Referenciák: ALPIN VINOHRADY PANZIÓ

01 - 03. 11. 2013/2 fo

Kedves Valéria,

fantasztikusan éreztük magunkat Prágában, hála Önöknek. Az utolsó pillanatban derült ki, hogy nem él a szállásfoglalásunk. Ezek után fordultunk Önökhöz, és segítőkészségüknek köszönhetően sikerült szállást találnunk a november elsejei hosszú hétvége előtt. A szállással minden rendben volt, hálásan köszönjük!

További sikeres munkát kívánunk!

Üdvözlettel, Áron és Niki

30.10 - 01. 11. 2013/ 2 fo

Kedves Valéria!

A kirándulásunk nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat. Semmi érdemi kifogásunk nem volt és nem is lehet az önök tevékenységével, vagy a szállásunkkal; utóbbiak rendkívül segítőkészek és kedvesek voltak velünk.

Egyetlen negatív tapasztalatunk egy, a szállásunkhoz közeli étteremben ért minket, aholis azt a Budapesten is sajnos gyakorta hallható nem túl etikus módszert próbálták alkalmazni, miszerint a turistának más árazással ellátott étlapot adnak. Egymást követő két este ugyanott, szinte ugyanazt fogyasztottuk vacsorára, második este azonban többet számláztak. Ezt észrevettük, szóvá tettem, szóváltás lett belőle, és mint kiderült az angol nyelvű étlapban némileg drágábbak voltak az ételek. Nem nagy összegről volt szó, melyet amúgy is megkaptak volna borravalónak, de a módszer mégis hagy kívánnivalót maga után.

Mindezt leszámítva várhatóan visszatérünk Prágába és azóta már ajánlottam ismerőseimnek mind az önök szolgáltatását, mind a szállásunkat.

Segítségüket és ügyintézésüket megköszönve maradok tisztelettel:

B. Lajos

11 - 13. 10. 2013/ 4 fo

Kedves Valéria !

Nagyon szépen köszönjük munkájukat, abszolút megelégedéssel vagyunk a közreműködésüket illetően. Külön köszönet a gyors ügyintézésért. Az Alpin szállás jó környéken volt, tiszta volt, kényelmes, és megfelelő. A reggeliben kicsit spóroltak, de ez sem zavart minket.

Korábban márciusban az Atelierben voltunk, az is kitűnő volt, csak ajánlani tudom, főleg a szállásadó miatt.

Legközelebb is Önökön keresztül foglalunk.

Köszönettel:

F. Domonkos

03 - 06. 10. 2013/2 fo

Tisztelt Valéria!

Mi jól éreztük magunkat! Elégedettek voltunk mindennel! Azzal meg pláne, hogy előleg nélkül lefoglalták részünkre a szobát! A szoba jó volt és tiszta! Jó helyen van. A reggeli bőséges volt. Ha nem is most de jövőre valószínűleg újra megyünk!

Nem kritikaként hanem a jobbítás szándékával mondom ! A kaptunk egy térképet a szállótól a parkoló udvarig.Ezen lehetne pontosítani!

De ez már csak hab a tortán! Egyébként mindennel elégedettek voltunk!

Üdvözlettel: V. Róbert

04 - 06. 10. 2013/2 fo

Kedves Valéria! Első körben Önnek szeretném megköszönni hogy segített abban hogy ez a varázslatos hétvége összejöjjön! Nagyon hálás vagyok a segítségéért és a rugalmasságért, köszönjük hogy ilyen gyorsan le tudtuk foglalni a szobát. Kifogástalan volt minden, a szoba tetszett – az ár-érték arány abszolút rendben volt. Különösen kedves és szolgálatkész volt a portán dolgozó hölgy aki mindenben segített nekünk – elmagyarázta hogyan tudunk egyszerűen közlekedni, mit érdemes megnézni, hová érdemes elmenni?! Kaptunk térképet a városról és a tömegközlekedésről, prospektusokat a látnivalókról. Ha megkértük volna akkor asztalt is foglal valamelyik étteremben… Pozitív még hogy volt internet ami nem sok helyen van benne az árban. Kiválóan éreztük magunkat a párommal és felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak! Ami esetleg nem annyira tetszett, az a parkolási rendszer ami amúgy is generális probléma Prágában így ezt nem mondanám kifogásolhatónak Önökre nézve. Összességében mindennel meg voltunk elégedve és ha legközelebb Prágát választjuk úticélul (tervezzük hogy visszatérünk) akkor mindenképpen keresni fogom!

Kellemes hétvégét!

Üdvözlettel: B. Zoltán

20 - 22. 09. 2013/ 8 fo

Kedves Vali! :)

Köszönjük szépen a segítséget és a közbenjárást. :) Nagyon jó éreztük magunkat! Sajnos elég kevés volt ez a pár nap amit Prágában töltöttünk. Kimaradt jó pár dolog amit szerettünk volna még megnézni, de így van miért visszamennünk. :)

Szerintem még fogunk beszélni/levelezni a közel jövőben ez ügyben! :)

Üdv, Norbi

06 - 08. 9. 2013/ 4 fo

Kedves Valéria,

köszönjük szervezését, minden a legnagyobb rendben ment.

Ár/érték arányban meg voltunk elégedve a szállással.

Köszünjük Sz. család

10 - 13. 08. 2013/3 ej/ 4 fo

Kedves Vali!

Nagyon jól sikerült a prágai utazásunk. Mindennel meg voltunk elégedve:

  • a recepciósok kedvesek
  • a szállás kényelmes volt
  • a panzió söröző pincére nagyon barátságos ( minden odautazónak ajánlom a főtt füstölt csülköt csapolt sörrel)
  • a tömegközlekedés közel elérhető és korrekt
  • a 9-es villamossal a Moldván túlra lehet jutni rövid idő alatt

Egy hiányosság: a 7. emeleti szobában gyenge a Wifi, nem működik ( a folyosón már elérhető)

Összefoglalva: mindenkinek ajánlom ezt a szállásközvetítőt.

Üdvözlettel: Péter

01 - 06. 08.2013/2 fo

Kedves Vali!

Nagyon jól éreztük magunkat, sok szépet láttunk és nem fáztunk:)

Köszönöm a foglalást, kellemes volt a szállás és kedvesek voltak az emberek is. Egy kis hiányérzetünk volt, mégpedig egy kis hűtőszekrény a szobában. Na, de ez egy kis megjegyzés. Vali nagyon gyorsan és precízen válaszolt a kérdéseimre, sokat segített velük. Az autóbusz társaság is (Student Agecy) príma volt. Még egyszer köszönöm a munkáját és csak ajánlani tudom Önöket másoknak is.

További szép nyarat (remélem még tart) kívánva:

Eszter

26 - 28. 07. 2013/ 4 fo

Kedves Valéria!

Köszönöm szépen, jól éreztünk magunkat. Mindennel teljes mértékben meg voltunk elégedve, a szállás is megfelelő volt. Egyedül talán a Vera Panzio parkolóőrének idegennyelv tudása hagyott némi kívánnivalót magaután, de ezen kívül minden a legnagyobb rendben volt.

Üdvözlettel:

dr. B. Tamás

22 - 24. 07. 2013/2 fo

Kedves Valéria!!

Nagyon meg voltunk elégedve a szervezéssel, szállással. Pontosan azt kaptuk amire számítottunk, sőt még előbb is elfoglalhattuk a szállást. A szobák szépek, ápoltak voltak. Teljesen rendben volt.

Legközelebb is önöket választjuk!!

Üdvözlettel Bence

08 - 12. 07. 2013/ 4 fo

Kedves Valéria!

