Referenciák: ALPIN AVION PANZIÓ

25.-26.08.2017/1 fo

Kedves Valéria,

Csak egy rövid visszajelzést szeretnék küldeni a szállással kapcsolatban.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült megoldani a dolgot. A szállás tökéletes volt, épp hasonlóra gondoltam. A személyzet kedves volt – még akkor is mikor késő éjjel érkeztem meg – a reggeli is finom volt.

Legközelebb ha Prágában leszek -remélhetőleg hosszabb időre – szintén az Ön segítségét szeretném kérni majd.

Köszönettel,

M. Csaba

14.-16.10.2016/4 fo

Kedves Valéria !

Köszönjük szépen a közreműködést, a szállással, ellátással és természetesen Prágával is teljes mértékben elégedettek vagyunk!

A szoba tiszta, rendezett, a személyzet mosolygós, szakképzett volt.

Üdvözlettel:

P. László

23. - 25. 09. 2016/ 9 fo

Kedves Valéria!

Sajnos nem volt még időm írni, pedig szerettem volna. Mindenek előtt szeretném még egyszer megköszönni a szervezést! Igaz nem indult döccenő mentesen a hétvége, sajnos egy kollegánk lebetegedett, így csak kilencen mentünk. Természetesen kifizettük a 10 embert a szálláson, hisz így a korrekt. Másik problémánk az volt hogy a kollégák közül hárman csak este 11 után tudtak indulni, de a szállás portáján rugalmasan és kedvesen kezelték a helyzetet.

Mi nagyon meg voltunk mindennel elégedve. A szállás tiszta volt, a személyzet kedves. A reggeli minőségével sem volt gond, mondjuk lehetett volna változatosabb, de nem ezért mentünk Prágába :) (megjegyzem, a szálloda üzemeltetőt akar váltani) A szervezett programban sem volt hiba az Önök részéről. Tudtak rólunk és remek kiszolgálásban volt részünk. Ami talán kicsit frusztráló volt, hogy a sörgyár mellénk berakott egy 30 fős talán angol csoportot, így a rendelkezésre álló hely szűkösnek bizonyult.

A csapat minden tagja meg volt elégedve a szervezéssel és a szállással. Nagyon jó ez a hely abból a szempontból is, hogy közel van a metró, illetve az éjszakai busz (510) is ott tesz le. Egy dologra lehetne a figyelmet felhívni, ha ezt a szállást ajánlják másoknak, hogy a metró állomáson csak pénz érméket fogadnak el az autómaták, ha már nincs pénztár. Mi ebbe belefutottunk péntek este, és elég körülményes volt, mire szereztünk aprót. A belvárosban már nincs ilyen gond, mert kártyával is lehet fizetni a jegy automatáknál.

A város gyönyörű, sajnos sok helyre nem jutottunk el, úgyhogy biztos vissza fogunk még menni, és akkor is az Önök szolgáltatását szeretnénk igénybe venni!! :)

Üdvözlettel: B. László

30.09.-02.10.2016/4 fo

Kedves Vali!

Még egyszer köszönjük a segítséget! A szállás kitűnő volt, az idő tökéletes, nagyon jól éreztük magunkat!

Szép napot kívánok!

Üdvözlettel: Kata

04-07.08.2016/ 8 fo

Kedves Vali!

Prága még mindig gyönyörű!!!!

A szállással kapcsolatban minden rendben volt. Amit vártunk, azt kaptuk! :) Akadt egy kis problémánk az egyik szobában (kiment az áram) de azt hatékonyan rendezték, míg a várost jártuk.

Már tervezzük a következő cseh utunkat!

Ezzel kapcsolatban azt kérdezném, hogy Brno-i szállás foglalásban tudnak-e majd segíteni?

Szép napot és sok foglalást kívánok:

Üdv! G. Márti

23-26.10.2015/9 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat az alatt a néhány nap alatt, amit Prágában töltöttünk.

A szállás és ellátás korrekt, tiszta volt, meg voltunk elégedve. A szállástól a metró néhány perc sétára volt, így a napi közlekedésünk is optimális volt.

Barátainknak és ismerőseinknek ajánlottam Önök szolgáltatásait valamint a szállást is! Munkájukhoz a továbbiakban is sok sikert kívánok!

Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet Önöknek!

