studió apartman HAŠTAL GALÉRIA

HASTAL GALERIA OVAROSI APARTMAN

Haštalská 1, Praha

Kapacitás: 4

Romantikus studió apartman az Óváros szívében, karnyújtásnyira minden prágai látnivalótól.

Válasszon terminust

« Június 2022 »
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Árajánlat: / éj

részletes árlista
HASTAL GALERIA AZ EMELETROLHASTAL GALERIA AGYAK AZ EMELETENHASTAL GALERIA KONYHASAROKHASTAL GALERIA FURDOSZOBA MOSOGEPPELHASTAL GALERIA KADHASTAL GALERIA BELSO UDVARHASTAL GALERIA BEJARATHASTAL UTCAHASTAL UTCAI BELSO UDVAR

foglalja le ezt az apartmant

Leírása

A Haštal utcai galériás studió apartman, amelyet elhelyezésének és színvonalának köszönhetöen szívböl ajánljuk figyelmükbe egy 13. századi, újjonan felújított történelmi épületben található, Prága egyik legrangosabb és legbiztonságosabb címén, a belváros szívében, 5 percnyire az Ôvárostértöl és minden olyan helytöl, amit ittlétükkor nem szabad kihagyni. Közvetlen szomszédságában, az Óváros zegzugas macskaköves utcáiban számtalan híres étterem, sörözö, kávézó, történelmi látnivaló.

Maximálisan felszerelt galériás studió apartman. 2 ágy az emeleten, széthúzható kanapé az alsó szinten így nem csak romantikára vágyó pároknak, de picit már idösebb korú, gyerekes családoknak is tökéletesen megfelelö prágai szálláslehetöség.

Felszereltsége: free wifi, mosogép, felszerelt konyha, TV, masszázskádas fürdöszoba, hajszárító.

Parkolási lehetöség a szomszédos szállodában 20 EUR/ éj, helyet foglalni elöre azonban sajnos nem lehet. A legolcsóbb parkolási lehetöség a holešovicei P+R parkoló, ahol 120 CZK/éj a parkolás ára. A 6-os villamossal 5 megálló ( Nádraží Holešovice – Dlouhá třída)

Kedves Utasaink,

mindannyian tudják, hogy a Booking teljesen megváltoztatta az utazási piacot és nincs is ezzel semmi baj. A fejlödést nem lehet megállítani. De ennek következtében az árak a szezon és a foglalások függvényében állandóan változnak, igy rég nincsenek már stabil árlisták.

Ezért kérjük Önöket, írjanak nekünk és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leheto legkedvezőbb árajánlatot ajánlhassuk figyelmükbe. Nem vagyunk online robotok, tőlunk mindenre kiterjedő magyar nyelvu szervízt kapnak és ha baj van, ránk mindíg számíthatnak. És ezt a Booking sosem adja meg Önöknek

Bizalmukat nagyon köszönjük.

ŽIŽKOV STUDIÓ APARTMAN 35VLKOVA APARTMAN NO.6