A szállás nagyon jó volt, a szobák kulturáltak kényelmesek voltak. A hűtő nagy segítség volt. A személyzet nem volt túl kedves, bár problémánk nem volt. A reggeli hiányos volt, ami azt jelentette hogy szinte nem volt 4 egyforma étel, bár lehet hogyha szólunk akkor megoldható lett volna.

Maga az utazás szervezésével nagyon megvoltunk elégedve, a gyors válaszok kérdéseinkre,a szállás és az autó parkolásának szervezése tökéletes volt.

Nagyon szívesen fogom utazási irodájukat ajánlani. A város nagyon szép érdemes volt megnézni.

Szeretettel gondolunk Önökre, s ha legközelebb megyünk, keresni fogjuk Önöket.

Szép napot! Üdvözlettel. D. Lívia

21 - 24. 05. 2013/ 4 fo

Kedves Valéria!

Az ügyintézéssel és a leírt tájékoztatóval nagyon megvoltunk elégedve.Nagyon gyorsan megtaláltuk a leírtak alapján a szállást. Már ajánlottam a szállásukat.

Prága gyönyörü.

További jó munkát kívánok Önnek.Erzsi

18 - 20. 05. 2013/2 fo

Kedves Valéria,

Maximálisan meg voltunk elégedve a szervezéssel és gyorsasággal. A szállás is tökéletesen megfelelt nekünk, bár nem sok időt töltöttünk ott. Nagyon szép élményekkel jöttünk haza és köszönjük, a kisfiúnk is jobban van már. A pakoló bejárata a mi autónkhoz képest kicsit szűk volt, de araszolva bepréseltük. Hamar vissza fogunk térni az biztos, főleg hogy maradt két metrójegyünk is pluszba, és azóta is azon viccelődünk, hogy mikor induljunk újra metrózni Prágába :)

Még egyszer nagyon köszönjük a segítségüket és a közvetítést.

Üdvözlettel:

J. Zsolt

18 - 20. 05. 2013/ 4 fo

Köszönjük a segítséget, mindennel maximálisan elégedettek voltunk!

H. Csaba

30. 04. - 01. 05. 2013/4 fo

Kedves Valéria!

Nagyon elégedettek voltunk a szállással és már ajánlottuk is ismerőseinknek. Amint lesz időnk egy kicsit hosszabb időre szeretnénk a vendégeik lenni.

További sok sikert, üdvözlettel:

H. Józsefné

22-24.03.2013/2 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük szépen!

Mind a szervezéssel, mind a szállással teljes mértékben elégedettek voltunk.

Ha legközelebb Prágába indulunk, mindenképpen Önöket fogjuk keresni! Semmit nem kell másképpen csinálniuk :)

Minden jót!

József

29.03.-01.04.2013/5 fo

Kedves Valéria!

Szeretnék mindent megköszönni.Minden nagyon jó volt a szálláson.Az egyetlen problémánk az volt,hogy nem fértünk be a kapuszinbe a parkolásnál,de végül is megoldottuk.

Nagyon jól éreztük magunkat,és még egyszer köszönöm,hogy ilyen segitőkész volt.

Munkájukhoz további sikereket kivánok.

Üdvözlettel:Kriszti

20-22.10.2012/2 fo

Kedves Vali.

Minden rendben ment, sajna az idő végig szörnyű volt. Köszönünk mindent! Üdv Adrienn

27-30.09.2012/4 fo

Kedves Valeria,

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában!! Igazából „mindent“ láttunk és semmit sem :)). Kevés 3–4 nap arra, hogy mindenre jusson elég idő :), olyan sok a látnivaló! Elégedettek voltunk a szervezéssel, nagyon korrekt volt, tényleg azt kaptuk, amit Ön(ök) ígért(ek), ill. amit a honlapon láttunk, és nagyon köszönjük a jótanácsokat, ajánlásokat, igazán sokat segített :) A szállás is megfelelő volt, egyszerű, de nagyszerű, és jó helyen. A parkolási lehetőséget is köszönjük! Igazából elég önállóak voltunk: két db útikönyvvel a kezünkben végigjártuk, amit lehetett. Jól el is fáradtunk, a 2. és 3. nap kénytelenek voltunk villamossal közlekedni, mert gyalog már nem bírtuk a tempót! :-) Az irodát csak ajánlani tudom és fogom is :))) bárkinek, aki Prágába szeretne utazni!

Minden jót kívánok, még egyszer köszönök mindent, azt a közvetlenséget is, amit így e-mail-en keresztül tapasztaltam Öntől, ez igazán ritka kincs!

Köszönettel és üdvözlettel, Margit

15-17.09.2012/3 fo

Kedves Valeria,

bocsásson meg, hogy eddig nem írtam Önnek, de hazatérésünk után rögtön el kellett utaznom munkahelyi okokból, így csak most, két hét után sikerült erre idöt szakítanom. És ez nem korrekt dolog, ugyanis már a hazafelé tartó repülöúton eszembe jutott, hogy külön meg kell köszönnünk mindent, amit értünk tettek Prágában. A szállás kiváló volt, mind az elhelyezkedés, mind a személyzet és kiszolgálás szempontjából.

A szállítás is kiválóan meg volt szervezve, kérjük, ez úton is továbbítsa még egyszer köszönetünket Ferenc úrhoz.

Mindent összevetve, nagyon jól éreztük magunkat és biztos vagyok abban, hogy valamikor még egyszer az Önök ügyfelei leszünk.

Még egyszer, köszönünk mindent.

Tisztelettel,

K. Csaba

U.i. Nem tudom említés nélkül hagyni: amennyiben jövöbeli kliensek a szálloda környékén egy jó sörözöt – vendéglöt keresnek, föltétlenül említsék meg nekik A vízipókhoz (U Vodoucha) címzett létesítményt, alig 100 méterre a szállodától, a Jagelovská és a Borivojova utcák sarkán. Nekünk nagyon bejött. :)

02-06.09.2012/4 fo

Kedves Valéria!

Szerencsésen hazaértünk, nem történt semmi baj, jól vagyunk. Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, csodás sétákat tettünk.

A panzió számunkra tökéletes volt, „ismerős“-ként mentünk oda, valóban minden ismerős volt, a szinvonal ugyanolyan jó volt, mint két éve, sőt örültünk, hogy a kis étteremben remek Krusovice söröket ittunk esténként!

Üdvözlettel: L. Zsuzsa

24-31.08./2 fo

Kedves Valéria!

Most is remekül éreztük magunkat Prágában. A szervezés kiváló volt, az Alpin panzióban a bejelentkezés gördülékenyen ment.

A szoba tetszett és hasznos volt a kis konyhasarok is. Biztos, hogy egy-két év és ismét megyünk Prágába – Önökkel.

Üdvözletem: J. László

26-28.08.2012/4 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük, nagyon jó volt. Nagyon jó helyen van a szállás, pont ilyen csendesebb környékre vágytunk, de mégis közel a belváros. A szoba tiszta volt, összességében egy nagyon jó ár-érték arányú szálloda. A parkolás is remek volt a Vera panzióban.

Mégegyszer köszönjük Önöknek!

Üdvözlettel,

Attila

19-20.08.2012/2 fo

Kedves Tünde és Vali!

Köszönjük a szállásfoglalást, minden rendben zajlott, a szállással elégedettek voltunk. Üdvözlettel: K. Katalin

12-15.08.2012/4 fo

Kedves Valéria!

Teljesen elégedettek voltunk a szállással. Kellemes környék, jó közlekedési lehetőségek, tiszta, tágas szobák, segítőkész személyzet. Köszönjük a közvetítést, másoknak is ajánlani fogjuk.