Üdvözlettel G. F. Márta, egy elégedett városlátogató

25-30.08.2015/ 3 fo

Kedves Valéria!

Nagyon szépen köszönjük,cso­dálatos volt minden. A szállással nagyon elégedettek voltunk.A tisztaság kifogástalan volt!

Az Önök irodáját fogjuk legközelebb is választani és barátainknak is ajánlani fogjuk.

Üdvözlettel :Györgyi

11.-12.08.2015/2 fo

Kedves Tünde!

Jó volt a szállás amit ajánlott és a szervezés, előkészítés terén is minden rendben volt.

Üdvözlettel:

R. Péter

28.06.-01.07.2015/ 42 fo

Kedves Vali!

Hát épp most ráérek : ) Sajnos vagy szerencsére zsúfoltabb a nyaram, mint év közben. Szóval: Szállás: Minden rendben volt. Nagyon rugalmasan kezeltek mindent, egyszóval jófejek voltak. A reggeli kiadós, bőséges volt, a szobák pedig tiszták. Bár egy hűtő jó lett volna a szobákba a sörnek : )

Idegenvezető: Teljesen meg voltunk vele elégedve, mindent tudott amit tudni szerettünk volna. Volt közöttünk néhány töritanár, aki észre vett néhány téves információt, de ez annak is betudható, hogy a csehek és a magyarok nem mindenről ugyanazt tudják és tanítják. Rugalmasan kezelte a programokat, és segített a szállással kapcsolatosan is.

Összességében minden szuper volt, szerencsére az időjárás is. A vasárnapi utazásunknál Szlovákiában egy hatalmas vihar vonult végig, de Lednicében már semmi sem volt belőle.

Köszönünk mindent Üdvözlettel T. Laci

28 - 31. 05. 2015/ 32 fo

Kedves Valéria!

Nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat, bízom,benne hogy a jövőben is tudunk együtt működni és ajánlani fogom Prágába utazó egyéneknek és társaságoknak az elérhetőségedet!

Őszinte tisztelettel: Róbert (Szabadon Féktelenül Motoros Baráti Kör vezetője)

25 - 27. 05. 2015/2 fo

Kedves Vali!

A szállás tökéletes volt, Prága csodálatos!

Köszönettel: Sz. Marianna

01 - 03. 05. 2015/2 fo

Kedves Valéria!

Nagyon köszönöm a szervezést, teljes mértékben meg voltunk elégedve. Az Alpin Avion Panzió remek volt, minden rendben volt vele. Nagyon közel volt a metrómegálló, így könnyen a központba lehetett jutni.

Köszönöm szépen a figyelmességet, ami a szobában várt minket érkezéskor.

Ha legközelebb Prágába utazunk, biztos, hogy újra Önöket választjuk, és valószínűleg ezt a panziót is.

Még egyszer köszönöm! T. Zsanett

03 - 05. 04. 2015/2 fo

Kedves Valéria,

nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy Önökkel szervezhettük prágai utazásunkat.

A szállással minden rendben volt, tiszta, rendezett, kedves személyzet. Számunkra egyetlen negatívum volt, hogy nem beszélünk angolul, igy a kommunikációval voltak kisebb gondok, de megoldottuk. Bíztunk benne, hogy esetleg a német tudásunkkal jutunk majd valamire…

Ettől függetlenül, minden rendben volt.

Másnak is fogjuk ajánlani Önöket.

Üdvözlettel P. Éva

30.12.2014-02.01.2015/2 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük szépen, 4 gyönyörű napot töltöttünk az Önök segítségével Prágában. Nem tudom milyen kapcsolatban vannak az időjárás felelőssel de az is rendben volt. 30-án amikor megérkeztünk volt egy kicsit hideg délután ( de kiderült, hogy Magyarországhoz képest meleg van ott –15 fok volt). A város gyönyörű, napi 6–8 órát töltöttünk a szabadban, én még bírtam volna a férjem lábai nem. A várban 2× voltunk de a Bazilika nem hozzánk igazította a nyitva tartását, ez most kimaradt , de van ok ami miatt vissza kell jönnünk.

Egyedül a vacsora volt egy kis csalódás,( a megegyezés szerint leves második és üdítő) na ebből az üdítő mindhárom alkalommal élből lemaradt. Azt hittük, hogy kapunk egy kis ízelítőt a nemzeti ételekből. Finomakat kaptunk csak szerintünk nem nemzetit.

