Referenciák: PRÁGA CITY PANZIÓ

05.-08.09.2018 37 fo

Kedves Vali!

Köszönünk mindent, rendben volt a szállás, jól sikerült a tartózkodásunk.

04-06.05.2012/4 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A szállás és a reggeli is a várakozásainknak megfelelő volt, Prága pedig nagyon szép város. Az időjárás előrejelzések szerint rossz időre számítottunk, de szerencsére nagyon meleg volt, és szinte végig sütött a nap. Külön kiemelném, hogy a honlapon feltüntett információknak ( a szállás közelében lévő megállók, látnivalók…stb) nagy hasznát vettük, az éttermet is, ahol mindkét este vacsoráztunk (Lavicka étterem), innen választottuk ki. Nagy segítségünkre volt továbbá az is, hogy elküldte, hogyan találunk a szállásra. Szóval, összességében nagyon elégedettek voltunk, negatívumot nem is tudnék felsorolni. Nagyon szépen köszönjük még egyszer. Ha legközelebb Prágába megyünk, mindenképpen az Önök segítségét kérjük majd, és ajánlani fogjuk Önöket ismerőseinknek, barátainknak. Üdvözlettel:

Enikő

15-17.03.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Jól éreztük magunkat. Alapvetően mindennel meg voltunk elégedve. A szállás tiszta volt, a reggeli bőséges, a recepciósok segítőkészek.

Egy apró kritikánk egyedül a vacsorával kapcsolatban van. Miután sokan vacsoráztunk az étteremben egyszerre, ezért minden négyes asztal tele volt – vagyis mindannyiunknak volt vacsorapartnere- ami nem volt gond, csak így a romantikus kétszemélyes vacsora kritériuma nem valósult meg.

De e apró kellemetlenségtől eltekintve minden a hirdetésnek megfelelően alakult, és máskor is, ha ismét lehetőségünk lesz ellátogatni Prágába, igénybe fogjuk venni az Önnök szolgáltatásait.

Üdv. G. Tímea

15-18.03.2012/8 fo

Kedves Valéria!

A szálláson jó volt a fogadtatás, a recepciósok segítőkészek voltak, nagy előny volt a zárt parkoló. A szobák tiszták voltak, az egyetlen probléma, hogy nem sikerült egy szinten elszállásolni bennünket. Illetve egyik este nem volt meleg víz.

Prága szépsége, a hideg finom sörök kárpótolták a csapatot! Nagyon jól éreztük magunkat, az idő is kegyes volt hozzánk, mert a télből indultunk, de tavaszi napsütés fogadott bennünket!

Reméljük, hogy lesz még szerencsénk visszatérni Prágába!

Önnek még egyszer köszönjük a segítségét, és a gyors ügyintézést! J

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Üdvözlettel,

K. Petra

03.-05.11.2011/4 fo

Kedves Valéria,

Köszönjük, meg voltunk elégedve a szállással. Örültünk, hogy csak a helyszínen kellett fizetni, s bankkártyát is elfogadtak. A szobák, fürdőszobák rendben voltak. A mozgatható radiátorokkal először fenntartásunk volt, de elegendőnek bizonyultak a fagyos napokon is. Némi csalódást a szomszéd házban levő étterem okozott azzal, hogy foglalás hiányában nem tudtunk ott vacsorázni szombat este. A kiküldött ajánlatokkal, az ünnepnapi nyitvatartással és segítőkészségével, Valéria, megelőlegezte az elégedettségünket, köszönjük!

Ildikó

02.-05.11.2011/2 fo

Kedves Vali!

Nagyon jól éreztük magunkat, valóban gyönyörű Prága, remélem tavasszal lesz lehetőségünk visszatérni pár napra.

A szállás jó volt, tiszta, a recepciós segítőkész volt. Egyetlenegy baj volt, hogy nagyon áthallatszott minden, volt egy német csapat, akik nagyon hangosak voltak egész éjszaka. Szóltunk nekik, de nem nagyon foglalkoztak vele, a recepción meg nem volt senki. De ezt sajnos előre nem lehet tudni, hogy kikkel kerül össze az ember a szálláson. A szervezés és a szállás is jó volt!

Köszönjük!!!

Üdvözlettel: Bianka

28.-30.10.2011/5 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük, ezúttal is nagyon jól éreztük magunkat, semmi kifogásolni valót nem találtunk. Meglepődtem, hogy még ilyenkor is ennyi turista járja a várost, de úgy látszik ez egész évben így van. Köszönöm a szervezést, remélem lesz még alkalmam Prágában tölteni néhány napot, a mielőbbi viszontlátásra!

Üdvözlettel: Péter

11.-12.08.2011/2 fo

Kedves Valeria!

Jól éreztük magunkat, bár szegény talpaink megsínyleték a két napos sétát. :) A szállással egyetlen aprócska dolog volt, amit a késői foglalásunk következményeként elkönyveltünk, hogy külön ágyas volt a szoba :) , de ettől függetlenül minden rendben volt rendesek voltak a resepciósok, és finom volt a reggeli is. A város szép volt és megnéztük a város alatti „várost“ is.Igyekeztünk mindent megnézni a belvárosban, de biztos volt ami kimaradt, majd legközelebb. :) A segítséget, gyorsaságot nyagyon köszönjük. Teljesen meg voltunk elégedve az iroda, főképp ugye az Ön munkájával (elvégre a mi kalauzunk Ön volt :) )

Mégegyszer köszönjük a segítséget és sok elégedett utazót kívánunk Önöknek! Reméljük még megyünk Prága felé!

Üdvözlettel: Csendom Ági

06.-08.08.2011/4 fo

Kedves Valéria,

Prága gyönyörű város, és kár hogy csak 3 napot sikerült eltöltenünk ott, mert heteket lehetne bolyongani és nézegetni. Megdöbbentő volt hogy Budapesttel ellentétben egyik épület sem romos vagy összefújt, valószínűleg a legszebb város, ahol eddig jártunk. A szállás és az egész szervezés kifogástalan volt, köszönjük! Minden jót!

Péter

11.-14.06.2011/2 fo

Kedves Valéria!

A szállás megfelelő volt, nem is számítottunk magasabb szinvonalra ilyen alacsony áron. A fürdőszobából azonban hiányzott egy akasztó vagy törülközőtartó, mert nem lehetett sehová tenni a törülközőinket, csak az ajtókilincsre.

Érkezésünkkor az irodában ( recepción) nem említették, hogy lenne reggeli az árban, mi pedig nem emlékeztünk pontosan, ezért nem is kérdeztünk rá. Itthon, a levelek újbóli elolvasásakor láttam, hogy benne lett volna ez is a szoba árában. Jó lett volna, ha felhívják rá a figyelmünket, hogy hol van lehetőség a reggelizésre. (Mi a földszinten kaptunk szobát, ott nem volt semmilyen más helyiség, csak 3 szoba és az iroda.)