Üdvözlettel, Gyöngyi

22-24.06.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Nagyon meg voltunk elégedve a szállással, jó helyen volt, jó és bőséges volt a reggeli is, a szoba is teljesen megfelelt és a recepciós is kedves volt. A parkolással volt csak egy pici nehézség, de kis keresgélés után találtunk fehér jelzésű parkoló helyet, így az is megoldódott. Prága gyönyörű és a sörök isteniek!

Köszönöm a segítségét, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült ilyen jó szállást találnunk!

Üdvözlettel: K. Nóra

15-18.06.2012/4 fo

Kedves Valéria!

Frissek az élmények,és ami a legfontosabb nagyon pozitívak. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Prága nagyon szép,tiszta és barátságos város. Nem is csodálható, hogy ilyen sok turista látogatja meg a világ minden tájáról.
Csatlakozva hozzájuk, mi is nagyon sok értékét felfedeztük. Sokat mentünk, sokat fényképeztünk,néha persze söröztünk is hisz nagy volt a kánikula ;) Úgy gondolom sikerült a tervünk és örökre emlékezetes marad nekünk ez a hétvége. Itthon mindenkinek irigységgel vegyes csodálattal mesélünk Prágáról. Jó lehet ott élni.
Magyarként talán csak a gasztronómiában találok némi vigaszt az irigykedésemre, az ízekkel még nincs is baj ,de az adagoktól még a párjaink sem voltak elájulva. A kolbász viszont nagyon finom, meg természetesen a sör ;) A szállás amit ajánlottak, és a segítségükkel lefoglaltunk, nagyon jó döntésnek bizonyult. Korrekt áron megfelelő szolgáltatást kaptunk. Aranyosak és segítőkészek voltak a recepciós hölgyek, vártak és aggódtak, hiszen jó sokat késett a buszunk. A szobák tiszták,és megfelelően berendezettek voltak. A reggelivel is megvoltunk elégedve igaz nem volt túl változatos. Segítőkészek voltak az elutazásunk napján is. Valóban kevés sétával el lehetett érni a tömegközlekedést is. Kedves Valika, mindenkinek akinek mesélünk prágai utazásunkról, elmondjuk,hogy önök léteznek, és sok segitséget kaphatnak az irodájuktól a szervezésben a szállásfoglalásban. Mindezt nagy helyismerettel,ma­gyarul és nagyon barátságosan, segítőkészen teszik. Ha úgy hozza az élet, a következő prágai nyaralásunkat is önökkel együtt szervezzük.

További munkájukhoz jó egészséget,sok sikert! Mindent köszönünk !

VISZONTLÁTÁSRA! T. Gábor

25-27.05.2012/5 fo

Kedves Valéria!

Mint korábban, most is nagyon elégedettek voltunk a szállással és a hozzá kapcsolódó ügyintézéssel.

További jó munkát és sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:

H. Zsolt

17-20.05.2012/8 fo

Kedves Vali! Minden nagyon tökéletes volt, a szállás nagyon korrekt, az ár-érték viszonyt nézve maximális az értékelése. A reggeli bőséges és elégséges volt, talán egy kicsit változatosabb lehetne. Így 3 éjszakára elmegy, de ha egy hétig lettünk volna, már biztos untuk volna. Ami még számomra érthetetlen szokott lenni a hasonló kategóriájú szállásoknál, hogy miért erőltetik a kádat a fürdőszobában, egy zuhanyfülke sokkal praktikusabb és kényelmesebb lenne és nem úszna az egész egy zuhanyzó ember után. Meg talán egy polc is beleférhetne, mert így 4 ember még a fogkeféjét se tudja elhelyezni a csap fölött. De ezek észrevételek, nem szemrehányás! Ismétlem, teljesen korrekt hotel. Az irodátok tökéletes munkát végzett, mint eddig mindig! Csak így tovább, szerintem ez nekünk teljesen megfelel legközelebb is! A sör változatlanul finom, nem véletlenül vagyok cseh sör rajongó. Az éttermi és söröző árak rendesen emelkedtek a legutóbbi látogatásunk óta, de hol nem? A konyha minősége viszont több kedvenc helyünkön észrevehetően javult, bár régebben sem volt vele különösebben gondunk. Szóval, nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen a segítséget és a szervezést! Biztos, hogy legközelebb is hozzátok fordulunk! Köszönjük! üdvözlettel: Péter (Tündét is üdvözöljük!)

28-30.04.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Csak azt tudom mondani mint anno Ferenc József K.u.K.: Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg voltam elégedve. A parkolási problémánál szidtam egy kicsit, de az is sikeresen megoldódott, így ha a vége jó minden jó.

Üdvözlettel István

28.04.-01.05.2012/2 fo

Kedves Valeria,

Minden rendben volt, nagyon elégedettek voltunk ezúttal is.

Üdv Gergely

28.04.-01.05.2012/2

Kedves Valeria,

A szervezéssel, szállással alapvetően elégedettek voltunk. Vegré egy hely ahol a belvárostól/ tömegközlekedéstől való távolság jól lett feltüntetve.

Csak egy apró kifogásolni valónk volt, mégpedig a reggel, mivel a kenyértől eltekintve az élelmiszerek minősége aránylag gyenge volt.

Azonban ezzel együtt is remekül éreztük magunkat, gyönyörű volt a város!

Üdv, Norbert

28.04.-01.05.2012/10 fo

Kedves Valéria,

A szállással minden rendben volt, a reggeli lehetne picit változatosabb, de ez nyilván nem az Önök hibája. A foglalt parkolónál vártak ugyan 3 autót, de nem tudták, hogy mennyit kell fizetnünk.

Összességében jól éreztük magunkat, tulajdonképpen minden rendben volt.

Üdv, Cs.Anikó

20.-22.04.2012/3 fo

Kedves Valéria,

nagyszerűen éreztük magunkat! :) A szállás pont a célnak megfelelő volt, tiszta és rendezett. A központ illetve a nevezetességek, pályaudvar is könnyen megközelíthető volt. Semmivel nem akadt problémánk. A panzión a recepciós hölgy is kedves volt, tényleg minden zökkenő mentesen ment. Köszönjük az Önök közreműködését és az Ön segítő készségét is! Amennyiben a jövőben ellátogatunk Prágába, az Önök irodáját fogom keresni.

Üdvözlettel:

Viktória

28-30.04.2012/2 fo

Kedves Vali!

Szeretném megköszönni újra, hogy az Önök segítségével eljuthattunk Prágába. A szállás, odajutás, közlekedés onnan szuper volt, minden rendben volt. Prága csodás!

Üdvözlettel, P. Krisztina

13.-15.04.2012/3 fo

Kedves Valéria,

A szállás tökéletesen rendben volt, a recepciós hölgy kedves volt és segítőkész, a panzió tiszta, a hely a közlekedés szempontjából is jó (3–4 metró megálló a Vencel tér, Óvárosi tér, illetve a Kisoldal), az ár-érték arány nagyon jó. A parkoló sincsen messze, egyedül az egyirárányú utcák miatt kicsit nehezen találtam oda.

A történelmi városközpont épületei példaszerűen helyre vannak állítva, csak irígykedhetünk rájuk, mindha ott nem is lenne válság.....

Köszönjük a segítséget.

Üdvözlettel

KG.

05-08.04.2012/3 fo

Kedves Valéria!

Már gondoltam, hogy egy pár sorban megköszönöm, hogy hozzájárultak a mi kis prágai utazásunkhoz.