Még egyszer köszönjük a segítséget.

Üdvözlettel Edit és Béla

23. - 26. 10. 2014/6 fo

Kedves Vali!

Köszönöm szépen ,nagyon jól éreztük magunkat.

A szállás rendben volt mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.

Másoknak is szívesen ajánlom irodájukat.

minden jót Angéla veszprémből

23. - 24. 10. 2014/ 2 fo

Kedves Vali!

Ezúton is köszönöm a gyors segítségét!

A szállással meg voltunk elégedve, mert:

  • közel volt az autópályához, de nem lehetett hallani a zajt
  • közel volt a metro, ezáltal a belváros
  • rendben volt a szoba
  • másnap délutánig ott parkolhattunk az autóval.

Egyedül a reggeli volt egy kicsit egyhangú, de ez nem rontotta el a napunkat.

Kutyafuttában tudtuk megnézni a várost, de minden fontos látnivalót megnéztünk. Visszamentünk nosztalgiázni a Novoměstský pivovar étterembe. Még mindig hangulatos és jók az ízek!

Még ebben a késő őszi időben is rengeteg turista volt, mi lehet nyáron?

Ha valamikor hosszabb időre megyünk, akkor is Valit fogom keresni.

Üdvözlettel

D. Roland

17 - 19. 10. 2014/2 fo

Kedves Valéria!

Jól éreztük magunkat,annyira jól,hogy jövőre is tervezzük,hogy elmegyünk megint. A szállással is meg voltunk elégedve,jövő ősszel is elmegyünk vagy négy napra biztos. A szállást biztos azt válasszuk megint ha lehet, nagyon kedvesek voltak. Egy baj volt,hogy egy kicsit el voltunk tévedve,de már legközelebb tudjuk,hogy kell szervezni,

üdvözlettel:Zsuz­sanna

03 - 06. 10. 2014/ 2 fo

Kedves Valeria!

A szállásfogla­lással többnyire elégedettek voltunk. Azt gondoltuk, hogy könnyebben fogunk szállást találni, előtte egy pár nappal, így az utolsó nap egy kicsit izgultunk, hogy lesz-e szállásunk, illetve a vouchert megkapnunk. De a szálláson kedvesek voltak, minden rendben történt a megbeséltek alapján. A szállásban pozitívan csalódtunk, a fényképek az interneten mást minőséget sugalltak illetve a környékkel kapcsba se ilyenre számítottunk.

Esetleg olcsó és tradicionális éttermet, szórakozóhelyet lehetne ajánlani az odautazónak. Mert pl mi nagyon sokat bolyongtunk a városba, hogy egy pénztárcánknak megfelelő helyet találjunk, mind sörözni mind hagyományos cseh ételt enni. Hasznos infók küldése Prága kártya, ISIC kártya kiváltása utazás előtt. Bár tudom ez nem a szálláskereséshez tartozik.

Köszönjük szépen a szállásfoglalást és a segítséget.

Üdvözlettel, Ö. András

25 - 28. 09. 2014/ 4 fo

Kedves Valéria,

Igen, jó volt néhány napot szabadon eltölteni Prágában.

Az iroda munkájával elégedettek voltunk, minden kívánságunkat teljesítették. Véleményünk szerint lényegi változásra nincs szükség, legfeljebb a most meglévő pontos és megfelelő munkát kell szinten tartani a továbbiakban is.

Kívánok Önöknek további jó és sikeres munkát.

Üdvözlettel:

B. Zsolt

13 - 16. 09. 2014/2 fo

Kedves Valéria!

Őszintén szólva mindennel elégedettek voltunk, korrekt volt a szervezés! Amennyiben máshol is van hasonló lehetőség, nemcsak Prágában az érdekelne bennünket, de ajánlani fogjuk ismerőseinknek Önöket, illetve valószínű, hogy fogunk még Prágába utazni, nem söröztünk, minden jó helyen!

Üdvözlettel: N. Tibor

13 - 16. 09. 2014/ 4 fo

Kedves Vali!

Köszönjük az élményt nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A szállás szép, tiszta, és jól helyen volt, közel a metróhoz könnyen tudtunk közlekedni, minden egyértelmű volt. Minden „flottúl“ ment. Azt gondolom, hogy mindent láttunk ami beleférhetett a két napba.