A szervezés rendben volt, köszönjük Önöknek mégegyszer.

Prága gyönyörű, és örültünk, hogy láthattuk.

Üdvözlettel,

Kocsis Péterné

11.-13.06.2011/ 8 fo

Kedves Valéria! Felejthetetlen szép napokat töltöttünk Prágába ! Szállásunkkal is teljesen meg voltunk elégedve. Köszönjük odaadó segítségüket és szervező munkájukat. Csak a legjobbakat tudjuk mindenről mondani!

Üdvözlettel:Luter Ildikó

06.-07.05.2011/ 2 fo

Kedves Valéria!

A szállás nagyszerű volt, jó környéken, jó közlekedéssel. A szoba szép, tiszta, rendes volt. Különösen tetszett a Hotel lépcsőháza, nagyon hangulatos volt ilyen helyen megszállni.

Köszönöm szépen még egyszer a GYORS segítségét! Legközelebb is biztosan Önöket választjuk, ha Prágában járunk!

Üdvözlettel; Grénus Tímea

08.-10.04.2011/3 ej/30 fo

Kedves Valéria!

Röviden, tömören: FANTASZTIKUS volt!!! A létszám is javult a végére, és szerintem mindenkinek hatalmas élmény volt! Nekem ez volt a 10. prágai utam, de ez volt az egyik legjobb! Jó volt az idegen vezetés, a sörgyárlátogatás, a szállással sem volt gond, bár kicsit lassú volt az adminisztráció!

Nagyon köszönöm a tanúsított türelmet, véleméynem szerint ez a 4 nap mindenkit kárpótolt, aki ot volt!

Üdv Szeghalmi Balázs

16.-18.04.2011/ 7 fo

Kedves Valéria!

Visszatérve Prágából, ismételten köszönjük az összes közbenjárást, amivel lehetővé tette, hogy emlékezetes maradjon az utunk, nagyon jól éreztük magunkat. Sok mindent láttunk, ettünk, ittunk finomakat, gyerekeim megegyeztek, hogy jövő héten költöznek is:) A szállásunk is nagyon rendben volt, és tényleg nem kellett sokat gyalogolni. Külön köszönjük, hogy az indulás napján az autót még a parkolóban lehetett hagyni délutánig, éltünk is a lehetőséggel. Természetesen maradt még rengeteg látnivaló, azok is amelyeket épp renováltak, jó tervek legközelebbre!

További eredményes munkát, most még szép Húsvétot,

Koczor Eszter

04. - 06. 11. 2010/ 7 fo

Kedves Valéria!

A prágai út nagyszerűen sikerült, rengeteg élménnyel gazdagodtunk. A város nagyon mély benyomást tett mindnyájunkra. Az idő sajnos rövidnek bizonyult, hogy mindent lássunk. Megbeszéltük, hogy még visszatérünk, reméljük, hogy hamarosan. A panzió egy kicsit távolinak tűnt, úgy, hogy nem használtunk tömegközlekedési eszközöket, hanem állandóan gyalogoltunk. Legközelebbi utunk során is egyértelműen Önöket fogjuk választani, mert a szervezés kifogástalan volt.

További munkájukhoz sok sikert!

Üdvözlettel: Póczi Magdolna

24.-26.09.2010/ 3 fo

Kedves Vali! Vissza értünk Prágából,köszönök minden segítséget. Nagyon szép kis város csak iszonyat sok volt a túrista,és szombaton egésznap esett, de ez se szegte kedvünket mindent megpróbáltunk megnézni.Jól éreztük magunkat.Egyszer még biztosan vissza térünk amikor nincs ennyi túrista. Pénteken 3-ra kiértünk megtaláltuk a hajót és a gyereket,majd a szállást.

Mégegyszer köszönöm a hozzánk való jóságát! Szívélyes üdvözlettel

Lovász Tamásné Kati

03.-08.09.2010/ 2 fo

Kedves Valéria!

A városban nem csalódtunk, gyönyörű; az Önök szolgáltatásával is nagyon elégedettek voltunk, és ezt mégegyszer meg is köszönném! Üdvözlettel: Hodosi Ákos

20.-22.08.2010/3 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat, én már 5× voltam Prágában, de a akiket vittem, még soha és az ő nevükben is mondhatom, hogy remek volt minden. A Novomestsky Pivovar szuper volt, viszont Kure v Hodinach zárva volt 21-én és nem volt kiírva semmi. De megoldottuk a helyzetet, kerestünk a közelben egy szimpatikus éttermet. A szállás is szép volt, igényes, nagyon udvarias és kedves volt az úr ott, aki eligazított minket.

Nincs hiányérzetünk.

Üdvözlettel, Nietsch Róbert

09.-13.09.2010/6 fo

Kedves Valéria!

Még egyszer meg szeretném köszönni a segítségét. A szállás jó volt, tényleg közel a központhoz és az útmutatása alapján nagyon könnyen oda is találtunk. A város sokadszorra is gyönyörű volt, nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönettel, üdvözlettel: Farkas Krisztína

15.-19.08.2010/3 fo

Kedves Valéria,

semmiféle negatív megjegyzés nem volt a szállással kapcsolatosan. Az iroda munkájával mindig meg voltam elégedve és a jövőben is számítok Önökre. Üdvözlettel

Érdi Csaba

23.-25.04.2010/2 ejszaka/ 2 fo

Kedves Valeria!

Pragat megjártuk, s nagyon tetszett, igyekszünk hogy a jövőben is ismét ott lehessünk.

köszönttel: Dr.Szodi Szabolcs

13. - 16. 05. 2010/ 3 ej/ 2 fo

Kedves Vali,

nagyon jól éreztük magunkat a bnőmmel Prágában. Köszönet h ilyen gyorsan tudtak szállást szerezni nekünk.

Megemlíteném mikor a szálláshoz értünk, sajnos a szobánkat nem foglalhattuk el, mert épp renoválták azt. Szerencsére kaptunk a város kicsit kijjebb eső részében egy kellemes apartmant, felár nélkül és át is szállítottak minket a másik szálláshoz. Ezért végül is meg voltunk elégedve a szállással és nincs okunk panaszra. Gondolom mivel a hétvégén minden annyira foglalt volt történhetett meg ilyesmi, és ez a hotel hibája volt meglátásom szerint.

Üdvözlettel,

Zsófi Bácskai

27.-30.04.2018/ 26 fo

Kedves Valika,

még nem volt érkezésem megköszönni a segítséget, amit kaptunk a prágai út szervezése kapcsán.

Felejthetetlen napokat töltöttünk a városban, szép volt az idő, a környezet, jó volt a társaság.

Még egyszer köszönök szépen mindent.

Üdvözlettel: Edina

03.-06.04.2018/23 fo

Kedves Valéria!

