studió apartman BLAHNIKOVA APARTMAN 2

HALOSZOBA BLAHNIKOVA 2

Blahníkova 10 Praha 3 - Žižkov

Kapacitás: 2

Személyes véleményem: Ár-minőség arányban tökéletes, olcsóbb, de nagyon színvonalas studió apartman és mert gyalogosan is maximum 15 perc alatt az Óvárosban lehetnek külön ajánlom mindenki figyelmébe.

Válasszon terminust

« Június 2022 »
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Árajánlat: / éj

részletes árlista
BLAHNIKOVA 2 APARTMAN KONYHASAROKJATUSSOLO BLAHNIKOVA 2BLAHNIKOVA 2 HALOSZOBA KAROSSZEKEKKEL

foglalja le ezt az apartmant

Leírása

Miben különbözik a többi prágai apartmantól?:

Az apartmanház tulajdonosa Hartiník úr igazán ízlésesen rendezte be apartmanjait és a munkáját szívvel lélekkel csinálja. Azt is mondhatnám ennek él. Az apartmanok nem csak szépek és otthonosak, de ö külön oda figyel arra is, hogy maximalisan tiszták és rendezettek legyenek. Minden apartmanja újonnan rekonstruált és bútorozott.

Lokalitása

A Blahníkova apartmanház Prága 3. kerületében, Žižkov városrészben található, amely híres tipikus cseh sörözőiről, éttermeiről és hangulatos rezidens utcáiról így a turisták által nagyon közkedvelt része a városnak. Az apartmanház 3 percre van a Husinecká nevű villamosmegállótól, ahonnan a 9-es villamossal csak 3 megálló a Vencel tér, az 5-ös villamossal pedig 3 megálló a Náměstí republiky, a Lőportorony, azaz Óváros kapuja, de gyalogosan sem több mint 15 perc alatt a belváros szívében lehetnek, amely cca 800 m az apartmanház ajtajától.

A Blahníkova apartmanokról

Igazán modern és nagyon színvonalas apartmanok ezek, amelyeket szívböl ajánlok figyelmükbe, mert biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni!!! Az apartmanház kapacitása márciustól 21 fö, így 5 különálló apartman szolgálja majd kényelmüket. Hogy mi különbözteti meg öket a város többi apartmanjától? Az, hogy eredetiek az ágynemük, luxus szinvonalúak a fürdöszobák, maximálisan felszereltek a konyhák, hogy igazán otthonosak, melegek a színek és hangulatos a megvilágítása is. 2 apartmannak saját kijárata van az apartmanház belsö udvari teraszára is, ami föleg nyáron nyújt majd kellemes pihenést. Mindez nagyon kedvezö áron.

Blahníkova 2 apartman

Hangulatos studió apartman, amely 2 fö részére nyújt kellemes és olcsó szállást. Elöszobájában beépített szekrények, luxus fürdöszobájában tussoló és WC. Szobájában nagy franciágy, dohányzó asztalka, 2 kényelmes karosszék és egy mindennel felszerelt konyhasarok áll az utasok rendelkezésére. 1. emelet, lift nélkül.

  • Bejelentkezés 14. oo tól. / természetesen ha hamarabb érkeznek és az apartmanjuk elkészült már semmi akadálya annak, hogy hamarabb is elszállásoljuk Önöket.
  • Kijelentkezés 11. oo ig. / ingyenes csomagmegörzés

Felszereltsége

TV, rádió, mikrohullámú, gyorsforraló, hajszárító, hütöszekrény, fözéshez szükséges kellékek, vasaló, vasalódeszka, mosógép (a 2-es apartmant kivéve), kávéfözö minden apartmanban.