Az idegenvezetőnk nagyon felkészült volt és érdekes előadásai voltak,nagyon tetszett, igyekezett mindig alkalmazkodni az igényeinkhez, ezúton is köszönjük Editnek, az idegenvezetést és imádtuk a kocsmákat

Nem jut eszembe semmi olyan dolog amin esetleg változtatni kellene, nagyon élveztük Prágát és még visszajövünk. Köszönjük ,a buli jól sikerült. Szerintem az nagyon jó ötlet volt Edittől, hogy leírt pár hagyományos ételt csehül, mert voltunk pár olyan helyen ahol nem volt angol étlap és a pincér sem nagyon beszélt angolul.

Köszönjük ezt a csodálatos hétvégét! Viki

19 - 21. 09. 2014/2 fo

Kedves Valéria!

Tegnap szerencsésen hazaérkeztünk Prágából. Köszönjük szépen a segítséget a szállásban, remekül éreztük magunkat Prágában, az Alpin Avion panzióval is teljes mértékben elégedettek vagyunk. A város meg egyszerűen gyönyörű és persze finomak a sörök :)

Köszönet még egyszer és további sok sikert kívánunk ebben a gyönyörű városban.

Balázs

13 - 14. 09. 2014/ 2 fo

Kedves Vali!

Ezuton szeretném megköszönni kedvességét s tájékoztatni, hogy nagyon jól éreztük magunkat Prágában.

További szép napot kivánok. Kézcsókom. György

18 - 19. 07. 2014/2 fo

Kedves Valeria!

Jól éreztük magunkat, mindennel maximálisan elégedettek voltunk.

Köszönjük szépen segítségét.

Üdvözlettel,

Cs. Zoltán

11 - 13. 07. 2014/ 42 fo

Szia Valika!

Nagyon jól éreztük magunkat, a kis ziccereink és a kis eső ellenére is. Szeretném megköszönni, hogy hozzásegítettél Bennünket egy ilyen jó kis kiránduláshoz! A szálláshelyen minden rendben volt, tiszta, szép, kényelmes szobák vártak bennünket! Az éttermük is jó! Sok finomságot készítettek, igazán bőséges volt a reggeli is. Mindenki dícsérte! Egyéni esti kiruccanást is szerveztünk, szombat este 11-en megnéztük a belváros egy részét. Metróval bementünk, a Pavlovról a 22-es villamossal elmentünk a Károly-hídhoz. Onnan indultunk, jó egy órát nézelődtünk, sétáltunk és gyönyörködtünk a hídon, a városban a Moldvában és a holdfényben, valamint a nyüzsgő óvárosban. Életem egyik legszebb estéje volt. A sorgyár nagyon klassz, az egész elhelyezkedése berendezése, minden lenyűgöző. A knédlis menü hatalmas, bőséges, és nagyon finom volt! Eddigi legjobb knédli, amit kint ettem. Ráadásul mindjárt kétféle változatot is tettek a tányérra. Ennyi pénzért valóban csoda volt ez az ebéd!! A rétessel már gyöszködtem, de a fiúk besegítettek.

Remélem még majd sikerül eljutnunk egyszer! Biztos, hogy Benneteket foglak keresni! Ismételten mindent köszönök!!!! Puszillak, és jó egészséget kívánok! Hugi

29. 05.-01. 06. 2014/ 3 fo

Kedves Valeria.

Prága nagyon szép, azt már hallottuk. Most, hogy láttuk is, mi sem mondhatunk mást! Biztosan visszafogunk még térni. Köszönjük, hogy hozzásegítettek ehhez a felejthetetlen élményhez. Nem hiszem, hogy ennél többet lehet tenni, mint amit az irodájuk tett értünk. A szállodával is teljes mértékben elégedettek vagyunk. Talán annyi, hogy a szobánkban a WiFi nagyon gyenge volt, majdnem hogy használhatatlan!

Üdvözlettel: MJ VISZONTLÁTÁSRA

02 - 03. 05. 2014/ 4 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jòl éreztük magunkat, köszönjük szépen.

Prága egyszerűen csodaszép. A szállással nagyon meg voltunk elégedve. Külön köszönöm h a parkolással kapcsolatban felhívhattam noha hétvége volt.