Még egyszer köszönöm a segítséget és a jó kívánságokat

Viszont kívánok minden jót !

Remélem nem okoztunk sok gondot Ha valaki szeretne Prágába menni ,jelentkezni fogok , csak ajánlani tudom önöket.

Sok sikeres szervezést kívánok!

Szép napot! Éva

15.-18.03.2018/21 fo

Valéria kedves!

Szeretném a csapatom nevében is megköszönni az Ön maximális segítségét és hozzáállását, a panzió jó volt, az étel is kitűnő és bőséges volt, igazán csak jókat mondhatok.

A havazás és a hideg idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat, kár hogy olyan hamar eltelt ez a négy nap, még szívesen maradtunk volna Prágában.

Az idegenvezető Katikával kapcsolatosan néhány gondolatot szeretnék mondani:

Már találkozásunkkor az első benyomás is pozitív volt részünkről. Rendkívül szerény és kedves személyt ismerhettünk meg. A vezetése alatt nagyon sokat hallottunk és tanultunk tőle, összetett, határozott és nagyon felkészült volt minden téren. Nagyon szépen, érthetően és folyamatosan beszélt mindenről, ezért nem tudtunk másra figyelni, de őrá, mert annyira lelkesen és érdekesen mondta el a dolgokat. Minden elismerésünk, hogy Katika a kellemetlen időjárás ellenére is kitartóan végig vezetett minket, hihetetlen, hogy ebben a törékeny kis kedves hölgyben mennyi erő és energia lakozik.

Kedves Valéria! A csapatom nevében még egyszer teljes szívemből köszönök mindent, úgy Önnek, mint a Katikának. Remélem még majd lesz lehetőségem Prágába vinni csoportot, mert rendkívül jól éreztük magunkat. A csapatom összes tagja csak szeretettel és hálával gondol a kirándulásra.

Köszönöm és további szép napot és minden jót kívánok!

sok-sok szeretettel: Bözsi

29.-31.10.2017/7 fo

Drága Valéria!

Szerencsésen hazaértünk tegnap este. Nagyon-nagyon szépen köszönünk mindent. Nagyon jól éreztük magunkat, bár az időjárás kicsit megtréfált minket. Volt napsütés, jégeső, hóesés, szél, szóval minden ami belefér. De ez sem szegte kedvünket.

A szállás nagyon jó nem volt semmi kivetni való benne. A parkoló egy kicsit kicsi amiért inkább a személyzetet sajnáltuk mert minden nap újra és újra rendezni kellett az autókat:J, de minket ez sem zavart.

Juditnak egy külön piros pontot kérünk. Rendkívül nagy tudással rendelkező Hölgy, nagyon sok érdekes dolgot adott át nekünk. Szóval igazán jól éreztük magunkat, eldöntöttük, hogy visszatérünk ha lehet egy kicsit melegebb évszakbanJ).

Köszönünk mindent, ha erre járnak és segítség kell csak szóljanak.

Millió üdvözlet S. Vera

20.-23.10.2017/22 fo

Kedves Valika,

megjártuk Prágát, mindenkinek nagy élmény volt (különösen azoknak, akik még nem jártak ott), köszönjük a szállást, az intézkedést! Kedves emberekkel találkoztunk a recepciónál, jól dolgoztak. A városban sajnos annyira sok a turista (köztük persze mi is), hogy alig lehet már közlekedni, a Várban a Vitus-székesegyházba nem jutottunk be a nagy tömeg miatt, képzelem, mi lehet nyáron… A villamoson, metróban mindig vettünk jegyet, egy alkalommal pár gyereknek 4 perccel lejárt a jegye (rosszul kalkuláltak az időt tekintve), az ellenőrök elkapták őket, és meglehetősen undorítóan viselkedtek velünk, de a kiérkező rendőrök (akiket mi kértünk) viszont szuperek voltak: korrektek, segítőkészek stb.

Szóval volt élmény… Még egyszer köszönünk mindent, további jó munkát kívánok a diákjaink nevében is:

P. Anna Mária

02.-03.08.2017/4 fo

Kedves Valéria!

A szervezéssel és a gyors ügyintézéssel minden rendben volt, köszönöm a gyors reagálásokat.

A szállás elmegy, ezért az árért korrekt, gyerekek a wifi hiánnyal szenvedtek. A parkolás egy kicsit érdekes volt (a szállás parkolója egy nagyon szűk udvar. Szerencsénk volt, hogy amikor indulni akartunk, a legbelső helyen parkoló autónk útjában már nem volt más vendég autója, így ki tudtunk állni.)

Prágában könnyedén lehet a tömegközlekedéssel utazni, ez nagyon jó volt.

Az idegenvezetés is tetszett, mi nem voltunk jó passzban, férjem lumbágóval kínlódott, a gyerekek pedig fáradtak voltak, így rövidebbre sikerült sajnos.

Mégegyszer köszönjük a segítséget! További jó munkát kívánok! Anikó

28.07.-02.08.2017/2 fo

Kedves Valéria !

Jövünk jövőre is. Gondolom ebből már érezhető hogy remekül éreztük magunkat Prágában. Köszönjük hogy ilyen gyorsan, megnyugtatóan és minden részletre kiterjedően tudtak intézkedni a szállás ügyében- mint eddig mindig.

A szállás kitűnő, az utcára néző szoba tiszta, világos és otthonos. A személyzet kedves és udvarias, a reggeli kitűnő. Az ígért meglepetés, oda volt készítve.

Üdvözlettel

N. József

03.-05.07.2017/ 2 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában. Mivel idő hiányában nem tudtunk mindenhová eljutni, ezért jövő nyáron újabb utazást tervezünk Prágába. Az időpontot még nem tudom, de az önök segítségét kérem majd.

A koncert remek volt, egyszóval Prága és a koncert örök élmény marad.

A szállás a célnak tökéletesen megfelelt.

A vállalkozásukhoz további sok sikert, önöknek jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel: M. István

18.-21.07.2017/3 ej/ 45 fo

Kedves Vali!

Szerencsésen hazaérkeztünk, minden nagyon jó volt.

Köszönök szépen minden segítséget és gondoskodást.

Üdvözlettel:

Elek

03.-06.07.2017/ 5 fo

Kedves Valéria,

Mindennel meg voltunk elégedve.

A város nagyon szép, megnéztük a leghíresebb nevezetességeket. Károly híd, Vár Vencel-tér stb. mind-mind gyönyörűek voltak és tényleg nem voltak messze még sétával sem.

A szállashely is pontosan olyan volt mint amilyennek Ön megírta. Az ágyak kényelmesek, a fürdőszoba is tiszta rendezett.

A recepción minden flottul ment, segítőkészek voltak a dolgozók (szerencsére mindenki tud angolul).

Köszönettel, Attila

09.-11. 06. 2017/4 fo

Kedves Vali,

nagyon jól éreztük magunkat Prágában és a szállással is elégedettek voltunk :)

Üdv, László

29.12.-02.01.2017/2 fo

Kedves Valéria!

