Referenciák: MÁGIKUS KERT APARTMAN

05-09.04.2012/3 fo

T.Valéria!

Nagyon meg voltunk elégedve a szállással nagyon szép város Prága és semmiben nem találtunk hibát az ellátást és a felszereltséget illetően.

Köszönettel: V. Marcell

30.-31.10.2011/4 fo

Kedves Valéria!

Minden téren teljes mértékben meg voltunk elégedve, kedves fogadtatás várt bennünket, remek vacsora az étteremben, és rendkívül komfortos szoba. Minden téren pozitív élmény, ajánlani fogom önöket ismerőseimnél! ;)

Baráti köszönettel:

László

21.-23.10.2011/5 fo

Tisztelt Valéria!

Köszönjük, minden rendben volt, a szállásra csak aludni tértünk mivel nagyon jól éreztük magunkat a városban. Mindent összegezve jól teltek a napok.

Barnabás

09.-12.09.2011/5 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük fáradalmait, hazaérkeztünk, Prága és a szállás gyönyörű volt, nagyon jól éreztük magunkat.

Üdv

Nagy Balázs

05.-08.08.2011/ 5 fo

Kedves Valéria! Jól éreztük magunkat. Az apartmannal meg voltunk elégedve, tágas, tiszta, rendezett volt a fürdőszoba és a szobák is. Ideális családoknak, baráti társaságoknak. Nagyon tetszett, hogy a villamosmenetrend ki volt függesztve a bejáratnál. A honlapon megtalált információk korrektek voltak. Mindent együttvéve elégedetten távoztunk. Másoknak is nyugodt szívvel ajánljuk. Köszönjük a segítségedet, további jó munkát kívánok: Andrea

28.-31.07.2011/6 fo

Kedves Valeria

Igazán jól éreztük magunkat, nagyon tetszett a város. A szállás nagyon jó volt teljesen meg voltunk elégedve vele, könnyen el tudtunk jutni a belvárosba. Szívesen ajánlanám másoknak is. Olyan szállást kaptunk amivel problémánk nem volt, és kedvező volt az ár. Mindennel elégedett vagyok, nagyon élveztük. Igazán segítőkész volt a foglalás során, ezt még egyszer szeretném megköszönni.

Üdvözlettel Epres Renáta

04.-06.07.2011/ 5 fo

Kedves Valéria!

Nagyon elégedettek voltunk a szervezéssel, s magával a szállással is. Nagyon jó volt, hogy gyorsan válaszolt az e-mailjeimre, s minden részletre figyelt. A szállás teljesen rendben volt. A szobák szerencsére sokkal rendezettebbek, mint a szállás utcafrontja. Az étteremben csak söröztünk, mert nap közben a belvárosban ettünk. Egyedül az okozott problémát, hogy az elutazáskor nem volt senki az épületben, sem az étteremben, így csak reménykedtünk, hogy a kulcsot a postaládában megtalálták.

Köszönjük a segítségét, sok sikert kívánunk Önnek és az irodának is.

Germán Györgyi

24.-26.06.2011/ 6 fo

Kedves Valéria,

Minden rendben volt, nagyon jól éreztük magunkat. Mind a szállással mind a szervezéssel maximálisan meg voltunk mindannyian elégedve :)

Nem volt semmi fennakadás. Nem tudom, hogy lehetne jobban csinálni. Könnyebb lenne megmondani, ha valami gond lett volna ;)

Köszönünk szépen mindent ezúton is! Ha legközelebb Prágába megyünk, tudjuk majd, hogy hol kell szállást foglalni!

Üdv, Attila

25.-28.06.2011/10 fo

Kedves Valéria!