Ha legközelebb megyünk ismét önöket fogjuk keresni.

Köszönöm megegyszer.

Üdvözlettel: Eszter

01 - 03. 05. 2014/ 4 fo

Kedves Valéria,

nagyon elégedettek voltunk mind a szállással, mind pedig az önök szervezésével. Kiemelkedő volt az önök részéről, hogy amikor megüresedett a hely a panzióban, ön emlékezett érdeklődésemre és megkeresett.

Csak így tovább!

Szép napot, Rita

01 - 03. 05. 2014/ 2 fo

Kedves Vali!

Semmin sem kell valtoztatnia, tokeletes volt minden!

Edit

01 - 03. 05. 2014/ 5 fo

Kedves Vali!

Maga a szállás tökéletes volt ( kényelmes, nagyon tiszta), a reggeli finom és bőséges ( kaptunk egy üveg bort is ajándékba).

A szállás helye, a Metro közelsége miatt, rendkívül előnyös!

Nem bántuk meg, hogy nem a Zizkov apartmanok egyikét kaptuk.

Prága még mindig gyönyörű és most is nyújtott új érdekességeket!

Köszönünk mindent , és én továbbra is Önöket ajánlom mindenkinek aki Prágába akar utazni!

Üdvözlettel Éva

25 - 27. 04. 2014/ 2 fo

Kedves Valéria!

Nagyon köszönjük a gyors segítséget.

Szállásunk valóban nagyon jó helyen, tisztán, és szép környzetben várt bennünket.

Minden jót kívánva: T. Erika

19 - 22 .04 .2014/6 fo

Kedves Valéria!

Minden tökéletes volt, a szállás tiszta és szép, a reggeli bőséges.

Köszönjük!

László

04 - 06. 10. 2013/4 fo

Kedves Valéria!

Nagyon tetszett a szállás, a közlekedés a szállástól remek volt. A szobák tisztasága is megfelelő volt, a reggeli finom volt. Csodálatos hely Prága, csak két nap kevés.

Jövőre biztos visszatérünk a városba.

A személyzet készséggel állt rendelkezésünkre.

A szervezés gyors és pontos volt, ez tetszett a legjobban! Negatívumot igazán nem tudok mondani:-)

Köszönjük, hogy ott lehettünk!

Üdvözlettel: K. Zoltán

24-28.06.2013/45 fo

Kedves Valika !

Szerencsésen hazaérkeztünk. A Prágai tartózkodásunk alkalmával minden tökéletesen rendben volt. ( kiváló szállás, remek kaja, udvarias kiszolgálás, jó idegenvezetés ) Tulajdon képen azt a kis esős időt az elején leszámítva, nagyon jól sikerült a kirándulásunk­.Mindent meg tudtunk nézni amit eredetileg beterveztem, a visszajelzés az volt, hogy mindenki remekül érezte magát. Még egyszer nagyon szépen köszönök mindent, a szülinapi napi jókívánságot is. Mindig hálás szívvel gondolunk rád és irodátokra, őszinte szívvel, bátran ajánljuk minden Prágába induló barátunknak. Baráti üdvözlettel, Gyuri és a " Rákóczi kör " hálás csapata

20-23.10.2012/6 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük szépen minden tökéletes volt!!!!! A panzió tiszta,könnyen bent voltunk a belvárosban,szuper jó választás volt! Az irodája általi foglalás is teljesen rendben volt,tényleg nagyon köszönjük mégegyszer!!! Ha ismerőseim Prágába mennek,biztosan Önt fogom nekik ajánlani! És ha mi megyünk legközelebb,min­denképpen újra így szervezzük!:)

Üdvözlettel Sz. Eszter

20-22.10.2012/44 fo

Kedves Valéria!

Elnézést, hogy ilyen későn válaszolok. Már készültem írni Önnek, hogy elmondjam, mennyire elbűvölte Prága az utasokat; a kissé „szigorú“ időjárás ellenére is ; de ez ilyenkor teljesen átlagos, és legalább nem kaptunk esőt!!! Úgy gondolom nagyon jól érezték magukat: meg voltak elégedve a szállással, étkezéssel, hajóval. Igazából csupán másfél napunk volt Prágában: igyekeztem minél több látnivalót belezsúfolni.