Elég sokat utazunk, sokszor kell szállást keresnünk, de ennyire kedves, segítőkész emberrel ritkán találkoztunk, mint Ön.

Nagyon szépen köszönünk mindent, amit érdekünkben tett!

Nagyon boldog életet, egészségben, örömökben gazdag karácsonyi ünnepeket, és sikeres új évet kívánunk tiszta szeretettel:

D. Ferenc és neje

06.-09.10.2016/5 fo

Kedves Valéria!

Minden nagyon szuper volt. Nagyon jól éreztük magunkat. A szálláson leginkább csak aludtunk, mert sokat mentünk tényleg, de minden rendben volt. Tiszta és rendes volt minden.

A szervezéssel kapcsolatban külön köszönet, mert tényleg változtattunk jó párszor.

Csak ajánlani fogom másoknak is!

Üdvözlettel:

L. Viktor

05.-10.08.2016/ 2 fo

Kedves Valéria !

Remekül éreztük magunkat Prágában.

A Praga City Panzió tökéletesen megfelelt, minden rendben volt. Köszönjük hogy a szezon közepén is tudtak szállást biztosítani a kedvenc környékünkön. Prága csodálatos, a cseh emberek kedvesek és mi jövünk jövőre is. Üdvözlettel N. József

26-28.08.2016/ 2 fo

Kedves Valéria!

Utólag is szeretnénk megkoszonni a gyors es remek ugyintezest, a kituno szallast ( ami a 4. helyett a 6. emeleten volt, de soha rosszabb ne erjen :) )!

Praga nagyon tetszett, a 32 hetes aldott allapotban levo Kedvesemmel lesetaltunk minden fontoos latnivalot, biztosan visszaterunk majd, Önöket pedig ajanlani fogjuk!! :)

Köszönet még egyszer!

További minden jót!

Üdvözlettel: H. András

01. - 04. 07. 2016/ 4 fo

Kedves Valéria!

Prága most is gyönyörű volt, mint mindig.

A szállás ár – érték arányban megfelelő volt, a recepciósok nagyon készségesek, egyetlen negatívum, hogy reggelinél sokat kellett várni, mert kifogtunk egy buszos csoportot, de ez nem az önök hibája.

Az önök munkájával maximálisan elégedettek voltunk!

További sok sikert kívánok

Edit

01 - 03. 07. 2016/ 65 fo

Kedves Valika!

Nagy szeretettel köszönöm meg a sok segítséget, amellyel segítettek nekünk

Üdv. Zatya

18-20.06.2016/2 fo

Kedves Vali!

Jól éreztük magunkat Prágában. Az Ön szervezésével minden rendben volt. A Prága City Panzió rendben volt, csak az ott dolgozók nem igazán ismerték Prágát ( pl nem is ismerték a Krizikova Fontana-t). Programilag láttunk mindent amit elterveztünk: a Várat, a Belvárost, az Óratornyot, a Károly Hidat stb. Hajókáztunk a folyón, megnéztünk Trisztán és Izolda balettelőadását cseh nyelven (!) a Krizikova Fontanaban, óriáskivetítőn megnéztük a Magyarország Izland focimeccset hatalmas hangulatban. Jókat ettünk, ittunk, lejártuk a lábunkat.

Az egyetlen negatívum a taxizás. Az első alkalommal 129 koronáért vittek el minket, utána vissza egy " privát taxi" ugyanezt a távot 390 koronáért csinálta meg. Természetesen nem fizettük i, csak 200-at adtunk, de szóval látszott rajta, hogy le akarja nyúlni a külföldieket. Érdekes, ahogy hazajöttünk , volt egy cikk az interneten, pont arról, hogy más is így járt Prágában.

Szóval összegezve szuper volt a nászutunk, mert nekünk ez az volt. Elhatároztunk, hogy máskor is visszamegyünk.

Üdvözlettel:István

31.05.-02.06.2016/11 fo

Kedves Valéria,

Ami a kirándulásunkat illet, azt hiszem, hogy a kollégáim nevében is mondhatom szuperül sikerült.

Mindennel meg voltunk elégedve, Ildikó igazán kitűnő, felkészült, lelkes idegenvezető, igyekezett a rövid tartózkodásunk alatt a lehető legtöbb nevezetességet megmutatni nekünk.

Volt alkalmunk egy kicsit belekóstolni ( szó szerint ) a prágai életbe és még az időjárás is nekünk kedvezett.

A szállás egyszerű volt de praktikus, a zárt parkolónak külön örültünk.

A város igazán magával ragadó és ha lesz még lehetőségünk visszatérünk.

üdvözlettel

K. Edit

08-10.04.2016/ 2 fo

Kedves Tunde

Nagyon jó volt,könnyen megtalaltuk a szállaşt is,teljesen megvoltunk elégedve.

Köszönjük mégegyszer,hogy ilyen segítőkészek voltak mindenben:-)

Eszter

30.04.-04.05.2016/65 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük szépen még egyszer a szervezést.

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában.

A szállás és az étkezés kifogástalan volt.

Ajánlani fogom Önöket a kollégáimnak és mindenkinek, aki Prágába szeretne menni nyaralni.

Üdvözlettel:

J.Ágnes

21-24.04.2016/ 12 fo

Kedves Valéria!!

Ismét jól sikerült a prágai kirándulás. Jó helyen voltunk, panaszra semmi okunk nem volt.

Csak szombat este volt pár csepp eső, az meg már szinte hiányzott.

Még 1 x köszönöm a ránk fordított idejét,

P. Gábor

14-17.04.2016/ 2 fo

Kedves Valéria!

Még egyszer köszönjük a szervezést!

Minden tökéletesen működött, nagyon jól éreztük magunkat.

Prága szép volt, izgalmas, érdekes, tanulságos… Nem is értünk a végére.

Reméljük, lesz még alkalom újra menni… talán a gyerekeinkkel is…

Üdvözlettel:

Eszter

12-15.03.2016/ 4 fo

Üdv!

Pozitívum:

  • Rendkívüli segítőkészség
  • Gyors információáramlás
  • Visszatérő vendégek megbecsülése
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Kiváló szervezés
  • Gyors ügyintézés

Negatívum:

  • Az email-ek néhol keszekuszák, bár minden információt tartalmaz, szerintem kicsit átláthatóbbaknak kellene lenniük.
  • City Pragaban a Wi-Fi rendszer modernizálásra szorul.

Egy szó mint száz, nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, már többeknek is önöket ajánlottam.

Üdözlettel: Ricsi

11 - 13. 03. 2016/ 2 fo

Kedves Tünde!

Köszönöm, minden rendben volt.

B. Tibor

24 - 26. 03. 2016/ 7 fo

Kedves Valéria

Köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat.

