Referenciák: HUSOVA NO. 2 STUDIO APARTMAN

01 - 04. 07. 2013/ 1 fo

Kedves Valeria!

Nagyon jól éreztem magam Prágában, a szállás hibátlan volt, és a transzfert végző kollégájuk is kedves, rugalmas és segítőkész volt ! Már ajánlottam kollégáimnak is, és én is visszatérek !

Önnek is köszönöm, hogy mindenben segített, és felhívta figyelmemet a lehetséges veszélyekre is.

üdvözlettel Erzsébet

14-17.03.2013/2 fo

Kedves Valéria !

Nagyon szépen köszönjük az ajánlott szállásokat ( Husova 2+8 apartmanok), nagyon meg voltunk elégedve. Külön kiemelnénk a nagyon kedves recepcióst, aki magyar nyelven próbált nap mint nap bennünket meglepni, igazán kedves volt tőle. Az apartmanok, csendesek, kényelmesek voltak és szinte a belváros kellős közepén , így gyalog is mindent kényelmesen elértünk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk !

Még egyszer köszönjük szépen és további jó munkát kívánunk !

Üdvözlettel: K. Viktória

20-23.10.2012/2 fo

Kedves Valéria, nagyon jól, éreztük magunkat.

Észrevételek:

A szállás kifizetésekor kérdezték, hogy kell-e számla, ezzel még nem lett volna gondom, de utána kitöltetlen számlát akartak aláíratni, majd azt próbálták mondani, hogy ők kevesebb pénzt kaptak, így én többet fizessek… Amikor rámutattam a voucherre, akkor persze elálltak a kéréstől. Nem tévedtünk, a barátnőm beszél csehül, mert Szlovákiában él. Én pedig jól beszélek angolul.

Még egy észrevétel. Esetleg érdekelhet másokat is, hogy a közelben van egy Tesco, ahol vásárolhatnak élelmiszert. Én GPS-szel találtam meg ;-)

Üdvözlettel R. József

19-23.10.2012/2 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat, a város gyönyörű, és a szállás nagyon jó helyen van, és igazán minden igényünket kielégítette.

Üdvözlettel: S. Eszter

15.-17.03.2012/2 fo

Kedves Vali,

Köszönjük a sok információt, szuper volt minden, nagyon jól éreztük magunkat!

Minden jót kívánok! Johanna