Referenciák: U BUBENICKU HOSTEL

02-04.01.2013/2 fo

Kedves Valeria!

Meg szeretném köszönni a segítségét. Nagyszerűre sikerült a prágai kirándulásunk. A szállás tökéletesen megfelelő volt, semmi probléma nem adódott. További jó munkát, köszönök mindent!

S. Mercédesz

30.09.-03.10.2010/ 5 FO

Kedves Valéria!

Minden rendben volt a szállással, a Bubenicku söröző is kiváló kis hely. Persze azon kívül még 19 igen-igen kellemes pivnice-t kerestünk fel, mindamellett, hogy bejártuk a nevezetsségeket is. Én a 80-as években Prágában egyetemista voltam, ezért a kis csapatot én vezettem. Mindenki jól érezte magát. Köszönöm Üdvözlettel: Szécsényi János

29.05-01.06.09

Minden nagyon jó volt, az asztalok is rendben voltak. Bár az időnk rossz volt, de nagyon jól éreztük magunkat, amiben neked nagy részed volt. Annyira tetszet minden, hogy gondolkodunk, hogy jövőre is megyünk.

Ha Magyarországon jársz és esetleg Pécs környékén, akkor szívesen segítünk neked bármiben.

Üdv. Barna

01–04.05.2008 HOSTEL U BUBENÍČKŮ 8 személyes apartman

Kedves Tünde! Szeretném még egyszer megköszönni a foglalásokat és a fáradozásait!!!! Ígéretemhez híven röviden beszámolnék a tapasztalatokról. Szállás: A Bubenicku apartman egyszerű, tiszta, jól berendezett volt. Pár apróság azonban növelte volna a komfort érzetünket és még kényelmesebbé tette volna az ottlétünket pl. hiányoztak a függönyök az ablakokról valamennyi szobában és a nappaliban, nem volt felmosófa a fürdőben, nem volt nyolc darab üveg pohár a konyhában. Két ágy teljesen ki volt feküdve ezeket kicseréltük másik kettőre. A vacsora foglalásunk rendben volt és az Ön kedvezményes kártyájára is megadták a 10% kedvezményt. A barna sörük kiváló!!!!

A hajókázással annyi gondunk akadt, hogy a minibus nem várt és gyalog kellett lemennünk a folyóhoz. Az utazási irodában lévő férfi egyáltalán nem volt kedves. Szerinte a buszhoz nem 220 koronát, hanem 350-et kellett volna fizetnünk. Hiába mondtam hogy Ön azt írta hogy busz vár majd minket. Így legyalogoltunk a szerintük 5 percre lévő hajóinduláshoz ami 20 perc erőltetett menet volt. Ráadásul a fiatal hölgy nem vette észre a hajót ezért duplán masíroztunk fel alá a rakparton persze éppen hogy elértük a hajót. Ez mindenkiben rossz élményeket hagyott így a hajókázásunk nem úgy sikerült mint szerettem volna.

A Várban és környékén tömeg volt az Orloj pedig hatalmas csalódás volt. A téren mitegy 1000 embert hördült fel a végén hogy ennyi volt az egész ?? 25 mp. De voltak jó dolgok is pl. az olajos Hermelin, a roston sült csülök párolt káposztával isteni és a sörök is élvezetesek voltak.

Eltekintve néhány apró kellemetlenségtől összességében jól sikerült a prágai négy nap és talán egyszer újra ellátogatunk Önökhöz .

Még egyszer köszönöm a sok segítséget és kívánok Önnek további jó egészséget és elégedett utasokat!!!

Üdvözlettel: Énok Magdolna Pécsről

19-21.03.2008

Kedves Tünde! Köszönöm érdeklődését, épségben hazaértünk.A szá­llás a célnak megfelelt, de legközelebb inkább apartmant választunk:)))!Prá­ga gyönyörű és szeretnénk még visszatérni, reméljük minél előbb!!!A rossz idő sem zavart minket, mert a látvány kárpótólt mindenért!Köszönünk mindent, és legközelebb is önnel foglaltatunk! Minden jót! Üdvözlettel: Kele János