A szállás korrekt volt, azt kaptuk, amit ennyi pénzért elvárható volt. Se többet, se kevesebbet. A recepciós hölgyek nagyon kedvesek voltak. Szerencsére hármunk közül az egyikünk egy szlovákiai magyar srác volt, így ő gond nélkül megértette magát, nyelvi akadályba tehát nem ütköztünk. A reggeli bőséges, és ízletes volt, a sör pedig zöld (zöld csütörtök révén).

Mi örültünk, hogy Zizkov-ban sikerült szállást találni, így találkoztunk igazi csehekkel is, és nem csak turistákkal, mint Prága központjában, ugyanakkor a Vencel-tér is csak két megállóra volt a Jiriho z Podebrad megállótól.

Sikerült találkoznunk az ismerőseinkkel is, ők sokat segítettek, mutattak dolgokat, amiket egyébként nem biztos, hogy felfedeztünk volna.

Panaszunk egyedül az időjárásra lehet, ha legközelebb megyünk biztosan jobb időt rendelünk magunknak. :)

Röviden: nagyszerű élményben volt részünk az alatt a pár nap alatt, remélem mihamarabb visszajutok oda, és igazán irigylem magukat, hogy egy ilyen fantasztikus városban élnek.

Köszönet tehát mindenért, főleg, hogy így utolsó pillanatban sikerült elintézni nekünk a szállást.

Ha legközelebb megyünk, akkor is mindenképpen magukhoz fordulunk segítségért.

Üdvözlettel, S.Csaba

15-18.03.2012/ 2 fo

Kedves Valéria, nagyon jól éreztük magunkat, a szállással meg voltunk elégedve. Mindenképp jelezni szeretnénk, hogy a recepciós fiatalember mindenben segített! Mindennel maximálisan elégedettek voltunk! Utólag is köszönjük rugalmasságukat, pozitív hozzáállásukat! Boldog Húsvétot Önöknek is! Üdvözlettel: M. Réka

02.-04.03.2012/2 fo

Kedves Valéria! Nagyon jól éreztük magunkat! Minden nagyon tetszett. Gyönyörű a város és tényleg utánozhatatlan a kolbászuk,na meg a sörről ne is beszéljünk! A Katedrálistól meg el voltunk ájulva,álom szép! A szállásunk nagyon tetszett,jó helyen van ,hiszen mindenhova gyorsan el lehet jutni. A személyzet is kedves volt,igaz nem sokat beszélgettünk,mert rengeteget mentünk mindenfelé. Feleségem szerint kellemes meglepetés volt a szobánk tisztasága és felszereltsége! Ez nála nagyon fontos,hiszen a Hotel Intercontinental Budapest-ben dolgozik,mint Housekeeping Supervisor. Egyszer majd szeretnénk a gyerekekkel is elmenni,hiszen nekünk 3 gyermekünk van. Reméljük hamarosan találkozunk! Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk! Üdvözlettel Richárd és Noémi

15.-17.03.2012/4 fo

Kedves Valéria!

Szeretném megköszönni a Prágai kirándulás megszervezését. Minden tökéletes volt. A szállás a parkolás az étterem megtalálása a leírás alapján tökéletesen átlátható volt. Gyönyörű három napot töltöttünk az Önök fővárosába

Köszönjük: Erika

15.-17.03.2012/9 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat és az irodájuk munkájával is rendkívül meg vagyunk elégedve, viszont a hazautazásunk napján autóbalesetet szenvedtünk még Prágában, ami nagyon megviselt bennünket. Viszont kívánok Önnek és családjának Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Üdvözlettel, Ernő

15.-17.10.2011/2 fo

Tisztelt Valéria!

Prága nagyon szép. Hihetetlenül szuper időnk volt. Jól éreztük magunkat. A szállás, amit Ön ajánlott és szervezett le nekünk az tökéletes. Kedvesen fogadtak bennünket, mindent elmondtak, hogy mi hol van. Mindent kulcsot megkaptunk, a szobánk világos, egyszerű, rendezett és tiszta volt. Teljes megelégedettséggel hagytuk el a szállást. Szeretnénk még Prágában tölteni pár napot, de ha ez így alakul, akkor erről Ön biztosan tudni fog, mivel hasonlóképpen szeretném foglalni a szállást Önöknél, csak akkor már csak az időpont lesz kérdéses. Nem tudok még építő jellegű kritikát sem megfogalmazni. Ön a rendkívüli türelmét és rugalmasságát ismertette meg velem. Nagyon hálás vagyok Önnek. Tényleg minden klappolt.

Köszönöm szépen!

Enikő

29.10.-01.11.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Jól éreztük magunkat, a panzio személyzete is kedves és segítőkész volt. A metró is jó közel van, szerencsére a parkolást is sikerült megoldanunk, de nagyon furcsa, hogy alig lehet megállni turistaként… A szállás jó volt, bár a falak nagyon vékonyak, így egy-két bunkó sajnos áthallatszott, de erről Önök nem tehetnek, inkább az építész..:(

A reggelihez adott gyümölcslé szerű híg lötty borzasztó volt:), de ez legyen a legnagyobb baj..

Irodájuk munkája, a szervezés tökéletes volt, köszönjük!

Üdv,

Péter

29.-31.10.2011/3 fo

Kedves Tünde és Valéria!

A szállás tiszta és korrekt volt. A recepciós lány volt kicsit lassú, mert éppen 3 család összefutott, mikor érkeztünk. Férjem azt észrevételezte, hogy ha már ennyi magyar jár oda, akkor esetleg beszélhetne magyarul is. Németül sem tudott, mi meg angolul nem beszéltünk csak kicsit, de végül mindent megoldottunk. A parkolás a kék zónával szörnyű. Igazi rém álom a parkoló vadászás. Túl sok kék zóna van és túl kevés fehér. Ahol van fehér zóna, ott soha nem volt hely, a kék zónákban pedig rengeteg szabad hely volt. De ez nem az Önök hibája. A város gyönyörű volt, csak kicsit nagy tömeget fogtunk ki.

Köszönünk mindent.

Üdvözlettel:

Ildikó

29.-31.10.2011/6 fo

Kedves Valéria! Köszönjük,meg voltunk elégedve ,úgy a szállással mint a foglalással és a hozzánk állásukkal. Nagyon jól éreztük magunkat .A parkolással voltak némi problémák,sze­rintünk a panzio előtt kellene saját parkolójának lennie.

Köszönettell

Szegedi Attila

29.-31.10.2011/2

Kedves Valéria,

Köszönöm a szervezést. A szállás és a kiszolgálás mind a szervezés területén mind pedig a szállodában tökéletesen kiszolgálta igényeinket. Azt kaptuk amit kértünk és vártunk. Tökéletesen éreztük magunkat.

A parkolás volt kicsit macerás…körülményes volt a bejutás, nem igazán beszéltek angolul, kártyás fizetés nehézkesen ment.

Üdvözlettel, Zsuzsanna

06.-09.10.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Prága csodaszép. A szállással nem volt gondunk, jó helyen volt, és a színvonala is megfelelő volt. Köszönöm szépen a közvetítést.

Úgyhogy még egyszer köszönöm szépen, ha újra mennénk Prágába, fogom Önöket szállás ügyben keresni. Köszönettel: N. Anita

05.-08.10.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Mindennel elégedettek voltunk, kiemelten az Önök kedvességével, és odafigyelésükkel!:) A szállás rendezett és tiszta, a reggeli kiadós, a Krusovice pedig finom.:) (A recepciós hölgy megérkezésünkkor nem volt olyan izgatott és lelkes mint mi, de ez semmiképp nem róható fel Önöknek:) ) Az Önök hozzá állása példa értékű, nagyon kellemes benyomást tettek ránk!

Ezúton köszönjük a lehetőséget, örülünk, hogy Önöket választottuk!