Egyetlen egy megjegyzésünk volna: mivel a csapatunk egyáltalán nem dohányzik, így az okozott egy kis rosszallást, hogy az egyik szoba nagyon-nagyon cigi szagú volt, mikor megérkeztünk. De talán csak ez lenne említésre méltó. Én „sikeresen” kizártam magam egyik reggel a szobámból, szó nélkül kaptam új kulcsot.

A szervezés, az Önök munkája, segítségük, hogy eligazodjunk a városban, Edit idegenvezetése, minden tökéletes volt.

Az ételek finomak, és a fiúk rengeteg helyen megkóstolták a söröket, egy kivételével (azért az is elfogyott) mind nagyon ízlett nekik. Az UFleku-ra mondták többen is, hogy nagyüzemi, már nem az igazi, de szerintem ott volt a legfinomabb az étel, és sörből is fogyasztottunk rendesen. A sörfőzde is nagyon érdekes volt és itt is finomakat ettünk-ittunk.

Sikeres munkát kívánunk Önöknek a továbbiakban is!

Üdvözlettel: N. Bea

12 - 13. 03. 2016/2 fo

Kedves Valéria!

Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk.

Talán annak mégjobban örültünk volna, hogyha visszatérő vendégként nem kellett volna előre utalnunk, hisz a korábbi alkalmak során sem kellett, de ezt a kis apróságot leszámítva mindennel meg voltunk elégedve.

Üdv: M. Tamás

24-26.10.2015/2 fo

Kedves Valéria!

Az iroda közreműködésével, azon belül a maga munkájához nem lehet mit hozzátenni. Minden úgy történt, ahogyan megállapodtunk. Azért megjegyzem, hogy rövid ismertetője például a közlekedéssel és a parkírozással kapcsolatosan külön jól jött, ki is nyomtattuk. (A Husitskán parkoltunk, pár perc volt gyalog.) A szállás teljesen korrekt, ( a tetőtéri ablak a Vitkovra nézett, éjjel nagyot sétáltunk fönt ) a recepciónál flottul ment, a wifi működött – az internet és a googl mindenhol jó barát tud lenni.Talán annyi hogy a szobában melegebb időben egy minihűtő jó szolgálatot tehetne. Akkor nem volt kardinális. A város ugye Prága, ahogyan minden városnak, így itt is vannak ugye a „kötelezők“, – nekem szokásom, hogy az interneten fölkészülök a látnivalókra, így a a részletekbe jobban el tudok merülni, valamint ha rövid az idő, mint most is, már tudom, hogy mit várok. Ennek ellenére jól eltököltünk, mert bámészkodó típus vagyok. Még éjjel is csámborogtunk akár a Visztula partján, akár külvárosi részeken. Olyan jegyet váltottunk, ami mindenfelé érvényes. Fölültünk egy villamosra aztán vigyen amerre akar, átszálltunk erre-arra, így elkeveredtünk a Sparta stadionhoz is. Éppen vége volt a mérkőzésnek, a szurkolól azok mindenhol olyanok ,mint a szurkolók. Mellesleg, sok magyar volt a városban. Az magánvéleményem, hogy ahogyan Pozsony is, úgy Prága (más városok is biztosan) tele vannak tagelve (firkálva) – nem az épületek előnyére…leginkább a külvárosi részeken…néhány kockakövet hazahoztunk emlékbe, majd megbocsájtja ezt nekünk a cseh gazdaság. Átutazóban többször jártam Prágában, az időnk most csak kicsivel volt több, szerintem jól kihasználtuk. Egyébként, mi inkább az autópályák mellőzésével megyünk, így is többet látunk. A konkrét kérdésére, hogy mit kellene másképpen csinálniuk, – akár legközelebb, akár mások esetében, nincsen kritikai észrevételem. Minden, ami az irodán múlott és azon kívül is, flottul működött. Jó emlékeink között marad, természetesen rengeteg fényképpel. Hogy a személytelen, „nagy“ szállásfoglaló oldalak erős konkurenciájával szemben hogyan lehet talpon maradni, ezt az dönti el, hogy kinek, mi az igénye. Az valóban úgy van, hogy akinek a pénz nem számít az ugye egyáltalán nem ilyen úton keres magának szállást. Akinek pedig számít, ott az a kérdés, hogy mennyire igényli azt, hogy akivel kommunikál, annak „arca“ is legyen és személyiség álljon mögötte. Nekem van erre igényem, ezért „találkoztunk“. Az interneten sosem a hírdetéses ajánlatokat nézem meg először, azok ugye a „nagyok“ és a személytelenek. Nézetem szerint, – de valóban nem ismerem ennek a piacnak a működését, – én a fuziókat látom esetleg egy olyan lehetőségnek, ami előnyt kovácsol a helyi ismeretekkel rendelkező, de más-más országban levő kis vállalkozások számára. Persze ez csak akkor működik, ha a felek betartják a betartandót.

Üdvözlettel és így januárban én is azt kívánom, hogy egy új év sose legyen rosszabb, mint amit elhagytunk.

Valika, jó emlékeink között emlékezünk, – természetesen amennyiben Prága ( Csehország ) szóba jön ismerőseink társaságában, – az elérhetőségeiket nem titkoljuk el.

Elemér.

28.11.-01.12.2015/56 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük szépen a szervezést, jól éreztük magunkat.

Az egyik szobában a fűtéssel ugyan volt egy kis gond, de megoldották.

Az étkezés a Sklep étteremben kiváló volt, a hajókirándulás is nagyon jól sikerült.

Köszönjük a szervezést, szívesen vesszük igénybe irodájukat, ha még lesz arra utunk.

Kívánunk jó munkát, sikeres évet Enikő

23-25.10.2015/8 fo

Üdvözlöm Valeria!

Köszönetet szeretnék mondani a szállásunk és a helyismeretben nyújtott segítségükért.

Nagyon jól éreztük magunkat.

Legközelebb is az önök segítségét kérjük majd!

Üdvözlettel: Ildikó

09-10.06.2015/3 fo

Kedves Valéria

Minden rendben volt.

Régen jártunk Prágában, jó volt ismét meglátogatni ezt a szép várost, a szállás is megfelelő volt.

üdvözlettel BL.

29.06.-02.07.2015/2 fo

Kedves Tünde!

Köszönjük irodájuknak a segítséget, Prága tényleg gyönyörű, szeretnék még visszatérni a városba.

Munkájukkal meg voltunk elégedve, legközelebb is szeretném igénybe venni a segítségüket. A szállás kapcsán egyetlen problémánk merült fel, hogy a szobában nem volt hűtő, ami abban a melegben előnyt jelentett volna. Ez tudom nem Önökön múlik, de ha a tulajdonosnak esetleg megemlítik, az szerintem nekik is hasznukra válik.

Még egyszer köszönjük a szervezést!

