luxus szálloda EHRLICH HOTEL

TWIN SZOBA A HOTEL EHRLICHBEN

Koněvova 79, Praha 3

Modern szálloda luxus kényelemmel közvetlen villamosjárattal a Vencel térre, kedvező áron.

Válasszon terminust

« Június 2022 »
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Árajánlat: / éj

részletes árlista
REGGELIZŐ AZ EHRLICHBENHOTEL EHRLICH KÁVÉZÓJAKÉTÁGYAS SZOBA A HOTEL EHRLICHBENHOTEL EHRLICH EXTERIERJEMODERN FÜRDŐSZOBÁK AZ EHRLICHBENINGYENES GARÁZS AZ EHRLICHBENHOTEL EHRLICH RECEPCIÓJA

foglalja le ezt a luxus szállodát

Leírása

Lokalitása

Prága 3 kerületében, Žižkov-on található, amely híres számtalan, tipikusan cseh sörözőiről, éttermeiről és hangulatos rezidens utcáiról így a turisták által nagyon közkedvelt része a városnak. A szállodától 5 percre van az OHRADA nevű villamosmegálló, ahonnan a 9-es villamossal 10 megálló, pontosan 15 perc a Vencel tér szíve.

Felszereltség és komfort

Tágas szobák modern fürdőszobákkal, hajszárítóval ellátva. Minden szobában: SAT TV LCD képernyővel, telefonnal, ingyenes internethasználati lehetőséggel, amennyiben magukkal hozzak notebookjukat.

  • 4*-os büfé reggeli
  • Klimatizált szobák, Wifi
  • A PARKOLÁS 400 CZK / éj AZ ŐRZÖTT PARKOLOJÁBAN!!!

Kedves Utasaink,

mindannyian tudják, hogy a Booking teljesen megváltoztatta az utazási piacot és nincs is ezzel semmi baj. A fejlödést nem lehet megállítani. De ennek következtében az árak a szezon és a foglalások függvényében állandóan változnak, igy rég nincsenek már stabil árlisták.

Ezért kérjük Önöket, írjanak nekünk és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leheto legkedvezőbb árajánlatot ajánlhassuk figyelmükbe. Nem vagyunk online robotok, tőlunk mindenre kiterjedő magyar nyelvu szervízt kapnak és ha baj van, ránk mindíg számíthatnak. És ezt a Booking sosem adja meg Önöknek

Bizalmukat nagyon köszönjük.

ARISTON SZÁLLODACARLTON HOTEL