Üdvözlettel,

T. Géza

UI: nagyon sokat számított döntésünkben a weboldal jó felépítése, informatív és lényegre törő!

23.-25.09.2011/ 2 fo + kutyus

Kedves Valéria!

Minden köszönetem az irodájuknak. A példátlanul nagyon gyors ügyintézésüknek köszönhetően sikerült egy hirtelen ötletből született utazást megvalósítani.

A szállással meg voltunk elégedve ,a kutya sem okozott problémát. Prága nagyon szép ,de sajnos nem tudtunk megnézni sok mindent. Jövőre szeretnénk ismét elmenni ,továbbra is Önökkel szeretném a kapcsolatot tartani és a segítségüket kérni a szállással kapcsolatban.

Hálás köszönettel

Üdvözlet:Balog Éva

30.09.-02.10.2011/2fo

Kedves Valéria!

Nagyon rendben volt minden a szállással kapcsolatban. Köszönöm szépen a segítségét.

Köszönöm.

Üdvözlettel,

Párdi Zsófia

30.09.-02.10.2011/5 fo

Kedves Valéria!

Megjártuk Prágát, szeretném jelezni, hogy az Ön segítségével minden rendben zajlott. A szállással elégedettek voltunk és a parkolással sem volt gond. Köszönöm szépen, további sok hasonlósan sikeres „közvetítést“, jó egészséget és jó munkát kívánok!

Üdvözlettel:

Gabriella

19.-21.08.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Amit egy panziótól várunk, azt maximálisan megkaptuk! Azért nem nagyon részletezhetem, mert egy panziótól nem bonyolult szolgáltatásokat vár az ember: egyszerű de ép bútorzat, működő vizesblokk, tisztaság, segítőkész recepció. Mindez tökéletesen rendben volt! Az ifjú recepciós hölgyet külön megemlítem: az egyik utcára tévesen mondta, hogy péntek estétől vasárnap estéig lehet ott ingyen parkolni, de csak utólag jött rá. Valahogy utánaérdeklődött és este egy rémült levél várt minket a szobában bocsánatkéréssel és egy üveg borral, hogy ne haragudjunk, hogy tévesen tájékoztatott minket, mert ott szombaton délelőtt fizetni kell és reméli, hogy nem lett baj belőle. Nem lett, mert a táblát láttuk és értettük és máshova álltunk.

A parkolási lehetőségek viszont katasztrofálisak, de ezt hiába írom Önöknek, úgyhogy nem részletezem. (Szép ötlet a helyi lakosok érdekének védelme, nagyon szimpatikus a szándék, de a megoldás nem az igazi, mert hétvégén rengeteg üres kék vonalas hely mellett elgurulva kell megtalálni a nagyon kevés „idegennek“ is engedélyezett helyet. Nagyon faramuci helyzet.)

Szóval minden rendben volt, Prága csodálatos, nem okoz csalódást sosem. Köszönjük a gondoskodást – ha visszatérünk, fogok emlékezni rá, hogy hogyan foglaltuk a szállást!

Üdvözlettel: Nagy Csaba

06.07.08.2011/ 5 fo

Kedves Valéria,

Nagyon kellemes volt a szállás, a reggeli is bőséges volt és kifejezetten könnyen el lehetett érni a belvárost metróval. Ajánlottam az irodájukat másnak is.

Üdv, Edit

06.-07.08.2011/2 fo

Jól éreztük magunkat minden rendben volt!

Üdv.Kropkó László

06.-07.08.2011/5 fo

Kedves Valéria!

Köszönöm a segítségét, a szállással minden rendben volt. Több útelzárás, terelés ellenére könnyen megtaláltuk, időben érkeztünk, kb. 14:30-ra. A szobák a megbeszéltek szerint elő voltak készítve, vártak minket. Kellemesen töltöttük az időt Prágában.

Köszönettel:

Dr. Fauszt Zoltán

08.-10.07.2011/ 3 FO

Kedves Valéria!

Remekül éreztük magunkat, Prága csodálatos város:-)

Az Önök szervező munkájával nagyon meg voltunk elégedve, örülök, hogy ilyen flottul sikerült mindent elintézni!

Még egyszer köszönöm szépen a kedvességüket és a lelkes ügyintézést!

Üdvözlettel,

Deme Zoltán

20.-23.06.2011/ 2 fo

Kedves Valéria! Nagyszerűen éreztük magunkat Prágában,úgy az ellátás,mint az élmények tekintetében. Nagyon jó volt! Köszönöm: Ék E.

18.-19.06.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Köszönünk szépen mindent! A szállás is és Prága is csodálatos volt. A panzióban tényleg mindenki nagyon kedves volt velünk. Még egyszer köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel: Benkő Klára

14.-17.06.2011/3 2 fo

Üdvözlöm Valika! Köszönjük szépen a segitségét a prágai utunk során. A szállással maximálisan elégedettek voltunk. Kedvesek, segítőkészek voltak. A város gyönyörű. Mindenhová könnyen odataláltunk. Az emberek udvariasak, figyelmesek Csodás, felejthetetlen 2 napot tölthettünk ebben a gyönyörű városban. Szeretnénk még visszatérni. További sikeres munkát kívánunk! Üdvözlettel: Gabi

11.-14.06.2011/4 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól sikerült a prágai kirándulásunk.

A város gyönyörű! A közlekedés sokkal jobb, mint Pesten.

A parkolásnál azon meglepődtünk, hogy le kell adni az autó kulcsát, de minden rendben volt azzal is.

Köszönjük szépen a segítségét!

Még biztos, hogy megyünk Prágába, -mert maradt még látnivaló bőven- akkor jelentkezem újra szállás ügyben!

Üdvözlettel:

Szabo Szilvia

10.-13.06.2011

Kedves Valéria,

Jól éreztük magunkat, sajnos rövid volt a látogatás :-)

A szállás választása alapvetően jó volt. Sajnos a Duna TV-t levették a műsorkínálatból, így magyar csatorna nem volt. Az elhelyezéssel kapcsolatban: foglaláskor nem gondoltunk rá, de ottlétünkkor kiderült, hogy vannak zuhanyzós szobák is, ha erről tudunk, azt választottuk volna.

Viszont a hely kellemes, barátságos , jól elérhető volt minden szempontból. Ajánlani fogjuk ismerőseinknek és talán még mi is igénybe vesszük.

Köszönöm a foglaláskor nyújtott segítségét, további sikeres munkát kívánunk, üdvözlettel, Imre Éva

28.-29.05.2011/2 fo

Tisztelt Valéria!

Minden tökéletes volt, nagyon rendesek voltak a Panzióban , reggelizni nem volt időnk, de minden szuper volt. Köszönök minden segítséget , ősszel megint lesznek arrafelé programjaink, keresni fogom Önöket.

Köszönöm a bizalmát, hogy elhitte hogy megyünk!

Horváth Balázs

26.-30.05.2011/3 fo

Kedves Valeria!

Hát hazaértünk…Igazad volt. Prága csodálatos! Köszönök szépen mindent,ha még egyszer megyünk Prágába(vagy bárki aki készül) biztos,hogy a Ti irodátokat fogom ajánlani.

Még egyszer köszönjük a segítségedet!

Minden jót

Szilvi,Beni & Balázs

07.-09.05.2011/5 fo

Kedves Valéria!

Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, nem volt semmi probléma.

Már másodszor vettük igénybe az Önök segítségét a szállás foglalásához (előző alkalommal nem én intéztem). Ezúttal is teljesen meg voltunk elégedve a szervezéssel és a szállással egyaránt. A személyzet is készséges és segítőkész volt.

