Referenciák: AARON PANZIÓ

22-26.11.2008 AARON PANZIO 2 FO

Kedves Tünde!

Köszönöm a november 22–26. közötti prágai utunk során nyújtott minden segítséged, különösen a panzió és az étterem foglalását. Remekül éreztük magunkat, tervezzük, hogy ismét visszatérünk. Természetesen kevés volt az idő, de kellemes emlékekkel tértünk haza.

Az AARON Panziót mindenkinek ajánlom, aki csendre, békés szállásra vágyik. Egy kedves, fiatal hölgy (Marianna) fogadott és látott el bennünket. Ez úton is hálás köszönet a kedvességéért, a figyelmességéért. Amíg ott voltunk, hazajártunk. A szálloda metro közeli elhelyezkedése megkönnyítette a várossal való ismerkedésünket. A Charleston Étterem kiváló helynek bizonyult az első és egyben születésnapi vacsorához. Gyönyörű hóesésben sétáltunk oda és vissza. A pincér beszélt angolul, németül. A korrekt és kedves kiszolgálást nagyszerűen kiegészítette a fenséges vacsora. Mindennek színvonalát az élő zene, a muzsikus zongorajátéka koronázta. Emlékezetes este volt.Köszönjük.

Bármikor kerül sor a következő prágai látogatásra, keresni foglak. Az ismerőseimnek ajánlom a weboldalt, megkímélve őket a keresgéléstől, hiszen Nálad jobbat nem találhatnak. Komolyan gondolom, minden érdek nélkül. Számomra fontos a bizalom, Idegen helyen jártunk, de otthon éreztük magunkat. Ez elsősorban Neked köszönhető és csak másodsorban a város légkörének és a megismert embereknek. Néha olyan érzésünk volt, mintha valóban otthon lennénk.

Tünde, áldott karácsonyi ünnepeket, megértést, békét, boldogságot és jó egészséget kívánok Neked és Szeretteidnek. Tisztelettel: Harkai Katalin

23-26.10.2008 / 4 FO

Kedves Tünde,

Nagyon szépen köszönjük a prágai szállást, nagyon jól éreztük magunkat a múlt hétvégén Prágában. A szállás tökéletes volt, közel a városhoz, csendes, nyugodt környéken.

Köszönjük a segítségedet!

Üdv, Eszter

23-26.10.2008

Kedves Tünde !

Négy napig nagyon jól éreztük magunkat Prágában ! Az Aaron Panzió tökéletes szállás volt. Köszönettel: Inhoff Tibor

1-5.08.2008

Kedves Tünde,

A panzió nagyon kellemes volt, tiszta, egyszerű. A második emeleten laktunk, a szoba tágas volt, de elég meredek lépcső vezet fel, ami számunkra nem okozott ugyan problémát, de ha valaki családdal megy, talán jobb egy földszinti szobákat kérni. A reggeli megfelelő volt, a kiszolgálás szívélyes. A panziótól kb. 20 perc alatt kényelmesen besétáltunk a központba, de aki nem szeret ennyit gyalogolni, annak a kb. 2 percnyire lévő metróállomás megkönnyíti a dolgát. Prága gyönyörű, rendezett, multikulturális város – nem tudtunk betelni vele.

Köszönjük az érdeklődést és a törődést – mindenkinek jó szívvel ajánlom utazási irodájukat!

Üdvözlettel:

Monika

26-29.7.2008

Kedves Tünde,

egy kicsit vártam is már az érdeklődést, nos Prága úgy csodálatos, ahogy van. Nagy meglepetés volt számunkra, hogy a Metró szinte „a ház elől indul“, még csodálatosabb volt ezt élvezni egy fárasztó városnézés után visszafelé. Javaslom, hogy inkább ennek előnyére lehetne felhívni a szállóvendégek figyelmét.

