Referenciák: VLADISLAVOVA APARTMANOK

12-14.04./8 fo

Kedves Valéria,

köszönöm a segítségét.A ki­rándulásunk simán (és sajnos gyorsan) lezajlott.

Legközelebb, kb ősszel jelentkezem.

Üdv. Cs.Ferenc

02-04.11.2012/4 fo

Kedves Vali,

köszönöm a segítségét.

Kellemesen éreztük magunkat, a most választott szállás (Vladislavova) nagyon tetszett, az eddigi egyik legjobb volt. Közel volt a céljainkhoz, tiszta, csendes. Mikor vasárnap eljöttünk (9kor) a Fáma nem volt nyitva, úgyhogy a kulcsot a fogas alatti polcon hagytuk, és behúztuk az ajtókat.

Mégegyszer köszönöm, tavasszal (remélhetőleg újra) jelentkezem.

Cs. Ferenc

02-05.06.2012/4 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki nevében mondhatom, hogy elégedettek vagyunk. Az irodájuk munkája tökéletes volt, és a szállás is nagyon jó volt. A következő prágai látogatás alkalmával már csak Önöket fogom keresni.

Üdvözlettel, tisztelettel,

Cs. Tamás

20-22.04.2012/8 fo

Kedves Valéria,

minden remek volt, és nagyon kedvesek voltak az appartmanházban is. Nincs javító célzatú fevetésünk. Legközelebb is Önöket fogjuk majd keresni.

Üdv.Sz. Béla

18-20.04.2012/4 fo

Kedves Vali!

Minden rendben volt, igaz csak hárman tudtunk menni de nem problémáztuk. Jól éreztük magunkat, és külön üdvözlöm a Fama étterem lány dolgozóit, nagy türelemmel és kedveséggel voltak irántunk…

Szerintem emlékeznek ránk…

Még megyünk Prágába és akkor is Önöket keressük majd.

Köszönettel:

K. István

13.-16.04.2012/5 fo

Kedves Valeria

Köszönjük szépen a lehetőséget, teljesen jól éreztük magunkat. A foglalás és az iroda munkájával nem volt semmi probléma, teljesen gördülékenyen ment minden.

Nagyon jó helyen elhelyezkedő apartmann

Mihaly V.

29.-31.10.2011/4 fo

Kedves Valéria,

teljesen megvoltunk elégedve a szállással. Tetszettt, hogy ezért az árért ilyen szállást kaptunk és, hogy közel volt a belvároshoz, ami szintén fontos. Már csak késői bulik miatt is. Az apartman jó kialakítású, nagy és rendezett volt. Köszönöm, a gyors intézkedést a reggelivel kapcsolatban.

Köszönöm a segítségét még egyszer és remélem majd találkozunk vmikor a közeljövőben.

Üdvözlettel:

Lilla

21.-23.10.2011/15 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól sikerült minden és nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönjük a kis meglepetést a szülinaposnak, nagyon örült neki:-) A szállással is minden rendben volt, kényelmesen elfértünk és közel volt a belváros is. Az ügyintézés,szer­vezés tökéletes,azt kaptuk amit megígértek,az ár is stimmelt. Az étteremben igénybe vettük a kedvezményt, bár azt csak az első nap kaptuk meg, második napon már teljes árat kellett fizetni a vacsorakor,de nem emlékeztem hogy ez most egy egyszeri kedvezmény vagy minden napra vonatkozik. De ez igazán elenyésző dolog,ezen nem akadtunk fent, mert az ételek nagyon finomak voltak. Összességében egy kitűnően sikerült családi hétvége volt, köszönjük szépen a közvetítést! Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek,sőt egy adventi látogatást tervezünk a barátainkkal, ezügyben majd fogom keresni. További sok sikert kívánva, üdvözlettel:

Edit

13.-15.10.2011/ 5 fo

Kedves Valéria

Nagyon szépen köszönöm. Semmi baj nem volt, nagyon jól éreztük magunkat, a prágai szállás is nagyon jó volt. Egy dolog volt, ami kicsit költséges volt, a parkolás. A Nemzeti Színház parkolójában 1200 CZK volt 1 napi parkolás. De ezenkívül minden más nagyon jó volt!

Köszönettel és üdvözlettel: Bodgál Tamás

17.-20.09.2011/3 fo

Kedves Valéria!

Szeretnénk megköszönni a szállást, nagyon rendben volt minden. Azt kaptuk amire számítottunk. Külön köszönjük hogy egy héttel előtte még sikerült találni. Jóhírüket továbbítjuk.

Udvozlettel Magyar Lajos

Ui.: Prága még mindig gyönyörű…

16.-18.09.2011/2 fo

Kedves Valéria!

Köszönöm a segítségüket rengeteg új élményt szereztünk Prágában, gyönyörű szép volt a város. A szállásunkkal maximálisan megvoltunk elégedve, nyugodt csendes helyen volt és szinte Prága szívében. A Fama étteremben kedvesek és segítő készek voltak. Egyedül a P+R parkolót találtuk meg nehezen, de ez is megoldódott. Mindenképpen ajánlani fogom Önöket ismerőseimnek akik Prágában szeretnének utazni.

Köszönünk szépen mindent és további jó munkát kívánok:

Baráti üdvözlettel:

Szabolcs :-)