Üdvözlettel,

Benedek Gergely

28.04.-01.05.2011/ 2 fo

Kedves Valéria, Bevallom, hogy összesen egy dolog volt, ami kicsit beárnyékolta a kintlétünket és ez a pénzváltás volt a centrumban, ugyanis is ott nagyon csúnyán rászedtek minket. A hivatalos pénzváltók ugyanis azt a gyakorlatot követik, hogy megszabnak egy ~23 CZK/EUR árfolyamot, amit viszont egy limithez kötnek (jelen esetben 2300 euro koronára való váltásához) és ha ez nem teljesül, akkor az árfolyam 16,75 volt, ami 27%-os különbséget jelent, ami rablás!!!

Ha erre legközelebb figyelmeztetnék az utánunk jövőket, az sokat segítene! Egyébként a szállás, a tisztaság, a város hangulata, az időjárás – egyszóval MINDEN hibátlan volt, így nem csalódtam az Önök szervezésében!

Udvozlettel,

Bartha Laci

15.-18.04.2011/ 8 fo

Kedves Valéria!

A szállás és a szervezés tökéletes volt,jól éreztük magunkat és remélem,hogy még vissza térünk abba a gyönyörű városba.

Üdvözletem Makóról Vas Ferenc

25.-27.03.2011/4 fo

Kedves Valéria,

Az Önök szervezésével teljesen elégedettek voltunk, a szállással is, egyedül az étterem, pontosabban a személyzete nem nyerte el a tetszésünket. A felajánlott parkolók túl messze voltak, de végülis megoldottuk, nem messze találtunk este 6 után illetve szombat, vasárnap egész nap ingyenes parkolási lehetőséget.

Prága gyönyörű és máskor is szeretnénk menni, amikor több időt tudunk tölteni városnézéssel.

Köszönöm a segítségét,

Üdvözlettel:

Patai Valentina

29.10.-01.11.2010/6 fo

„Nagyon szépen köszönjük az irodának a szervezést, az ajánlásokat és mindent, amit értünk tett. Nekünk tényleg csak annyi dolgunk maradt, hogy rendben megérkezzünk és gondtalanul jól érezzük magunkat. A szállás igényeinket teljesen kielégítette, tiszta volt, kedvesek voltak az alkalmazottak és közel volt a belvároshoz. Már most mondhatom, amint lehet, újra vissza fogunk térni, Köszönjük Prága, köszönjük Vali néni:)“

12.-15.03.2011/8 fo

Kedves Valéria.

Mint igértem a hazaérkezésünk után irok az eltöltött napokról. Először is szeretném megköszönni a segitséget, melyet az ut előtt és az ottartózkodásunk alatt kaptunk tőletek. A panzióba 16 órára érkeztünk. A programok a tervnek megfelelően sok élménnyel zökkenőmentesen zajlottak. Arra készültünk, hogy a Csehek vendéglátása nagyon sok kivánnivalót hagy maga után, de ezt tudtuk előre. Ezektől eltekintve jól éreztük magunkat s titeket bátran foglak ajánlani . Mégegyszer köszönet a csapat nevében.

Széplaki Bálint.

12.-14.03.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Megérkeztünk prágai utunkról és szeretném jelezni, hogy minden rendben ment. A szállás remek volt, az időjárás is. Igaza volt, ez csak egy kóstoló lehetett, gyönyörű a városuk. Utazási irodájukat ajánlani fogom minden ismerősömnek, családtagjaimnak. Prágába vissza kell mennünk és úgy gondolom az országukat is meg kell néznünk. Az emberek is hihetetlenül kedvesek voltak és segítőkészek a rengeteg turistával.A vi­lágon sok helyen jártam már, és példaértékűnek tartom a szervezettséget, tisztaságot.Nagyon könnyű volt bárhová eltalálni. Munkájukhoz sok sikert kívánok és ha eljön az idő, hogy újra útnak induljunk, Önökhöz fordulok. Tisztelettel és köszönettel: Lenchés Eszter

30.10.-01.11.2010/4 fo

Kedves Valeria,

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, csodálatos város. Ki is használtunk minden percet a nézelődésre. Az irodájuk munkájával, munkatársakkal, szervezéssel, a panzióval is elégedettek voltunk, minden úgy történt, ahogy előzetesen megállapodtunk. Ismerőseinknek is ajánlottuk, ha Prágába utaznak,az Önök irodáját válasszák.

Üdvözlettel és további sikeres munkát kívánva,

Tóth-Kauderer Krisztina

30. - 12. 2010 - 01. 01. 2011/ 4 fo

Kedves Valeria!

Koszonjuk a sok segitseget! Boldog Uj Evet kívanunk meg egyszer!

udvozlettel:

Koreny Tibor

03. - 06. 11. 2010/ 2 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás teljesen rendben volt, segítőkészek udvariasak voltak, a reggelik fantasztikusak és bőségesek voltak. Jó választás volt az Alpin Vinohrady, másnak is ajánljuk. Az Önök szervezése is rendben volt, köszönjük! A kirándulásunkról írtunk is egy cikket:

http://www.kis­dunaujsag.hu/in­dex.php?…

Üdvözlettel

Kühn Péter

30. 10. - 01. 11. 2010/4 fo

Kedves Valéria!

Hazaérkeztünk Prágából, nagyon élveztük. A szállás is kellemes volt, nem is volt nagyon messze gyalog a Belvárostól. Sajnos a pénzünk nagyon kevésnek tűnt, vagy ettünk vagy múzeumba mentünk. Mi zömmel inkább ettük. A közelben találtunk egy söröző-vendéglőt, ahol 1 kg oldalast tudtunk enni 180 koronáért. Oda tértünk vissza másnap este. Minden szép volt, jó volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos Prágára kevés a másfél nap. Remélem nemsokára vissza tudunk menni. Minden nagyon köszönünk, másoknak is fogjuk ajánlani ezt a szállást. Üdvözlettel: Dezsőné Virág Krisztina

22. - 24. 10. 2010/ 12 fo

Kedves Valéria!

Természetesen Prága gyönyörű volt. A szállás kifogástalan és hangulatos, családias. Ez úton is szeretném megköszönni a segítségét. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A terveink szerint az idén is elmegyünk. Temészetesen akkor önt ismételten megkeresnénk segítség gyanánt. Úgy gondolom nagyon jól végzi az irodájuk tevékenységüket. Üdvözlettel Szabó László

Magyarország, Dabas, 2011. január 29.

08. - 10. 10. 2010/ 4 fo

Kedves Valika.

Csak jót tudok mondani mindenről. A szállás tökéletes. Tiszta, csendes, kényelmes. A kiszolgálás hibátlan; ki kell emelnem a recepciósok segítőkészségét. Mindenkinek ajánlom az Alpint, aki a belvárosban keres szállást prágai ott-tartózkodása alatt. Percek alatt el lehet érni a metrót, amivel megint csak percek és máris a Vencel téren kortyolhatjuk kedvenc sörünket egy jó kis kolbász kíséretében. Valika segítőkészsége pedig fantasztikus!!! Köszönjük még 1×! Biztos, hogy idén nyáron sem hagyjuk ki Prágát és az olcso-szallasok-pragaban.hu- t. :-)

Köszönöm

Toth Jácint

08. - 10. 10. 2010/ 3 fo

Kedves valéria!

Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve, nagyon szépen köszönjük a szervezést és a sok segítséget!