Minden nagyon szuper volt, az apartmanok kényelmesek voltak. Csak annyival lehetett volna jobb, ha nem foglalták volna le a belvárosi apartmant és nem kellett volna villamosozni :) De így is tökéletes volt. Egyik nap elromlott a WC-nk, de szóltunk a pincérnek, és mire visszaértünk megszerelték. A szállással egyedüli zavaró tényező a bejáratnál lévő kukaszag, de gondolom az étterem miatt ez elkerülhetetlen. Ezen kívül tényleg minden nagyon jó volt. Köszönöm szépen a többi 9 lány nevében is a segítségüket, ha ismét Prágába vezetne az utam, akkor újra keresni fogom Önöket. Minden jót kívánok. Üdvözlettel Horváth Orsolya

22.-26.06.2011/ 5 fo

Kedves Valéria!

Prága gyönyörű!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönjük az Ön nyitottságát, segítőkészségét, ,,együttgondol­kodását”!!!!!!!!­!!!!!!!!!

Egy ,,tanácsát” nem fogadtuk meg: az egyik nap megpróbáltunk autóval bemenni a városba a PQ kiállítóhelyére. Mit mondjak, elég kegyetlen, ,,hosszú túra” volt, soha többé…: ))

A szállással nagyon meg voltunk elégedve. Földrajzilag jó helyen van, az ügyintézés gyorsan, korrekten történt, a felszereltség is jó volt. A kerthelyiség nevéhez illően Mágikus. Egyetlen gondunk az éjszakai nagy forgalmi zaj volt, ami mellett nem volt túl könnyű aludni annak, aki nincs hozzászokva. Ennek ellenére , Prágában járva legközelebb is szívesen mennénk ugyanide, csak akkor már kicsit tapasztaltabban azt kérnénk, hogy ne az utcafronton legyen a szobánk J)),

Köszönjük tehát az ajánlatot – jól éreztük magunkat.

Üdvözlettel: Klára.

20.-24.06.2011/ 4 fo

Kedves Valeria!

Meglátogattuk Prágát.A szállás olyan volt mind amire számítottunk.Nagyon jó!Prága gyönyörű! Maradok Üdvözlettel Petrás Zsolt és családja.

16.-21.05.2011/ 5 fo

Kedves Valéria!

Rengeteg élménnyel tértünk haza Prágából. Lejártuk a lábunkat, amit lehetett megnéztünk, gyönyörű minden! Sok finomságot ettünk, ittunk nagyon finom söröket, az időjárás kiváló volt, tehát minden OK volt. :) A szállás is kényelmes volt. Az étteremben isteni volt a kaja! Egyet viszont legyen szíves elárulni. Mitől mágikus kert, és azok a különböző egzotikus jelek, totemállatok, maszkok miért kerültek oda?? Ezen filozofáltunk, mert nem tudtunk utána járni sajnos. Arra tippeltünk, hogy valamelyik tulaj esetleg valami dél-amerikai országban járt, vagy dolgozott, és ennek köszönhető ez a fantasztikus dekoráció. Nagyon megköszönném, ha ezt megírná. :-))) Szóval nagyon jól éreztük magunkat, jó helyen is laktunk. Köszönjük a kedves közreműködését! Ferenczi Zsuzsa

12.-15.05.2011/12 fo

Kedves Valéria!

Köszönöm szépen a közreműködését a szállásfoglalásban, maximálisan elégedettek voltunk a Mágikus kert apartmanjaival, a legjobb helyen volt, segítőkész, kedves volt a személyzet. Csodálatosan éreztük magunkat Prágában, a város gyönyörű, s péntek-szombaton, amikor a legtöbb látnivalót körbe jártuk, még az időjárás is kegyes volt hozzánk. Biztosan megyünk máskor is.

Minden jót és még sok-sok elégedett utast kívánok!

Üdvözlettel:

Eszter

23.-25.04.2011/ 2 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük, meg voltunk elégedve a szállással, egyszerű, tiszta apartmant kaptunk. A belváros villamossal könnyen elérhető.

Prága nagyon tetszett, az időjárás is csodás volt.

Az iroda munkáját, segítségét köszönjük, teljesen elégedettek vagyunk.

Üdvözlettel:

Kozmits Ildikó

22.-25.04.2011/3 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük a lehetőséget egy újabb kellemes, prágai hétvége eltöltéséhez! A szállás a várakozásainknak megfelelő és könnyen megközelíthető volt.Sikerült a bejárat közelében parkolni, így a ki-bepakolás sem okozott gondot. A belvárosba a bejutás egyszerű a sűrűn közlekedő villamossal.