Kedves Valéria, az Ön (és Önök) tökéletes előkészítő munkájának eredményeként minden zökkenőmentes volt. Még egyszer valamennyiünk nevében köszönöm.

Én is remélem, hogy még kapcsolatba kerülünk a jövőben. Tisztelettel üdvözlöm és nagyon szép napot kívánok: Tibor

19-21.10.2012/4 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük , jól éreztük magunkat, a szállás jó volt a recepción segítokész volt a hölgy, meg voltunk elégedve mindennel.

Még egyszer köszönet a segítségért.

Üdv Tünde

15-16.09.2012/ 5 fo

Kedves Valéria,

Köszönjük szíves segítségüket az információkkal és az egész ügyintézéssel kapcsolatban. Nagy segítség volt számunkra, hogy igényeinket figyelembe véve több ajánlat közül választhattunk és a szállást számunkra előre lefoglalták. A szállás nagyon tiszta és rendezett volt. A személyzet nagyon szívélyesen fogadott minket. Részletes tájékoztatást kaptunk hogyan és miként juthatunk legkönnyebben a város belsőbb részeibe.

A jövőben, amennyiben ismételten Prága lesz az úti célunk, Önök segítségét fogjuk kérni, illetve ismerőseinknek is bátran ajánljuk az Önök szolgáltatásait.

Köszönettel: Sz. Pál

18-20.08.2012/8 fo

Kedves Tünde!

Köszönjük a szállást, nagyon meg voltunk elégedve. Jó helyen, nagyok és tiszták a szobák, jó a parkolási lehetőség. Egy észrevételünk lenne, amit az ott kapott kérdőíven is jeleztünk: Mivel a szobákban nincs hűtő és az étterem nincs nyitva vasárnap, nagyon nehéz hűtött italhoz jutni a nagy melegben vasárnap délután.

Még egyszer köszönjük a gyors ügyintézést, minden Prágába utazó ismerősünknek ajánlani fogjuk Ön utazási irodáját.

Üdvözlettel: K. Csilla

08.-10.06.2012/32 fo

Kedves Valéria!

Nagyon megvoltunk elégedve az Önök gyors és segítő munkájával. Csak a jót tudom irni,másoknak is ajánlom az irodájukat. Csak egy kis probléma adódót a panzióban,a lengyel barátok a városban voltak,és kicsit később jöttek be ezért nem tudtunk azonnal fizetni. Ez egy kicsit nem tetszett hiszen már több helyen voltunk és másnap fizettük ki a fennmaradó összeget. A Panzió is nagyon jó mindenkinek tetszett. Tiszta kifogástalan volt. Az első este többen vacsoráztak,sajnos többet számoltak fel nekik,reklamáltak aztán volt akinek a számláját rendezték vagyis visszakapta a pénzt. Még másnap reggel volt egy kis probléma az egyik utasunk a reggelből csomagolt és az éterem vezető szólt neki. Nekünk is szóltak a többiek akik egy asztalnál ültek velük. Mi elnézést kértünk,és másnap reggelinél kilett hangsúlyozva mindenki reggelizen de nem .pakolhat el semmit Az idegen vezető Editke mindent megtett nagyon nagyon megvoltunk vele elégedve. A csoportunk nagyrészt nyugdíjas ezért kicsit nehezen tudtuk tartani vele az útvonalat. Ha még csoportot sikerül vinni akkor Önök irodáját szeretném választani és Editkét idegen vezetőnek.

Üdvüzlettel:Kati és Gyuri

15. - 19. 05. 2010/ 4 ej/ 6 fo

Kedves Valéria! Köszönöm sorait, az az igazság, hogy készültem Önöknek írni, miután hazajöttünk a prágai májusi 5 napos kirándulásunkról, de a hazaérkezésünk után nem sokkal baleset ért, eltört két bordám, s így eléggé ezzel voltam elfoglalva. A prágai utunkkal kapcsolatban csak a legjobbakat írhatom, számunkra teljesen kedvező volt a helyfoglalás, a költségek rendezési módja, az Alpin panzió is egy barátságos, nagyon rendezett panzió, ha még alkalmunk lesz ismét Prágába menni, biztosan Önökhöz fogunk fordulni szállás ügyben. Ismételten köszönünk mindent, s minden jót kívánva üdvözlettel: László Sándorné Zsuzsa és társasága