Boldog új évet kívánunk:

Dani Viktória

01.-04.10.2010/ 4 fo

Kedves Valeria

Nagyon jol ereztuk magunkat. Az irodajuk munkajaval es a szallassal teljesen meg voltunk elegedve. Praga gyonyoru varos, es kivalo soroket lehet kapni. :)

Udvozlettel:

Kapitany Robert

23.-26.09.2010/4 fo

Jó estét Valéria,

Igen, frissek még az élmények, vagyis frissitgetjük őket :), hjaj, jó lenne megint elmenni…,

a szolgáltatással nagyon megvoltunk elégedve, meleg fogadtatás, segítőkészség.., minden ok..,

Külön köszönet Önnek a hasznos útmutatókért, kedvességéért..

Jövünk még Prágába, persze az önök irodája segítségével..,

Udvözlettel Meszelics Brigitta

19.-22.08.2010/ 13 fo

Kedves Valéria,

Minden rendben volt. A panzió kellemes, a személyzet kedves volt. Prága, pedig „Prága“, szeretjük. Az Önök munkája pedig tényleg kifogástalan.

Mindent köszönünk. Üdv. Siba László

19.-22.08.2010/8 fo

Kedves Valéria,

Minden rendben volt. A panzió kellemes, a személyzet kedves volt. Prága, pedig „Prága“, szeretjük. Az Önök munkája pedig tényleg kifogástalan.

Mindent köszönünk. Üdv.: Siba László

10.-13.09.2010/4 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük szépen a sok segítséget!

Üdvözlettel: Eppich Boglárka

20.-22.08.2010/5 fo

Kedves Valéria, Mindennel nagyon meg voltun elégedve, köszünjük szépen a rugalmassgot és a segítséget! Üdvözlettel, Toth Boglárka

09.-11.07.2010/2 fo

Kedves Tünde!

Köszönöm közreműködését, nagyon jól éreztük magunkat Prágában. Bizonyos, hogy még visszatérünk ide és reméljük akkor is igénybe tudjuk venni segítségét!

Üdvözlettel :

Oroszi Éva

22.-24. 05. 2010/2 ej/ 4 fo

Kedves Valeria!

Pragai tartozkodasunk nagyon jol sikerult, mindennel maximalisan elegedettek voltunk.

Koszonjuk szepen a szervezest es a segitseget!

Minden jot kivanunk!

Udvozlettel, Aliz

09. - 12. 05. 2010/ 3 ej/ 4 fo

Kedves Valéria!

Prága azt adta nekünk amire számítottunk.Gyönyörü a város sajátos hangulata van,egyszóval rabul ejtett minket.Sajnos az ott töltött napok nem voltak elegendőek maradéktalanul élvezni a várost,mert minél többet szerettünk volna látni de a mi erőnk és időnk is véges volt.Az biztos hogy nem utoljára jártunk ott. A szállásunk elfogadható volt habár a konyha felszereltsége alulmúlta az előzetes híreket.Egyébként a célnak megfelelt legfeljebb legközelebb alaposabb tájékozódás után kell szállást választanunk.A re­cepció udvarias,segítőkész volt.A reggeli is megfelelő volt.Összességében jól éreztük magunkat,köszönjük segítségüket üdvözlettel Horváth György.

15. - 19. 05. 2010/4 ejszaka/ 6 fo

Kedves Valéria! Köszönöm sorait, az az igazság, hogy készültem Önöknek írni, miután hazajöttünk a prágai májusi 5 napos kirándulásunkról, de a hazaérkezésünk után nem sokkal baleset ért, eltört két bordám, s így eléggé ezzel voltam elfoglalva. A prágai utunkkal kapcsolatban csak a legjobbakat írhatom, számunkra teljesen kedvező volt a helyfoglalás, a költségek rendezési módja, az Alpin panzió is egy barátságos, nagyon rendezett panzió, ha még alkalmunk lesz ismét Prágába menni, biztosan Önökhöz fogunk fordulni szállás ügyben. Ismételten köszönünk mindent, s minden jót kívánva üdvözlettel: László Sándorné Zsuzsa és társasága

17.-20. 05. 2010/3ej/2fo

Kedves Valéria!

Szeretném megköszönni a segítségüket a szálláskeresésben. Nagyon meg voltunk elégedve a panzióval, kedvesek és segítőkészek voltak a recepciósok, nagyon szép és tiszta volt a szobánk és a reggelivel is maximálisan elégedettek voltunk. Nagyon jól sikerült a kirándulás, nagyon szép a város. Még egyszer mindent köszönök!

Kiss Anita

02.-04.05/2ejszaka/4 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük a lehetőséget! Nagyon kellemes napokat töltöttünk Prágában! A szállás megfelelő volt, és külön köszönjük a meglepetést a borral! További jó munkát kívánok!

Üdvözlettel

Zsolt Lovas

16.-18.04:2010/2 ejszaka/2 fo

Kedves Valéria!

Prágában minden rendben volt, meg voltunk elégedve a szállással, a környékkel. Pozitív dolog, hogy magyarul is lehet szállást találni Prágában, igaz, ez nekünk angolul sem okozott volna gondot.

Csak egy kis kritika: sem a honlapon, sem a levelezésünkben nem volt teljesen világos, hogy egynapi összeget az iroda zárol (gondolom arra az esetre, ha nem vennénk ki a szobát), mert mi úgy gondoltuk, hogy azt már kvázi kifizettük a szálláshelynek. Így egy kis zavar volt fizetéskor, de hamarosan kiderült, hogy a számlán zárolás volt és nem utalás.

Üdv: Lagzi Gabor

03. - 05. 04. 2010

Kedves Valéria! Örömmel igazolom vissza, hogy a szállással minden rendben volt, nem volt sem a szobákkal, sem a kiszolgálással gondunk. Egyetlen apró, de nem lényeges gondot az okozott, hogy nem egy szálloda parkolójában foglaltak az autómnak parkolóhelyet, hanem egy garázsban. Ez is csak azért okozott némi kényelmetlenséget, mert a garázsmester csak cseh nyelven tudott, én pedig hiába próbálkoztam más nyelvekkel. Végül is kézzel-lábbal azért megértettük egymást.

Üdvözlettel: Bagi István

22-29.08.2008

Kedves Tünde!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában. Köszönjük könnyen eltaláltunk a panzióba is. Vettünk 5 napos és 3 napos jegyet a közlekedési eszközökre, nagyon praktikus volt. (bár ellenőrökkel nem találkoztunk) Siklóval felmentünk a rózsakertbe is ami maga a csoda. (természetesen a Várba is felmentünk a Károly hídon átsétálva, előtte az Óváros téren élveztünk az órajátékot)

Eljutottunk Plzenben és Karlovy Varyba is.

Minden gyönyörű, szerencsére az idő is jó volt,

Egy kis válogatás az élményeinkből:

http://batona­y.extra.hu/pra­ga/

Köszönjük még egyszer

Batonay Tünde

20-23.08.2008

Kedves Tünde!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, a szállás is megfelelő volt. Éva is nagyon kedves volt, ajánlani fogom Önöket a barátainknak is!

Köszönöm!

Üdvözlettel,

Papp Zoltán

20-25.08.2008

Kedves Tunde!

