A lefoglalt éttermekben minden rendben volt, kivéve az utolsó helyet, mert sajnos nem értünk időben oda és bezárt a konyha. Vasárnap esett az eső, így átmentünk Karlovy Varyba, ahol eltelt az idő és nem értünk időben vissza. A vacsora az U Flecu-ban volt és ott nem fogadták el a kártyát, mert azt mondták fénymásolni mindenki tud ilyet és Téged sem ismernek.

AZ U Kalicha-ban megadták kérés nélkül a 10 %-ot. A második estén, meg elfelejtettük elvinni a kártyát, így nem is kértünk kedvezményt. (Ez a hely nagyon szuper volt, és nagyon finomat ettünk. A neve most nem ugrik be.) – Ujvárosi sörfözde :-)

Az idővel a lehetőségekhez képest szerencsénk volt, amikor szabadban voltunk sohasem esett az eső, sőt az első két napon még a nap is sütött. Karlovy Vary-ban is az eső is elállt, amikor odaértünk.

Sok szép emlékkel lettünk ismét gazdagabbak, köszönjük, hogy hozzásegítettél ehhez minket. A munkádhoz sok sikert kívánunk.

Már az elérhetőségedet meg is adtuk egy pár embernek, hátha leendő ügyfelek lesznek belőlük. Mégesgyszer mindent köszönünk. Üdv.: Ónodi Andrea