Referenciák: BUBENEČ STUDIÓ APARTMANOK

23-26.10.2008

Szia Tünde!

Hazatértünk Prágából, minden nagyon szép és jó volt, a szállás tökéletes volt a számunkra, nagyon tetszett! A város fantasztikus volt, az időnk is kiváló volt.

Remélem még " találkozunk"

Köszönünk mindent!

Üdvözlettel: Dénes és Detti

04-07.09.2008

Kedves Tünde!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, valóban pazar volt a szállás, Prága pedig elbűvölő, meseszép! :-) Köszönjük még egyszer a szervezést.

Üdvözlettel, Seres Judit

08-10.08.2008

Szia Tünde!

Már lassan két hete,hogy hazaértünk Prágából,de még mindig a bűvöletében élek…:) A szállás nagyon tetszett, tiszta volt,fiatalos,mo­dern, számítógéppel,in­ternettel felszerelt(amit külön díjaztunk:)), hatalmas ágy ;) és minden ami kellhet egy nyaralás alatt. Nagyon tetszett, jól éreztük magunkat, szép volt a környék is és amit még külön kiemelnék,hogy nem papírvékony falak voltak az apartmanban, így nem kellett végighallgatnunk soha a szomszédok magánéletét…:P :) Prága gyönyörű város, szerintem senkinek nem szabad kihagynia az életéből, ezt mindenkinek látnia kell!!! Amint tehetjük biztos,hogy visszalátogatunk! A Bubenec apartmanokat mindenkinek ajánlom, nagyon jó áron, nagyon jó szálláslehetőség! :)

Jucus :)

19-23.06.2008

Szia Tündi! Megérkeztünk Szegedre, nagyon nagyon jól sikerült minden. A szállás is aranyos volt, tetszett és jó helyen is volt a város pedig elbűvölt.Foglak keresni azt hiszem 2–3 évente, mert ide vissza kell jönni ujra és ujra. Remélem a boríték megfelelt így, hogy a tiedbe beletettem az én pénzes borítékomat és mellé a kulcsot, mivel arról nem volt szó, hogy hová tegyük.Fektetve tettem be a kis páncálszekrény­be.Kérlek jelezd vissza minden rendben volt e, megtaláltad. A pénz visszakerült a számlámra, köszi, ugy volt ahogy mondtad. Mégegyszer nagyon köszönünk mindent, és mint mondtam foglak még keresni és ajánlani mindenkinek. További szép nyarat és sikeres évet kivánok, puszillak: Bodnár Márti