Referenciák: HOTEL BESEDA PRAGUE ****

29.06-01.07.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Az Önök segítsége nagyon sokat jelentett nekünk! Nagyon jól éreztük magunkat a városban, amit szerettünk volna megnézni , mindenhova eljutottunk. Igazán kellemes emlékek maradnak számunkra a Prágában eltöltött napok. Az irodájuk illetve az Ön segítsége minden képzeletet felülmúlt, ezáltal a továbbiakban mindenképpen ajánlani fogjuk az Önök lehetőségeit és szeretnénk visszatérni mindenképpen!

Köszönjük mégegyszer a szervezést és a lehetőséget!

Üdvözlettel, M. Róbert

12.-15.07.2011/3 fo

Kedves Valéria!

A szállás szervezése számomra teljesen megfelelő és egyszerű volt, amit nagyon köszönök!!!!!! Még idén is várható, hogy ismét járok Prágában, de annak szervezése egy szombathelyi barátom rendszeres önkéntes feladata. Így mi feltehetően esetleg csak a jövő évben kerülhetünk ismét kapcsolatba. … Egyetlen kis nehézség volt mindössze a foglalás során, hogy nem dombornyomott kártyával (és a bp-i iroda zárva tartása miatt) történő fizetés kissé nehézkes. De a biztonság miatt megértem az Önök érdekeit is.

A szálloda, a Hotel Christie nem az olcsók közötti, de a kényelme (különösen a család lány tagjainak véleménye!!!), a svédasztalos reggeli színvonala és a prágai látnivalókhoz és a tömegközlekedési eszközökhöz (45–50 perc a repülőtér!) a közelsége feledtette a kifizetett összeget. Így bátran kijelenthetem, hogy nekünk megérte!!!!!!!! A szálláson kívül a látottak és az élmények is!

Kedves Valéria! Nagyon szépen köszönjük Önnek és Önöknek!!!!!

További jó- és eredményes munkát.

Üdvözlettel és tisztelettel: Zoltán

17.-20.06.2011/2 fo

Kedves Valéria!

A szállássalm minden rendben volt. A szálloda remek helyen van, a szoba is rendben volt és mi is remekül éreztük magunkat! Egyedül a parkolással kapcsolatban volna megjegyzésem, hiszen az sajnos az egész város területés megoldatlan. Igaz, hagyhattuk volna a kocsit valamelyik P+R prakolóban, de a napi 30 eurós árat egy kicsit túlzottnak tartom.(tudom, erről Önök nem tehetnek). Az Önök munkájával és segítőkészségével most is elégedettek voltunk! Amúgy üdvözleteinket küldjük Mostarból (Bosznia és Hercegovina), ahonnan egynapos pihenés után reggel folytatjuk utunkat Montenegró felé. Kívánunk Önöknek szép és élményekben dús nyarat!

Tisztelettel:

Végi József

21.-23. 05. 2010/2 ej /4 fo

Tisztelt Cím!

Nagyon köszönjük a segítségüket. Minennel elégedettek voltunk. Ildikó egy tündér!!! Üdvözlettel: Koleszár Zoltán