Az a sor, hogy:

„viszont gyalogosan is pár percen belül az Óváros szívében lehetnek“ némi finomításra szorul, mert, ha gyalog mentünk volna be a centrumba, főleg vissza, akkor másnap reggel úgy kellett volna felmosdatnom a családomat.(Ezt legyen kedves humorral teli iróniával fogadni, mindenesetre a Metró közelsége, az szuper volt.) Itt egy apró észrevételem lenne. Sajnos a helybeli fiatalok (talán nyelvi nehézségek miatt isí) is félretájékoztattak, de aztán a Metro egyik állomásán mondták el megnyugtató módon, hogy: ha valaki megvesz egy metrójegyet – pl. 6 állomásra szólót,– akkor abból 3-at az egyik vonalon, további 3-at petig egy csatlakozó vonalon utazhat le. Magyar vendékeket praktikus egy sorral tájékoztatni, hogy hogyan is „működik“ a metró Prágában.

Mindez nagyon jól ki van találva és praktikus, de a német tudásommal szinte semmire sem mentem, -valószínű a történelem rossz emlékének köszönhetően -ezért Csehországban kissé nehezebben boldogultunk, – fiam angoltudása hasznosabbnak bizonyult.

A Siska Steny nevű sziklalabirintust (Siská falu határában) nyugodtan ajánlhatja, nagyon kellemes pár órát lehet eltölteni ott, annak, aki szereti a szerényebb túrákat.

A szálláshely nagyon klassz volt, kicsit nekünk drága, talán több napot is eltölthettünk volna ott.

A kontinentális reggelik mennyiségileg nem voltak rosszak, de 3. nap reggel nagyjából ugyanazt enni -egy kicsit már uncsi volt. Nagyon jól esett volna egy kis főtt, vagy sült tojás, vagy szalonna
ill. egyéb a száraz felvágottak és sajt között. (Ne értse félre, az étel nem volt kevés.)

A „házvezető hölgy“ maximálisan kedves és készséges volt.

A szobánk nagyon tetszett, viszont, mivel önellátásra rendezkedtünk be, nagyon hiányzott egy kis hűtőszekrény a szobából, bár a magunkkal vitt dolgokat a házvezető betette a földszinti hűtőbe

  • azokhoz sajnos csak reggel tudtunk „hozzáférni“, nekünk pedig este lett volna jó. Tehát, ha másként

nem, a mi véleményünk szerint egy közös hűtő is nagyon kellett lett volna.

Tényleg apróság, de a fürdőszobában egy szappantartó nagyon kellene a zuhanyozó mellé. (Nem a mosdó fölé, ahol jelenleg van, mert ott úgyis van a szappan tartásra alkalmas hely.) Ami még nagyon hiányzott, az a zuhanyrózsa tartó, -kb. 1,7 m magasan a talajtól, -ami lehetővé tette volna, hogy ne kelljen a zuhanyrózsát kézben tartani, hanem a víz szépen felülről tudjon aláhullani. (Mint itthon.)

A felkínált -kedvezményeket biztosító helyeket – nem tudtuk utunkba ejteni, de így is meglehetősen magasnak tűnt az ott feltűntetett ár. Nagyon szerettünk volna a közeli Jazzvendéglőbe vacsorázni és egy estét eltölteni, de sajnos este 8 után – amikor be szerettünk volna menni- minden hely foglalt volt. Ide, jónak tartanék egy, a megajánlottakhoz hasonló mértékű csalogató árkedvezményt. Nagyon kellemes „forró“ légkört találtunk ott este, pedig épp zene sem volt, -nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk helyet találni.

Kedves Tünde, én jószándékkal és mint látja is, időmet nem sajnálva írtam meg azt a néhány észrevételt, amit hasznosnak tartottam – nagyon jó, hogy csak ennyi észrevételem lehet, nagyon kellemes volt nekünk a szállás és Prága is természetesen! Legnygyobb ellenségünk az idő volt, mert 3 éjszaka nagyon kevés Prágában.

