panzió ALPIN VINOHRADY PANZIÓ

ALPIN KÉTÁGYAS SZOBA

Velehradská 25 Praha 3 - Vinohrady

Személyes véleményem: Az elmúlt 10 év alatt ebben a panzióban szállásoltam el a legtöbb Magyaroszági utasomat, így ez a panzió lett az abszolút legközkedveltebb.

Válasszon terminust

« Június 2022 »
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Árajánlat: / éj

részletes árlista
VELEHRADSKA UTCA VINOHRADYALPIN PANZIO SZOBAALPIN PANZIO REGGELIZOALPIN FURDOSZOBA KÁDDALALPIN KONYHASAROKALPIN PANZIO BISZTRO

foglalja le ezt a panziót

Leírása

Csak egyetlen egy utasomnak volt panasza erre a panzióra, de ö is bevallotta, hogy magával a panzióval semmi baja nem volt, csak a recepcióst nem találta eléggé kedvesnek és odaadónak. Utánna jártam a dolognak, a recepciós elnézést kért, egyszerüen rossz napja volt. Hiába, még a legjobb recepciós is csak ember. Azonban sem elötte sem utánna nem kaptam rossz visszajelzést, söt, mindenki nagyon szerette és számtalan ide visszatérö utasom is lett és ez magáért beszél.

Lokalitása

Az ALPIN PANZIÓ Prága 3. csendes és nagyon kellemes kerületében található, csak 2 metrómegállónyira a Vencel tertöl. A Jiřího z Poděbrad metrómegálló 5 perc séta a panziótól és mert ez a metróvol az A zöld vonal, amely minden fontos prágai látványosságot érint / a Můstek – a belváros szíve és a bevásárlás prágai mekkája csak 3 megálló, az Óvárostér 4, a Kisoldal 5/ mindenhová pillanatok alatt könnyen elérnek. Ha úgy, mint én jobban szeretik a villamost válasszák a 11-est. A Jiřího z Poděbrad tértöl csak 4 megálló a Vencel tér. A megálló neve: Muzeum, ahonnan a Vencel téren végig korzózva pár perc alatt az Óvásoban lehetnek. Ha szeretnek sétálni a panzió ajtajátol a Vinohradská utcán végig / amely tele van üzletekkel, nemzetközi és cseh éttermekkel, sörözökkel és kávézókkal / maximum 25 perc alatt a Vencel téren találják magukat.

A panzió közvetlen szomszédja a híres žižkovi Tv torony, ahonnan ha szép az idö fergeteges kilátás nyílik a városra. A közelben számtalan olcsó, tipikusan cseh étterem és sörözö van. Ajánlom a Sklep éttermet /Seifertova autca 53/ ahol nagyon jol foznek es finom sort csapolnak hozzá/, Café Chef kávézót az Ondříčková utcában, a Miličová és a Luxemburská sarkán található nagyon hangulatos teázót, és a közeli Riegrovy Sady parkot, ahonnan amelett, hogy nagyon szép a kilátás a városra van egy izgalmas játszótér, ha gyerekekkel érkeznek és ahol nagyon olcsón lehet sült kolbász enni és jókat sörözni a hatalmas gesztenyefás sörkertben.

APARTMANOK

Ha ezt választják 2 különálló kétágyas, pótágyazható szoba áll a rendelkezésükre, amely 1 fürdöszobán osztozik. Az apartman elöszobájában van egy alapfelszerel­tséggel rendelkezö kis konyha is. SAT TV + INGYENES internethasználati lehöség minden szobában. Külön ajánlom családok illetve 2 baráti pár részére.

STANDARD SZOBÁK

Különálló kétágyas, pótágyazható szoba saját fürdöszobával. SAT TV + INGYENES internethasználati lehöség minden szobában.

STANDARD + PLUSZ SZOBÁK


Különálló kétágyas, pótágyazható szoba saját, valamivel modernebb és nagyobb fürdöszobával, mint a Standard szobáknál + az elöszobában van egy alapfelszerel­tséggel rendelkezö kis konyha is.

A pótágy mérete 185×80cm, így ha 3 felnött érkezik kényelem szempontjából inkább az apartmanos elhelyezést ajánljuk.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

  • SAT TV + INGYENES internethasználati lehöség minden szobában.
  • 50 CZK ellenében trezor használata a szobán.
  • A panzióak saját étterme van, ahol hideg büféreggelit szolgálnak fel.
  • Bejelentkezés 14:00 tól, ha a szobák azonban hamarabb elkészülnek természetesen ettól függetlenül átvehetik.
  • Kijeletkezés 10:00 ig.
  • Ingyenes csomagmegörzés.
  • Parkolás a közeli Žižkovi Nákladové nádraži parkolójában 120 CZK / 24 óra, vagy egy másik partner panzionk /Vera/ zárt udvaraban napi 200 CZK-er

A repepció nyitvatartása: 08–22:00. Utószezonban azonban csak 20:00 ig van nyitva. Természetesen utánnana is van éjszakai ügyelet.

KEDVEZMÉNYEK

A gyerekek szállása 4 éves korig ingyenes amennyiben nem kérnek saját ágyat. Gyerek ágyat 100 CZK-er tudunk biztositani. 4 és 12 év közötti gyerekeknak a szállása pótágyon 250 CZK/ éjszaka+reggeli