Üdvözlettel:

D. Zsuzsanna

01 - 03. 05. 2015/ 4 fo

Kedves Tünde!

Mindennel meg voltunk elégedve, a szoba ár érték aránya nagyon jó.

Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Köszönjük! Gabriella

31.03.- 03.04.2015/ 2 fo

Kedves Valeria,

Minden rendben volt a szállással, teljes mértékben elégedettek vagyunk :)

üdvözlettel Gábor

24 - 26. 04. 2015/14 fo

Kedves Valéria!

Az Törökbálinti Sport Egyesület nevében szeretném megköszönni a segítségét . Nagyon szuper volt minden a szállástól az étteremig, jól éreztük magunkat! A későbbiekben, ha újra lesz Prágában verseny biztos , hogy Önöket kérném meg újra , hogy segítsenek nekünk, illetve ajánlom másoknak is az irodájukat.

Sporttársi üdvözlettel: Bóta Ili

17 - 20. 04. 2015/ 5 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük a segítséget!

Remek volt Prágában annyira, hogy szeretnénk újabb 3 napra éjszakára menni,

2 Fő részére érdekelne valamilyen saját fürdő szobás 1 francia ágyas megoldás.

Üdv Ricsi

03 - 05. 04. 2015/ 2 fo

Kedves Vali!

Nagyon szép Húsvétot töltöttünk Prágában. Köszönjük szépen!

Balázs

28 - 29. 03. 2015/20 fo

Szia Valika!

Minden rendben volt! és köszönöm!

Szép hétvégét kívánok!

üdv, Lilla

13-15.02.2015/2 fo

Kedves Valéria!

Szép volt,kellemes hétvége volt.Nem bántuk meg.

A szállással is rendben volt minden,a recepciós úr nagyon kedves volt. :-)

Köszönjük,hogy ott lehettünk és a segítségét is!! Minden jót!

Üdvözlettel Bea.

12-14.12.2014/ 4 fo

Kedves Valéria!

A szervezés tökéletes volt, köszönünk még egyszer mindent, a foglalással is minden rendben volt.

A reggelivel különösen meg voltunk elégedve, nagyon finom és bőséges volt. Biztosan visszatérünk még! :)

Boldog új évet kívánok!

Lilla

28 - 30. 11. 2014/7 fo

Kedves Valéria,

Frissek az élmények, jól éreztük magunkat. Meg vagyunk elégedve a szállással és a szervezéssel is.

Jövünk még máskor is.

Boldog Karácsonyt kívánok, P. János

13 -14. 12. 2014/5 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük a szállást, minden rendben volt, és a családom is elégedett volt !!! Prága gyönyörű, de nagyon kevés volt ez az ott töltött idő! Rengeteg ember volt a belvárosban, túl sok is!

Úgy tervezzük talán kora nyáron vissza látogatunk!

Áldott , békés ünnepeket kívánok!

G. Kata és családja

14 - 17. 11. 2014/ 2 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, ezen felbuzdulva ismét szeretnénk menni :)

December 30-január 3ig (4 éjszaka lenne) reggelivel, parkolással és a kiskutyánkat ismét vinnénk.

A kerületben maradnánk, igazság szerint a szállás is megfelelő lenne, de láttam a honlapon, hogy a szilveszti árak magasabbak. Esetleg tudna nekünk segíteni, hogy árban megfelelőbbet találjunk?

Üdvözlettel, L. Krisztina

23 - 26. 10. 2014/3 fo

Kedves Valéria

Nagyon jól éreztük magunkat, Prága egy csodaszép város. A söreik is kivételesen jók. A szállással kapcsolatban mindennel meg voltunk elégedve. Sokat segített az extra információkkal. Nem tudnék negatívumot említeni, jól teszik a dolgukat.

Köszönettel N. László

27 - 31. 10. 2014/3 fo

Kedves Vali!

Köszönöm a közreműködését, jó szállást ajánlott, és örülünk, hogy mellette döntöttünk. A bejelentkezéskor volt egy kis probléma (a nekünk rezervált szoba nem volt elkészítve (ágynemű a régi, koszos törölközők, stb.), de azonnal ajánlottak egy másik szobát, amivel minden rendben volt. Bár kicsit magasan, a legfelső szinten volt, de tiszta, rendezett, csöndes, és jóval nagyobb, mint az elsőre kínált.

Nagyszerű volt, hogy a Seifertován minden második házban élelmiszer bolt, a köztes házakban pedig pivnice, török, kínai, cseh, mexikói és egyéb éttermek váltották egymást.

Igaza volt, nem lett volna érdemes kiváltani a Prága kártyát. Háromszor 1–1 napos utazási jegyekkel és alkalmanként fizetéssel alig több mint a felét költöttük, és minden minket érdeklő helyre eljutottunk.

Voltunk az állatkertben is, érdekes volt (ez pl. nincs benne a Prága kártyában).

Szóval jól éreztük magunkat, köszönjük a segítségét, ajánlani fogjuk Önt ismerőseinknek is.

Üdvözlettel,

K. Gábor

23 - 26. 10. 2014/ 7 fo

Kedves Valéria!

A szállással meg voltunk elégedve, a szobák egyszerűek, fiatalosak és tiszták. Pont ilyenre vágytunk, mert a napokat csavargással töltöttük. A recepción dolgozó fiatalok nagyon készségesek voltak, mindenben segítettek. A reggeli különösen finom volt, a vajas croissant azóta is emlegetjük, és nagyon tetszett a hely hangulata is.

Kedves volt Öntől, hogy megvárt minket az érkezéskor és útbaigazított. Az egyik éttermet ki is próbáltuk, azok közül, amit ajánlott!

Összességében nagyon jól éreztük magunkat! Prága csodaszép, a sör finom! Biztosan megyünk még máskor is!

Köszönöm

Üdvözlettel: Sz. Bernadett

23 - 26. 10. 2014/9 fo

Kedves Valéria!

Szeretném megköszönni a szervezést, igazán elégedettek voltunk mindennel.

Különösen az idegenvezetés nyerte meg tetszésünket. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Homolya Szilviának is.

Prága pedig gyönyörű.

Köszönjük még egyszer.

K. Auguszta

26 - 28. 09. 2014/ 6 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük a segitségét,a szállás rendben volt a reggelink szuper.

Dec.12–15-ig ismét szállásra lenne szükségünk (3 éj,5-fő),ZiZkov praha 3-ban,átnézzük a lehetőségeket és mihamarabb jelentkezem.

Köszönettel:H. Tünde.

22 - 24. 09. 2014/ 2 fo

Kedves Valéria!

Először is szeretném megköszönni a segíitségedet. Kedvesek voltak a panzióban. Nagyon közel volt mindenhez még gyalogosan is. Jó volt a reggeli is. Nagyon jól tudtuk használni azt az információt amit a villamossal való közlekedésről ír­tál.

