Referenciák: ALABASTR PANZIÓ

17. - 19. 12. 2010/2 fo

Kedves Valéria!

Igazából mi mindennel a legnagyobb mértékben meg voltunk elégedve!Az Öntől kapott tájékoztató is teljes volt, a szálláson is kedvesek voltak!S termés­zetesen Prága is nagyon tetszett nekünk.Ha legközelebb megyünk biztosan Önöket fogjuk választani újra.

Köszönjük szépen!

Tisztelettel: Grabarics Gergely

15. - 17. 10. 2010/ 2 fo

Kedves Valéria !

A prágai látogatásunk hála Önöknek nagyon jól sikerült. A fogadtatás kedves az ellátás pedig kifogástalan volt. A szoba szép és tiszta volt. Köszönjük, hogy professzionális segítséget nyújtottak a számunkra megfelelö szállás megtalálásában és lefoglalásában. A jövöben is szivesen vesszük igénybe az iroda szolgáltatásait.

Üdvözlettel

Öri Bertalan

05. - 07. 2010/ 16 fo

Kedves Valika,Tünde és Ildikó!

Egyszerűen lenyűgöző ez a város, ma már kétszer megnéztem Ildikó filmjét, nem lehet betelni vele. Mindennel meg volt a csapat elégedve, az idegenvezetés nagyon színvonalas volt, megbarátkoztunk, mindent el fogok követni, hogy sikerüljön neki egy úti filmet Magyarországról csinálni a cseheknek. A szállás megfelelt az igényeinknek teljes mértékben.

Mégegyszer nagyon köszönök mindent, igazán nagyon sok szeretettel gratulálok nektek az irodáért, a szervezésért, és mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket a jövöben. Sok sikert, jó egészséget,ta­lálkozunk még:

Venter Balázsne Emese

14.- 15. 10. 2010/4 fo

Kedves Valéria!

Az Önök szolgáltatásaival maximálisan meg voltunk elégedve. A hölgy az irodában is nagyon segítőkész volt. A reggeli is bőséges. Egyszóval köszönjük a segítségüket, és ígérem, ha legközelebb Prágában járunk, Önöknél fogunk megszállni.

Eredményekben, sikerekben és egészségben gazdag, boldog Új Évet kívánunk!

Üdvözlettel

Gyori Krisztina és a kis Csapat

13.-14.10.2010/ 4 fo

Kedves Valéria

Köszönöm segítségüket. Nagyon szuper volt Prága remekül éreztük magunkat.

Üdvözlettel: Megyeri Diána

01.-03.10.2010/ 2 fo

Kedves Valéria!

Teljes mértékben elégedettek voltunk az irodájuk szervezésével, a szállás is pont úgy volt, ahogy kértük, közel a központhoz, mégis egy csendes helyen. Külön tetszik, hogy Önöknél olyan praktikus kérdésekre is válaszokat kaphatok, amelyek közvetlenül nem függnek össze a szállással, nagyon segítőkészek, és nem csak addig fontos a vendég amíg fizet. A város nagyon tetszett, sajnos az idő rövid volt így csak a kötelező látnivalókra jutott idő, és mivel a párom sem járt még ott, még egy ok, hogy mégegyszer felkeressük a várost:)

Gratulálok a munkájukhoz, és még további sok évnyi sikeres működést kívánok.

Üdvözlettel: Rákai Edina

24.-27.09.2010

Kedves Valéria!

Igazán kellemesen éreztük magunkat, a szállással pedig teljes mértékben meg voltunk elégedve. Kifogástalan kiszolgálásban volt részünk, a szobák tiszták voltak, a panzió központi elhelyezkedését nagyra értékeltük. Azt pedig külön köszönjük, hogy még az utolsó pillanatban is találtak nekünk férőhelyet.

Üdvözlettel: Botos György

19.-21.08.2010/2 fo

Kedves Valéria!

Minden rendben volt, a panziót és a parkolót elsőre megtaláltuk. A szoba is rendben volt, kivéve az elhelyezkedést – utcára néző ablakos szoba kellemesebb lett volna. Prága csodálatos, biztos, hogy visszatérünk jövőre is. Az Önök munkájával teljesen elégedettek vagyunk, kollegáimnak is ajánlottam az irodát.Köszönjük a korrekt ügyintézést.

Üdv.

Horváthné Mazák Zita

27.-30.07/ 12 fo

Kedves Valéria, Tünde, Kálmán!Utazásunk végeztével szeretném megköszönni

segítségüket, segítő hozzáállásukat! Nagyon jól éreztük magunkat Prágában. A szállás teljesen megfelelő volt. Reméljük máskor is lesz lehetőségünk az Önök közreműködésével utazni.Jó egészséget és további sikeres működést kívánunk Önöknek!Üdvöz­lettel: Lachata István

05.-10.08.2010/2 fo

Kedves Valeria!

Nagyon jól éreztük magunkat és minden rendben volt.

A szállás tetszett, jó helyen van, kedves volt a személyzet.

Üdvözlettel

Jakab László

09.-12.08.2010/2 fo

Kedves Valéria!

Csütörtökön éjszaka hazaérkeztünk Prágából. Csodás 3 napot töltöttünk el, a város tényleg gyönyörű. Az Alabastr panzióval nagyon meg voltunk elégedve, szép tágas volt a szoba, kedves a recepciós és bőséges a reggeli. Köszönjük Önöknek az étterem/söröző ajánlatokat, ki is próbáltuk az U Flekut, az Újvárosi Sőrfőzdét és a Louvre-ot is.

Köszönjük még egyszer szíves közreműködésüket és további sikeres munkát kívánunk!

Üdvözlettel: Sabjanics Lívia és Gábor

18. - 21. 06. 2010/3 ej/ 3 fo

Kedves Valeria! Sikerult vinnunk magunkkal legalabb annyi jo idot, hogy nem esett :) Nagyon beleszerelmesedtunk a varosba, a panzio is remek volt.

Koszonom/koszonjuk a segitseget!

Udvozlettel, Bálint Timea

21. - 24. 05. 2010/3 ej/ 3 fo

Kedves Valéria!

Köszönöm az érdeklődését, és a segítségét egy prágai hétvége remek eltöltésében! A szállás és a vele járó szolgáltatás kiváló, a fogadtatás kedves és szívélyes volt. Az önöktől kapott hasznos információkat jól tudtuk használni, a szállással és a parkolással (Holešovicei) kapcsolatos intéznivalók zökkenőmentesen zajlottak Csak ajánlani tudom az irodájukat! (Ez már meg is történt.)

Üdvözlettel: Pálosi Tibor

30.04.-02.05.2010/2 ejszaka/6 fo

Kedves Valéria,

Köszönöm szépen az utazásunkkal kapcsolatos intézkedéseit. Külön köszönöm a segítségét, hogy az itthon maradt barátunk szállásdíját nem kellett kifizetnünk! Minden nagyon jól sikerült, várhatóan ősszel jelentkezem.

Üdvözlettel: Csuk Ferenc

11.-15. 03. 2010

Kedves Tünde!

Köszönöm még egyszer a szervezést, a tanácsokat, mindent. A márciusi télben is varázslatos volt Prága belvárosa. Az Alabastr panzió azt nyújtotta, amire számítottunk, csupán az volt kellemetlen, hogy nehezen folyt le a víz a fürdőben. Sok elégedett Prága-látogatót kívánok a továbbiakban is az irodájuknak.

Üdvözlettel: Borbás Borbála