Referenciák: MUZEUM PANZIÓ ***

24.-27.03./2011/ 2 fo

Kedves Valéria!

A meglepetés „bejött“ és nagyon jól éreztük magunkat, bár ennyi idő inkább csak az érdeklődésünk (mármint a Prága iránti) felcsigázására, mintsem kielégítésére volt elég, úgyhogy reményeink szerint egy párszor még ellátogatunk ebbe a kedves városba. Ráadásul mostmár azon sem igen kell töprengenünk, hogy melyik utazási iroda segítségét vegyük igénybe. A szállásról az internetre feltett képek egy kicsit ugyan hízelgőek (a pókhálók például nem látszanak), bár a lényeg (személyzet, ágy, ágynemű, fürdőszoba, reggeli) rendben volt, úgyhogy nem biztos, hogy legközelebb nem itt szállunk meg.

További sikeres munkát és még egyszer köszönünk minden segítséget és kedvességet!

Nóra és Attila

30.09.-05.10.2010/2 fo

Kedves Valéria!

A következőket tudnám mondani: Prága gyönyörű, nagyon jól éreztük magunkat. A Muzeum Panzio személyzete kedves és segítőkész volt, a reggeli finom és bőséges volt, tényleg nagyon jó helyen volt minden remekül megközelíthető.

Minden esetre nem bántuk meg a prágai utazást, összességében élveztük. Önöknek köszönünk mindent.

Üdvözlettel, Kocsis Mariann

03.-05.04.2010 4 fo

Kedves Valéria! Nagyon köszönünk mindent, régen éreztük magunkat ilyen jól, a szállással maximálisan meg voltunk elégedve, finomak voltak a reggelik, kedvesek voltak, nagyon jó volt hogy közel volt a központhoz. Rengeteget sétáltunk, nagyokat ettünk és persze söröztünk, nagy nehezen megtaláltuk azt a sörözöt is, amit 6 évvel ezelőtt nem sikerült. (U Fleku) Nekem ott izlett a legjobban a sőr! Az időjárás is kegyes volt hozzánk, csak hétfőn amikor már hazafelé indultunk lett szomorkás. Remélem alkalmunk lesz még visszatérni Önökhöz. Még egyszer köszönünk mindent!

Üdvözlettel:

Kati Vukk