panzió PRÁGA CITY PANZIÓ

TRIPLE CITY SZOBA

Štítného 13 Prague 3 - Žižkov

Prága 3 kerületében, Žižkov-on található, amely híres tipikus cseh sörözőiről, éttermeiről és hangulatos rezidens utcáiról így a turisták által nagyon közkedvelt része a városnak.

Válasszon terminust

« Május 2022 »
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Árajánlat: / éj

részletes árlista
CITY HÁROMÁGYASPRÁGA CITY PANZIÓ EPULETETWIN GREENDOUBLE BROWN CITYPRAGA CITY PANZIO EJJELRECEPCIÓ PRAGUE CITY

foglalja le ezt a panziót

Leírása

Lokalitása

A panziótól 5 percre van a Husinecká nevű villamosmegálló, ahonnan a 9-es villamossal csak 3 megálló a Vencel tér, az 5-ös villamossal pedig 3 megálló a Náměstí republiky, a Lőportorony, azaz Óváros kapuja, de gyalogosan sem több mint 15–20 perc alatt a belváros szívében lehetnek, amely cca 1 km a panzió ajtajától.

Kedvenc helyek a közelében

A panziótól 2 utcányira található a Cafe PAVLAC, ahol nagyon olcsón lehet étkezni és mindig kellemes zene szól és ahol nemcsak az ebédmenük olcsóak. Nyáron a belső udvari hangulatos kertjében igazán megpihennek majd az egész napos városnézés után. Továbbá ajánlom a Seifertova utcán levő Sklep éttermet. Tipikusan cseh ételekkel és jó cseh sörrel szolgál és rendelkezik belső udvari sörkertekkel is, amely egy nyári este oly kellemes tud lenni, nemcsak a sörkedvelők részére.

A panziótól közvetlenül szemben van azonban egy unikumnak számító hely, amelyet szívből ajánlok a figyelmükbe, ez pedig a soha nem létezett, a csehek által imádott legnagyobb cseh utazó és feltaláló: Jára Cimrman hangulatos étterme.

Büféreggelijüket a panzio mellett levő étteremben fogyaszthatják majd el 08:00–10:00 ora között. Ez + 130 CZK/fő.

Komfort

40 darab 2 illetve 5 ágyas tiszta, saját fürdőszobákkal és SAT TV – vel ellátott szoba várja vendégeit 3 külön épuletben , egyszerűen, de ugyanakkor célszerűen berendezve. Lift nélkül.

A panzió recepcióján ingyenes hütő, internet és számítógép használati lehetőség van. Amenyiben kávét, teát szeretnének a szobán főzni, szívesen kölcsön vehetnek forralot a recepcion, ugyan ugy csészéket, kanalakat, poharakat. Az egész épületben ingyenes WI-FI elérhetőség.

  • bébiágy használata 100 CZK/éj
  • 5 éves korig a gyerekek szállása ingyenes, amennyiben nem igényelnek saját ágyat.
  • a csoportok 2 – 3 épületben vannak elszállásolva, pár perc távolságra egymastol
  • kutyusér 150 CZK/ éjszaka

Parkolás

8–10 autónak őrzött parkolási lehetőséget is tudunk biztosítani, ára 500 CZK/ éjszaka, amennyiben időben előre foglalnak. A helyszínen már 700 CZK – t számol fel a panzió.

Kedves Utasaink,

mindannyian tudják, hogy a Booking teljesen megváltoztatta az utazási piacot és nincs is ezzel semmi baj. A fejlödést nem lehet megállítani. De ennek következtében az árak a szezon és a foglalások függvényében állandóan változnak, igy rég nincsenek már stabil árlisták.

Ezért kérjük Önöket, írjanak nekünk és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leheto legkedvezőbb árajánlatot ajánlhassuk figyelmükbe. Nem vagyunk online robotok, tőlunk mindenre kiterjedő magyar nyelvu szervízt kapnak és ha baj van, ránk mindíg számíthatnak. És ezt a Booking sosem adja meg Önöknek .

Bizalmukat nagyon köszönjük

ATELIER 12 PANZIÓ