Referenciák: EHRLICH HOTEL

21. - 23. 10. 2016/ 2 fo

Kedves Valika!

A szállás nagyon rendben volt.

A hasznos tanácsokkal jól elboldogultunk a városban. Minden itthon tervezett programot bejàrtunk, semmi nem maradt ki. Nagyon nagyon köszönjük. Szép napokat jó munkát kívánunk.

Z. Ferenc

11 - 12. 06. 2016/ 16 fo

Kedves Vali!

Szeretném megköszönni azt a maximális segítséget és profizmust amit kaptam Önöktől minden téren! Nagyon nehéz ezt a hálát szavakba önteni…

Önök által,hogy sikerült megszerveznem ezt az utat,hihetetlen jó érzés volt tapasztalni a többiek részéről azt az elégedettséget,amit láttam mindenki arcán!!! Nagyon nehéz ennyi főnek megfelelni,még akkor is ha napi szinten velük dolgozom…

A recepciós hölgy,ahogy odaértünk,egyből átadta a borítékot,benne a számlával!

A 2 kisbuszunkról ugye beszéltünk,hogy nem fognak beférni a mélygarázsba… A recepciós hölgy aztmondta,hogy nyugodtan parkoljunk a szálloda előtt!!!

Nagyon jó érzés volt,hogy az autók ott maradhattak a bejárat előtt!

Maximális hozzáállás volt a hotel részéről is! Az egész hotel nagyon kultúrált,tis­zta,rendezett volt…ugyanez vonatkozik a szobákra is !!! A reggelinél a kínálat is bőséges volt,választékos ételekkel!

Miután elhagytuk a szállást,mondta a recepciós hölgy hogy hazaindulásig nyugodtan maradhatnak a kisbuszok a hotel előtt!!!

Hozzáteszem,hogy mivel ez céges utazás volt,családtagok nem jöhettek,de már többen jelezték,hogy mivel én szerveztem a szállást az Önök segítségével,ezért már most előre megkérnek,hogy megszervezzem nekik,hogy a családdal is visszajöjjenek.

A megírt terveim nem változtak,sőt erősödtek…

Legközelebb már remélem személyesen találkozunk!!!

Üdv:

Péter