Nagyon jol ereztuk magunkat Pragaban, csodalatos varos es az allatkerttol pedig teljesen amulatba estunk! Koszonjuk szepen a sok segitseget es szervezest!

udvozlettel: Hajni

1-3.08.2008

Kedves Tünde! Köszönjük a szállásfoglalást és a jó tanácsokat jól éreztük magunkat Prágában, nagyon szép város és a szállás is kitünő volt. Sok sikert kívánunk további munkájához. Üdvözlettel: Luka Lajos >

17-19.07.2008 + 19-20.07.2008 KARLOVY VARY

Kedves Tünde! Köszönjük szépen, hogy ilyen gyorsan és zökkenés mentesen elintézte nekünk a foglalásokat. Szeretnénk kérni a parkolás foglalását Prágában 17–18-ra és Karlovyban 19-re ha ott is szükséges. Terveink szerint még napközben szeretnénk Karlovyba érni és elfoglalni a szobákat. Nagyon köszönjük az útba igazítást és információkat, valamint a csatolt kedvezményes kártyákat is. Abszolut le vagyunk nyűgözve. Jó munkát és sok-sok utast kívánunk :)) Üdvözlettel, Balog Noémi

30.5-1.6.2008

Kedves Tünde! Köszönöm szépen még egyszer szíves segítségét, amit a prágai hétvégéhez nyújtott. Különösen nagyra értékelem gyorsaságát és rugalmasságát. Parkolóra nem lesz szükségünk. További minden jót kívánva maradok üdvözlettel, Ciráki György

9-11.05.2008

Szia Tündi! Egy kicsit hosszú volt az út, de szerencsésen és nagyon szép élményekkel, emlékekkel tértünk haza. Elégedettek voltunk a szállás színvonalával és Prágával is. A lehetőségekhez és az időhöz mérten próbáltunk minél több dolgot megnézni és kipróbálni. Nagyon jó idő volt mindegyik nap! A kedvezményes kártyát nem használtuk fel. Köszönjük a segítséget. Szép napot. Megla Mónika

10-12.05.2008

Kedves Tünde! A szállással kapcsolatban minden rendben volt. Szép tisztán tartottak mindent, a recepciós kislányok jól beszéltek angolul, a foglalással/fi­zetéssel se volt problémánk. Prága lenyűgöző és nagyon szerethető város.Három napig meg sem álltunk, de igy is csak egy részét tudtuk megnézni annak amit szerettünk volna. Arra végképp nem volt esély, hogy mindent megnézzünk belülről is (a st Vitus székesegyháznál fájt a szivem hogy nem jutottunk be mert 100m-es sor volt).

Az idő tökéletes volt, köszönjük a bűbájt (már értem miért fair FAIRY travel :)

A kedvezményeket nem használtuk, mindig spontán döntöttünk arról hogy hova ülünk be (kivéve a TV tornyot, amit rögtön tudtuk hogy ki akarjuk próbálni, úgyhogy az utolsó nap ott vacsoráztunk). Összességében kevés volt ez a pár nap, szivesen visszatérnék még Prágába bepótolni azokat a dolgokat amikre nem maradt időnk.

Jó hogy rátaláltunk a weboldalukra, örülök hogy ilyen simán ment minden szervezés, másoknak is fogom ajánlani fair fairy travel-t. Sok sikert a további lelkes munkájukhoz! Sándor Tamás

1-4.05.2008

Kedves Tünde, nagyon jól sikerült az utunk. A szállodára nem volt panasz.

Kisebb kellemetlenségek a vártnál nagyobb tömeg miatt adódtak. A Hradzsinba megvettük az 5 helyre szóló belépőt. Ebből, mint később kiderült 1 be volt zárva(nem tájékoztattak róla), az embertelen tömeg miatt a bazilikába és az evangélikus templomba be sem jutottunk, Aranyutcácskában dugó volt. A Károly-híd szintén bedugult a felújítás és a tömeg miatt. Inkább áthajóztunk a másik oldalra így rá tudtunk menni a hídra. A víkend ennek ellenére igen kellemes élményekkel volt tele.

Egyik kellemes meglepetés Úfleku volt. Találtunk helyet a kerthelyiségben és a kiszolgálás is gyors volt és tényleg drága hely.

A Lavickaban vacsoráztunk megérkezéskor, tetszett a gyerekeknek is. A hoteltől 4 sarokra lévő Basinka (?) étteremben nagyon finom és bőséges volt a felhozatal. Szombaton Karlovy Vary-ban voltunk, szintén gyönyörű volt és nem szomjaztunk a gyógyforrások miatt. Hazafelé Ceské Budejovice és Cesky Krumljov lenyűgöző volt.

Mindenki jól érezte magát és a sok fantasztikus látnivaló volt. Üdvözlettel: Bőti László

1-4.05.2008

Kedves Tünde! Köszönjük a szíves fogadtatást, nagyon jól éreztük magunkat. Prága gyönyörû, hamarosan visszatérünk! Keresni fogom. Üdvözlettel, Krón Ágnes.

24-27.04.2008

Kedves Tünde, elnézését kérem, hogy eddig nem jelentkeztem, de a munka… A hosszú hétvégén meg itthon kirándultunk! Elégedettek voltunk a szállással, transzferrel, parkolással, és mindennel! Prága gyönyörű, megyünk máskor is, többször is! Nem használtuk fel a kedvezményes kártyát egyszer sem, majd legközelebb elmegyünk azokra a helyekre is. Sikerült pénteken, az esős időben elmenni Karlovy Varyba is, arra számítottunk, hogy ott nem fog esni, szerencsénk volt! Szép, tavaszi idő volt, nem sütött ugyan a nap, de gyönyörű volt. A végén persze nagyon sajnáltuk, hogy csak erre a pár napra mentünk, maradtunk volna még egy hetet, de itthon várt minket a munka!!!! Minden rendben volt, legközelebb is Önön keresztül foglalunk, ígérhetem! Baráti üdvözlettel: Szöllősi Katalin

24-27.04.2008

Kedves Tünde! Minden nagyon jól sikerült. Prága fantasztikus, és leírhatatlan élményekkel gazdagodtunk. Elégedettek voltunk a szállással is, olyannyira hogy még egy napot maradtunk, így csak tegnap érkeztünk haza. A parkolással olyan nagy szerencsénk volt, hogy valóban nem fizettünk semmit az 5 nap alatt, mert sikerült a jó oldalra letennünk az autót. Képzeld pont péntektől tették ki az automatákat, úgyhogy készülődnek az új rendszerrel. A kedvezményekből nem használtunk, mert sajnos mindig farkas éhesen estünk be éppen valahová, nem terveztük meg a kajálásainkat :( Viszont voltunk a 3. kerületi TV toronyban vacsorázni, ami hihetetlen élmény volt, hiszen alattunk terült el egész Prága kivilágítva, és mindemellett nagyon jól főznek. Szóval nyugodt szívvel ajánlhatod mindenkinek. Köszönjük még egyszer a szervezést, sokat segített a honlapodon leírt tanácsok is. Ha halljuk valakitől, hogy Prágába készül, téged fogunk ajánlani :) Minden jót! Üdvözlettel, Makó Mariann

04-06.04.2008

Kedves Tünde! Utólag is köszönöm a segítséget, minden jól alakult. Az időjárás kicsit borongós volt, de azért meg tudtuk nézni a nevezetességeket. A panzióban nagyon kedves volt a recepciós leányzó, sőt, külön meglepetésként egy borral is kedveskedtek a páromnak. A kártyákat nem használtuk fel, de a két étteremmel, ahol vacsoráztunk, meg voltunk elégedve. A torta (és most őszinte leszek) nem nagyon ízlett a társaságnak, de ez nem a Te hibád, egész egyszerűen más íze van a margarinnak (ezt a reggeliknél is tapasztaltuk), mint nálunk, így inkább margarinos tortát ettünk, mint csokisat. Amit nem ettünk meg, azt otthagytuk a panzióban, és felkínáltuk fogyasztásra. Reméljük, nekik ízlett. További jó munkát! Üdvözlettel: Jaczenkóné Bertalan Szilvi

6-9.12.2006

Kedves Tünde! Köszönöm a segítséget, a szállás kellemes volt. Ha van már saját honlapod, küld el és ajánlom a barátaimnak is. Szia, Szuchy Márta