Az időjárás lehetett volna kicsit kedvezőbb, de ezt sajnos nem lehet tervezni.

Nagyon jól éreztük magunkat.

Legközelebb egy szállodát próbálnánk ki.

Szép napot!

Üdv:

Sz. Erzsi

Erzsi

12 - 14. 09. 2014/4 fo

Kedves Valéria,

Prága még mindig gyönyörű, igaz az árak már mindenhol felmentek 2000 óta, amikor utoljára ott jártam.

Az iroda munkája, a szervezés kifogástalan volt. Talán annyit lehetne előre tisztázni, hogy a szoba melyik emeleten is van, mert bizony a 4. emeletre kellett felmásznunk. Persze megoldottuk :) Szóval jó volt minden, köszönjük mégegyszer!

Üdvözlettel: Róbert

26 - 27. 07. 2014

Kedves Valéria!

A szállás tiszta és szép volt. Ami hiányzott: légkondicionálót kértünk, az nem volt, és a padlásszobában elég meleg volt, és ami még jó lett volna, ha a szobában van egy hűtőszekrény. A reggelivel is elégedettek voltunk.

Üdvözlettel: Viktória

10 - 12. 06. 2014/ 27 fo

"Drága Valikám!

Nem tudok neked, meg a Jóistennek elég hálás lenni, hogy ilyen aranyos munkatársat kaptam Személyedben – hogy még a villamosjegyeket is megvetted nekünk! Editkét is nagyon köszönöm neked, hogy ilyen jól felkészült, korrekt, rendes, aranyos partnert adtál nekem. Képzeld el, harmadik nap reggel jól elkéstünk a találkozóról, és még ő adott vissza 250 CZK-t, illetve ebből „megpisiltetett” bennünket a Várban – ő fizette a 10 koronákat (pedig a mi hibánkból késtünk. A GPS-t nem sikerült Zolikának jól beállítani, és rossz irányba indultunk.)

Kár, hogy én már nem tudok többé Prágába menni, és veletek dolgozni!!! Nagyon elfáradtam, de jól vagyok.

Még egyszer nagyon köszönöm neked minden gondoskodásodat és ezerszer csókollak, üdvözöllek D, Erzsébet

24 - 27. 04. 2014/8 fo

Kedves Valéria!

Az út során mindennel meg voltunk elégedve.

A szállás tökéletes volt, a reggeli pedig egyenesen szuper.

Köszönjük a segítségét, az ismerőseimnek csak ajánlani fogom Önöket!

Üdv.

K. Péter

27 - 30. 03. 2014/ 4 fo

Kedves Valéria!

Munkatársaim megvoltak elégedve a szállással. Volt valami félreértés a reggeli körül, de tisztázódott.

Köszönöm a rugalmasságát és munkáját. Üdv. M. Ágnes

17 - 19. 04. 2014/ 52 fo

Kedves Vali!

Köszönjük a segítőkész, mindenre kiterjedő szervezést még egyszer! A csapatunk jól érezte magát (egy-két fő hangoskodót leszámítva, de ők is csak az busz miatt hőbörögtek).

Ezen a szálláson is, ugy mint a csoport másik fele esetében is /Žižkov Hostel/ a reggeli bőséges volt (túlontúl is), a szobák tiszták, barátságosak.

Több napra kellett volna szerveznünk az utazást, mert kevésnek bizonyult az az idő, amit eltölthettünk Prágában, még visszatérünk!:)

Csak ismételni tudom magam: „Kár, hogy a többi kirándulásomat nem szervezhetem Veled!“ Nagy segítség voltál a fakultatív programok szervezésben, köszönjük a közlekedési tanácsokat is!

Külön köszönetet szeretnék mondani Cséfalvay Ildikónak, az idegenvezetőnknek, akinek a személyisége mindenkit elvarázsolt.

Még egyszer köszönünk mindent!

Üdvözöllek: Anita

20 - 22. 04. 2014/ 4 fo

Szia Vali!

Koszonjuk a segitseget,minden rendben volt,tetszett a Praga City Panzio!

Praga tovabbra is a kedvencek kozott marad!

Üdv,T. Lukács,Szeged

21 - 23. 03. 2014/3 fo

Kedves Valeria!

Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás teljesen megfelelt az Önök álltal leírtaknak.

Legközelebb is az Önök irodájáxval utazunk, ill. ajánlom az ismerősöknek!

Köszönettel!

Endre

31. 01 - 02. 02. 2014/ 3 fo

Kedves Valeria!

Mindenrol csak a legpozitivabban nyilatkozhatok. A szallas, illetve a vendeglatas (parkolo, ugyintezes…) nagyon jo volt, Praga pedig csodalatos.

Koszonok mindent utolag is! Udvozlettel, B. Sandor

02 - 03. 01. 2014/2 fo

Kedves Valéria!

Csak nagyon röviden tudok írni, mert rohanásban vagyok.

Boldog újévet kívánunk!

Bátyám és kedvese nagyon jól érezték magukat! Semmilyen panasz nem érkezett.

Az önök irodájával is kiváló tapasztalatom volt! Tudom ajánlani másoknak is.

Minden jót J. Márton

21 - 22. 12. 2013/ 51 fo

Kedves Vali!

Elnézést, hogy csak most írok.

Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás is jó volt és a reggeli kitűnő. Mégegyszer köszönök mindent!

Nagyon tetszett a város karácsonyi hangulata, szép volt, de ha még megyek 2 éjszakára, mert így egy kicsit zsúfolt volt.

Puszillak és minden jót kívánok, Heni

14 - 16. 12. 2013/2 fo

Kedves Valéria!

Boldog és sikeres Újévet kívánok Önöknek.

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, a szervezéssel, az Önök munkájával tökéletesen meg voltunk elégedve.Rendben volt minden a foglalással, a panzióval is.

Bár az utóbbiban volt némi kellemetlenség. Valószínűleg festés volt a lépcsőházban, és leterített kartondobozokon kellet lépkedni, de nem okozott nagy gondot ( a szoba teljesen rendben volt). Amiben változtatni lehetne az szerintem nem az Önök feladata, hanem a szálláshelyé. A reggelire gondolok, ami nem volt a legjobb. A panzióval szemben egy bár pincehelyiségében reggelizhettünk olyan gyenge fény mellett, hogy azt sem láttuk, mit eszünk.A meleg ételek is hidegek voltak, két teamécses melegítette az edényeket alulról. Ettől eltekintve nagyon jól sikerült az utazás.

Még egyszer köszönöm a munkájukat, és ha legközelebb megint Prágába készülök, Önöket keresem meg újra!

Viszontlátásra!

