panzió PLATAN PANZIÓ és APARTMANOK

11-ES APARTMAN NAPPALIJA

Revolucni 24, Prague 1

A Platan panzió Prága közvetlen belvárosában Prága 1 kerületében található, pár lépésre a Lőportoronytól, így valóban csak sétányi távolságra minden történelmi látnivalótól.

Válasszon terminust

« Június 2022 »
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Árajánlat: / éj

részletes árlista
11-ES APARTMAN NAPPALIJA ETKEZOVEL11-ES APARTMAN FURDOSZOBAJA11-ES APARTMAN HALOSZOBAJA11-ES APARTMAN ETKEZOSTUDIO PLATANA STUDIO TERASZASTUDIO FURDOSZOBAJASTUDIO ETKEZOJEA STUDIO KILÁTÁSAART DECO APARTMANART DECO APARTMAN PIHENOJEART DECO HALOSZOBAART DECO NAPPALIART DECO NAPPALI KONYHAJA2 AGYAS SZOBA PLATAN3 AGYAS SZOBA PLATANPLATAN PANZIÓ FÜRDŐSZOBÁJA

foglalja le ezt a panziót

Leírása

Lokalitása

Platan panzió Prága közvetlen belvárosában Prága 1. kerületében található, pár lépésre a Lőportoronytól, így valóban csak sétányi távolságra minden történelmi látnivalótól, maximum 5 percre az Óvárostértől, a Zsidóvárostól és maximum 10 percre a Vencel tértől.

Szobák

A panzió 2 és 3 ágyas kellemes tetőtéri szobái az 5. emeleten helyezkednek el. Ebben az épületszárnyban van lift. A szobák felszereltsége: széf, gyorsforraló, ventilátor, TV, rádió ébresztővel. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik.

Stúdió apartman Szent Klement

Ennek a hangulatos tetőtéri stúdiónak ugyanaz a címe, mint a Platan panziónak, de egy másik épületszárny része, ahol azonban nincs lift. Azonban biztos vagyok abban, hogy kárpótolni fogja Önöket az a kilátás, amely a stúdió teraszáról nyílik a Moldvára és az Óváros tornyira. A stúdió mindemellett franciaággyal, étkezővel és egy nagyon jól felszereltségű konyhával rendelkezik. Szívből ajánlom egy kis prágai romantikára vágyó pároknak. A stúdió felszereltsége: széf, gyorsforraló, mikrohullámú, hűtőszekrény, kenyérpirító, hajszárító, ventilátor, TV, rádió ébresztővel. A stúdiónak természetesen saját fürdőszobája van.

11-es apartman

Teljesen újonnan felújított, stílusos és modern bútorokkal berendezett apartman, amely 1–4 fő részére nyújt színvonalas szálláshelyet az Óváros szívében, jutányos áron. Nappalijában 2 single ágy, étkező, nagyon jól felszerelt konyhasarok és dizájnos vörös színű bőrkanapék szolgálják a kényelmüket. A hálószobában franciaágy van, modern fürdőszobája tussolós. A 11-es apartman felszereltsége: gyorsforraló, mikrohullámú, hűtőszekrény, kenyérpirító, hajszárító, ventilátor, TV, rádió ébresztővel.

1. emelet lift nélkül.

Art Deco Apartman

A Platan panzió legnagyobb, 80 négyzetméteres apartmanja. Nappalijában franciaágy, étkező és nagyon jól felszerelt konyhasarok van. A hálószobában franciaágy és további két széthúzható ágy szolgálja az utasok kényelmét. Modern fürdőszobája tussolós. Az apartman 4–6 fő részére nyújt kellemes szállást. Az Art Deco Apartman apartman felszereltsége: gyorsforraló, mikrohullámú, hűtőszekrény, kenyérpirító, hajszárító, ventilátor, TV, rádió ébresztővel. 3. emelet lifttel.

Ingyenes WIFI internet az egész épületben, vagy ingyenes internethasználati lehetőség a panzió recepcióján.

kontinentális reggeli benne van az árban, amelyet az utas kívánságának megfelelően 07:30 és 10:00 között a szolgálnak fel és mindenkinek a szobájára viszik.

A recepcio 13:30-ig van nyitva. Ez ido utan, mar csak az altalunk megadott koddal lehet bejutni az epuletbe. Errol a foglalaskor informaljuk a kedves utasainkat.

Kedves Utasaink,

mindannyian tudják, hogy a Booking teljesen megváltoztatta az utazási piacot és nincs is ezzel semmi baj. A fejlödést nem lehet megállítani. De ennek következtében az árak a szezon és a foglalások függvényében állandóan változnak, igy rég nincsenek már stabil árlisták.

Ezért kérjük Önöket, írjanak nekünk és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leheto legkedvezőbb árajánlatot ajánlhassuk figyelmükbe. Nem vagyunk online robotok, tőlunk mindenre kiterjedő magyar nyelvu szervízt kapnak és ha baj van, ránk mindíg számíthatnak. És ezt a Booking sosem adja meg Önöknek .

Bizalmukat nagyon köszönjük

POHADKA - MESE PANZIOACCORD PANZIÓ