panzió MERLIN PANZIÓ

FRANCIAGYAS SZOBA A MERLINBEN

Gorazdova 331/22, Praha 2 120 00 Praha

A 17-es villamossal 2 megálló a Károly híd, a rakparton sétálva ahonnan végig romantikus kilátás nyílik Hradzsinra max 15 percen belül az Óváros szívében lehetnek.

Válasszon terminust

« Június 2022 »
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Árajánlat: / éj

részletes árlista
HANGULATOS SZOBAK A MERLINBENMERLIN ROMANTIKUS SZOBAMERLIN PANZIO KETAGYAS SZOBAJA SAJAT FURDOSZOBAVALMERLIN KETAGYAS SZOBA SAJAT FURDOSZOVÓBAVALMERLIN PANZIO3 AGYAS SZOBAMERLIN PANZIO HAROMAGYAS SZOBASTARA DOBA ETTEREMHALOSZOBA A MERLINBENKETAGYAS SZOBA KULON AGYAKKALTAGAS SZOBAK A MERLINBENHANGULATOS KERTI SOROZO ES ETTEREM A MERLINBEN

foglalja le ezt a panziót

Leírása

Lokalitása

A Merlin panzió egy utcával feljebb van a Moldva partjától és közvetlenül a Táncoló ház szomszédságában található, amelyet naponta számtalan turista keres fel. A 17-es villamossal csak 2 megálló az Óváros, a Károly híd vagy a Zsidóváros, a rakparton sétálva ahonnan végig romantikus kilátás nyílik a Kisoldal és Hradzsin jellegzetess épületeire maximum 15 percen belül az Óváros szyvében lehetnek.

Komfort

Otthonosan berendezett szobák. Az A és a B kategóriájú szobák saját fürdőszobával rendelkeznek. A legfelső emeleti szobák ablakából nagyon szép kilátás nyílik a prágai várra és hradzsin jellegzetes épületeire.

C kategóriájú szobákat olyan párok vagy 4 fős baráti társaságok részére ajánlom, akiket nem zavar, hogy a 2 különálló szoba egy fürdőszobán osztozik, hisze ebben az esetben kedvezőbb árat élveznek majd.

Nyáron nagyon kellemes, virágokkal teli, hűsítő pihenést nyújtó kert várja Önöket.

100 méterre a panziótól van egy őrzött parkoló, amelynek ára azonban borsosan 500 CZK / 24 óra. A panzio elott viszont lehet 200 CZK-ér parkolni, nem orzott, ezt elore kel foglalnunk.

A REGGELI ENNÉL A PANZIÓNÁL NINCS BENNE A SZÁLLÁS ÁRÁBAN!!!! Ha viszont szeretnének reggelizni extra 140 CZK -ért bőséges büféregeli várja Önöket a panzió STARA DOBA /Régi idők/ nevű hangulatos éttermében.

A recepció 24 órán keresztül, minden nap a rendelkezésükre á­ll.

Kedves Utasaink,

mindannyian tudják, hogy a Booking teljesen megváltoztatta az utazási piacot és nincs is ezzel semmi baj. A fejlödést nem lehet megállítani. De ennek következtében az árak a szezon és a foglalások függvényében állandóan változnak, igy rég nincsenek már stabil árlisták.

Ezért kérjük Önöket, írjanak nekünk és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leheto legkedvezőbb árajánlatot ajánlhassuk figyelmükbe. Nem vagyunk online robotok, tőlunk mindenre kiterjedő magyar nyelvu szervízt kapnak és ha baj van, ránk mindíg számíthatnak. És ezt a Booking sosem adja meg Önöknek .

Bizalmukat nagyon köszönjük

MUZEUM PANZIÓ ***AARON PANZIÓ