Érdeklődéssel várjuk, hogy őszinte -jobbító szándékú javaslatainkra, hogyan reagál.

A szálláshely közelében -az érkezéskor- azt kellet tapasztalnunk, hogy a nagyon jó és részletes térkép nem pontosan úgy tünteti fel az utcák forgalmi irányát, mint ahogy az a valóságban van. (lehet, hogy ez csak ideiglenes állapot bizonyos felújítási munkák miatt.)

Köszönettel és üdvözlettel

Farkas Róbert és neje Nagykanizsa.

16–18.05.2008 AARON PANZIÓ 8 személy Kedves Tünde !

Megérkezvén Prágából, összességében csak jót tudok írni. Nagyon jól éreztük magunkat, csak pozitív élményeink voltak (kivéve a fáradtságot, ami a sok gyaloglásból eredt.) Az emberek kedvesek, az éttermekben illetve még a Vencel téri utcai sütőnél is mérsékeltek az árak (Magyarországhoz viszonyítva), a kiszolgálás megfelelő, barátságosak és udvariasak. Nagyon szép és tiszta a város, a házak szépen fel vannak újítva a belvárosban.

Ugyan a térképet nem tudtuk letenni a 2 nap folyamán, a belvárosban folyamatosan elkeveredtünk a sok pici kanyargó utcák között. Ha kisebb-nagyobb kitérőkkel is, de a Vencel téri kolbászsütőhöz azért mindig odataláltunk. Két este tértünk be étterembe vacsorára, első este a Svejk Étteremben voltunk az U Fleku mellett, másik este pedig megkerestük a Kisdobos Éttermet. Mindkét hely nagyon kellemes volt, mint már említettem az árak pedig szolidak a nálunk megszokotthoz képest. Ugyan a Kisdobos Étteremben nem fogadták el a 10 %-os kedvezményünket, azt mondták, nem tudnak ilyenről, ettől függetlenül jól éreztük magunkat a kellemes kerthelyiségben. Az adagok bőségesek voltak, a kiszolgálás barátságos.

A szállás is nagyon megfelelő volt, szépen berendezettek és tiszták voltak a szobák, a megbeszéltek alapján fogadtak minket 11 óra körül, mikor megérkeztünk. A reggeli bőséges és finom volt. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, a szombati napon próbáltunk mindent megnézni, tudván, hogy vasárnapra esőt jósoltak (el is fáradtunk estére, ez látszott a férfiak által elfogyasztott korsó sörök számából). Sajnos vasárnap már nem tudtunk bemenni a belvárosba még esernyővel sem, ezt azért sajnálgattuk, még az a fél nap nagyon jó lett volna egy kis könnyebb sétára. De megfogadtuk legközelebb megnézzük, ami most kimaradt.

Mégegyszer köszönjük a segítségét, igazán szép hétvégét töltöttünk Prágában.

Üdvözlettel, Kapitány Éva

9–12.05.2008 AARON PANZIO 8 személy

Kedves Tünde! A hétvége egyszerűen isteni volt, gyönyörű időnk volt és a programjaink nagyon jól sikerültek! Nagyon szépen köszönjük a közreműködésed! Az Aaron Panzió tökéletes választás volt számunkra, szépen felújított, közel volt a központhoz, és reggelente bőséges, finom reggelit kaptunk.

Az Újvárosi Sörfőzdében töltött este is szuper volt, izgalmas élmény volt mindannyiunknak :)

Ellátogattunk az általad ajánlott sörözőkbe, éttermekbe is és mindenhol maximálisan meg voltunk elégedve. ( U BUBENICKU ÉTTEREM ,U FLEKU )

Ennél jobban nem is érezhettük volna magunkat, és azt tervezzük hogy amint tudunk újra ellátogatunk Prágába. Mégegyszer köszönjük a segítségedet és minden Prágába utazó ismerőseimnek Téged foglak ajánlani! Köszönjük! Mariann