Zsanett

19 - 22. 12. 2013/2 fo

Kedves Vali, veletek maximalisan meg voltunk elegedve, mind a gyorsasaggal, mind az alapossaggal. teljeskoru infot nyujtottatok, aktualisat es gyorsan, ennel tobbet nem is lehet kivanni, nincs hova fejlodni:))

A szallas szinten jo volt, egyszeru, de tiszta, ennyi penzert, raadasul ilyen helyen nem is lehet tobbet varni., a parkolas is megoldott volt, szoval erre sincs panasz, a kajankat meg siman be tudtuk tenni lent a hutobe a recepcion.Egy problema volt, de megoldottuk. Szoval a mellettunk levo szobaban rettentoen hangos tink voltak es 11 – kor uvoltve buliztak legalabb 6an a szobaban. siman lehetett hallani a folyoson is, a kozos falunkon keresztul meg plane. Én azt gondolom, ha en egy ilyen szallast uzemeltetenek, en, mint uzemelteto, felmennek szolni, hogy ne zavarjak a tobbi pihenni vagyo lako nyugalmat. A recepcion tuti hallottak oket, mert zengett a folyoso, de nem tettek semmit. A ferjem egy aldott nyugodt ember, fat lehet vagni a hatan, de ejfel elott par perccel mar ugy felturazta magat ezen, hogy fogta magat es atment. 130kg es meg ideges is volt emiatt. Eloszor nem nyitottak ki neki az ajtot a sracok, aztan megint dorombolt es akkor jobbnak lattak kinyitni. hat, sikerult ugy kifejeznie magat es 2 perc mulva elmentek mashova bulizni a sracok es mikor hazajottek akkor is csondben voltak. Csak azt nem ertem, miert kellett ezt nekunk intezni, miert nem oldottak ezt meg maguktol a recepcion.

Viszont ez a pici kozjatek egyaltalan nem hagyott mely nyomot bennunk, nagyon jol telt az udo, gyerek nelkul vegre eloszor teljesen ki tudtunk kapcsolni, olyan volt, mint egy szanatoriumban:)

Tagja vagyok egy zart, titkos Facebook csoportnak.Szoktam oda irni, minden evben irok 2–3 helyrol/utazasrol/ es pl 2011– ben Olmodrol irtam (Koszeg mellett) es utana annyian mentek a csoportbol, hogy felhivtak Olmodrol, hogy megkoszonjek. Ezt sosem szoktam elore reklamozni, mert ha tudjak az emberrol, hogy utazasi ajanlot ir, akkor sokszor mashogy allnak hozza. Rolatok is irtam, 2 helyre is.

Szoval ennyi, ugyesek vagytok:))

Ja, es meg valami. ha vki Budapestrol kerdezi, hogy hova erdemes elmenni a kornyeken, akkor batran ajanld neki Konopistet, mert pont utba esik Budapets fele es nagyon szep hely, van etterem, kastely es a to partjan lehet romantikazni. Mi egy utikonyvben olvastunk, beugrottunk hazafele es nagyon szep volt

Udvozlettel H. Anna

18 - 20. 05. 2013/4 fo

Kedves Valéria!

Tegnap sikeresen hazaérkeztünk Prágából. Az idő, és a város is gyönyörű volt. A szállás és a reggeli is szuper volt, köszönjük a segítséget. Remélem egyszer újra eljutunk ebbe a meseszép városba, és majd akkor újra jelentkezem.

További sok-sok elégedett vendéget kívánok Önöknek.

Szilvi

31.10.-03.11.2012/2 fo

Kedves Valeria!

Nagyon jól éreztük magunkat a Prága City Panzióban. Mindennel meg voltunk elégedve!

Köszönettel: D. Zoltán

03-05.10.2012/41 fo

Kedves Valéria !

Szeretném megköszönni a sok segítséget, amit nyújtott számunkra, olajozottan ment minden. Az biztos, hogy ha legközelebb prágai segítségre lesz szükségem, megint Önöket fogom keresni, illetve fogom ajánlani az irodát másoknak is. Jól sikerült a szakmai program is, utána pedig Dél-Csehországban is rengeteg csodálatos helyet láttunk. Csatolok egy képet a társaságról, Blatna-n készült a vízivárban.

Még egyszer köszönök mindent, üdvözlettel

Tamás

29-30.09.2012/12 fo

Szia Vali!

Köszönjük a szervezést, mindennel elégedettek voltunk. Szilvia egy tündér volt., külön köszönet neki, hogy minden késésünket tolerált. Sok szerencsét a továbbiakhoz!

Üdv: K. Hajni

17-19.07.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában. Szenzációs a város. A szállással meg voltunk elégedve, bár a földszinten, a személyzeti mosdó mellett volt a szobánk és ez reggel egy kissé zavaró volt. Ezt leszámítva tisztaság fogadott minket, a recepción kedvesek és segítőkészek voltak, a reggeli bőséges volt, és a város 15 perc sétával kényelmesen megközelíthető volt. Még egyszer nagyon köszönjük a szervezést! Másnak is ajánlani fogjuk! További sok sikert kívánok:

Üdvözlettel: V. Gábor

20-22.07.2012/18 fo

Kedves Valika!

Hazaértek a fiúk. Nagyon jól érezték magukat, mindennel nagyon elégedettek voltak. Remélem, galibát a panzióban nem okoztak.

Bízom benne, hogy hamarosan újra igénybe tudom venni a szolgáltatásaikat.

Szép napot,

Krisztinka

13-15.07.2012/3 fo

Kedves Tünde!

Minden nagyon klassz volt,könnyen megtaláltunk mindent a leírások alapján.Prága gyönyörű,különösen a történelmi város rész. Köszönettel Sz. Katalin

02-06.05.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Szándékomban volt pár sorban megirni a benyomásainkat, de nem nagyon volt még időm mióta hazaérkeztünk.

Minden nagyon jó volt, a vonattal történő megérkezésünk után ügyesen megtaláltuk a szálláshelyet, ahová gyalogosan érkeztünk nem volt messze. A szálláshely elég jó volt, pici volt ugyan a szoba, de nem kellett magasra mennünk, ami nekünk kedvező volt. Meg volt benne minden ami szükséges, nem volt vele gond. Egyik éjszaka nem tudtunk aludni a szemben lévő kis söröző hajnalig nyitva tartott és az ablakunk alatt dáridóztak a fiatalok. Hát ez sajnos benne van a pakliban, ilyen helyen ezt is el kell viselni,ezeket a problémákat nem lehet kiszürni.Prága nagyon tetszett nekünk, nagyon sok mindent láttunk, mindenhová gyalogosan jutottunk el, ami még jobb volt mert utközben is sok-sok minden tárult a szemünk elé. Még a régi királyi várhoz – Vishegrad – is gyalogosan mentünk. Az idő remek volt, egyszóval nagyon-nagyon szép élményekkel, sok-sok fényképpel tértünk haza, nagyon jó volt minden.

Köszönöm a szálláshely foglalásában közremüködését, ajánlani fogom ismerőseimnek is ha Prágába akarnak menni.

Üdvözlettel D.Mária