panzió ACCORD PANZIÓ

ACCORD PANZIO HALOSZOBA

Rybná 678/9 Praha 1

Prága Óvárosában található, közvetlenül a Lőportorony mellett így valóban csak karnyújtásnyira minden történelmi látnivalótól.

Válasszon terminust

« Június 2022 »
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Árajánlat: / éj

részletes árlista
ACCORD PANZIO ZOLD HALOSZOBAJAACCORD PANZIO KETAGYAS SZOBAACCORD PANZIO RECEPCIOKETAGYAS SZOBA KULON AGYAKKALACCORD PANZIO FURDOSZOBAJAACCORD PANZIO LOKALITASAACCORD PANZIO REGGELIZOHELYISEGE

foglalja le ezt a panziót

Leírása

Lokalitása

Az Accord panzió Prága Óvárosában található, közvetlenül a Lőportorony mellett így valóban csak karnyújtásnyira minden történelmi látnivalótól. Ha ezt a nagyon színvonalas, kítűnő ár-minőségű panziót választják szinte soha nem kell majd villmosra szállniuk, elég ha sétálnak és pillnatok alatt az Óvárostéren, a Zsidóvárosban vagy a Vencel téren lehetnek.

Komfort

A szobák ízlésesen és stílusosan vannak berendezve és igazán színvonalas szállást nyújtanak. Minden szobának saját modern fürdőszobája van. Továbbá SAT TV, kávé és tea készítési lehetőség. Saját parkoloja nincsen. Ajánlom a P + R parkolot, aminek napi ára 120 CZK.

A reggelit a szemközti Red Hot and Blues étteremben szolgálják fel 9. 00 és 11. 30 között. Aki hamarabb szeretne reggelizni elég szólni a recepción.

Kedves Utasaink,

mindannyian tudják, hogy a Booking teljesen megváltoztatta az utazási piacot és nincs is ezzel semmi baj. A fejlödést nem lehet megállítani. De ennek következtében az árak a szezon és a foglalások függvényében állandóan változnak, igy rég nincsenek már stabil árlisták.

Ezért kérjük Önöket, írjanak nekünk és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leheto legkedvezőbb árajánlatot ajánlhassuk figyelmükbe. Nem vagyunk online robotok, tőlunk mindenre kiterjedő magyar nyelvu szervízt kapnak és ha baj van, ránk mindíg számíthatnak. És ezt a Booking sosem adja meg Önöknek .

Bizalmukat nagyon köszönjük

PLATAN PANZIÓ és APARTMANOK