Kis lelemény szükségeltetett a fürdőszoba zuhanyzófülkéjében a szappan vagy tusfürdő krém elhelyezéséhez és a 2m magasra helyezett tusolófej tartó mellett a rendszeres hajmosás nélküli zuhanyzás megvalósításához, de ez nem rontott a megítélésén.

A szobák rendezettek, tiszták és egyszerűek voltak. A Magikus kert apartman jó választás volt, véleményem szerint nyugodt szívvel ajánlható egy prágai kiránduláshoz.

Köszönjük segítségét!

Üdvözlettel: Pálosi Tibor

21.-23.04.2011/ 6 fo

Kedves Valéria! Köszönjük a segítséget. A Mágikus kert apartman csodálatos volt. Üdv: Lengyelné Ternyilla Noémi

28 - 30. 06. 2013/4 fo

Kedves Valéria,

Miknden rendben volt, jó helyen lévő szállás, tágas lakás, jó felszereltség.

Köszönöm. Maradok tisztelettel

A. Péter

17 - 20. 05. 2013/4 fo

Kedves Valéria!

nagyon meg voltunk elégedve, szinte minden tökéletes volt. Ami egy kicsit kellemetlen volt az az, hogy az étterem esti zárása egy kicsit ( minden este) hangosra sikerült.

Egyébként tervezzük, hogy a közeljövőben ismételten felkeressük Prágát és természetesen Önöknél fogunk először érdeklődni szállás ügyben.

üdvözlettel:

K. Gyula

20-22.10.2012/6 fo

Kedves Valéria,

Nagyon köszönjük a közreműködést a szállás kapcsán. Minden jó volt, az apartmanban kényelmesen elfértünk. Prága pedig valóban nagyon szép és élhető város. Márciusban kicsit visszatérünk és szeretnénk ismét az Önök közreműködésével megszállni ugyanitt. Még egyszer nagyon köszönjük a segítséget és jelentkezünk az újabb utazás kapcsán.

Köszönettel: N. Gabriella

29.09.-01.10.2012/4 fo

Kedves Valéria!

Bocsánat, hogy korábban nem reagáltam, de féléve egyik utazásból a másikba esem, most nem rége érkeztem haza a Frankfurti könyves vásárról.

Nos, mindennel meg voltam elégedve, már másodszor voltunk e helyen és minden jól működött most is. Örülök, hogy így rendezni tudtuk a tavaszi elmaradtat, Önök felé is.

Valójában most nem tudok mást kitalálni, hogy jobb legyen, hiszen minden (levél, telefon, szállás, fizetés) működött.

Talán csak annyit, hogy legközelebb szívesen találkozom is Önökkel,ha van rá mód, mert én szeretem a személyességet is.

Köszönettel és üdvözlettel:

Jenő

23-27.09.2012/3 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat, szerencsére az idő is kedvezett számunkra. A szállás nagyon jó volt, bár gyerekkel kicsit alaposabban megnézve nem volt annyira tiszta, de gyerek nélkül utazóknak semmi gondjuk nem lehet. A szervezés is tetszett, köszönöm, hogy utolsó pillanatokban is tudtam kérdezni. Remélhetőleg hamarosan újra lesz szerencsénk igénybe venni a szolgáltatásukat.

Köszönettel B. Anett

29-30.09.2012/20 fo

Szia Vali!

Köszönjük a szervezést, mindennel elégedettek voltunk. Szilvia egy tündér volt., külön köszönet neki, hogy minden késésünket tolerált.

Sok szerencsét a továbbiakhoz! Üdv: K. Hajni

30.07-01.08.2012/4 fo

Kedves Valéria,

Minden nagyon jó és szép volt. Jól éreztük magunkat, habár az idő egy kicsit rövid volt,

köszönettel, Sz. József

Ui.: ha Prágába megyünk, mindenképp keressük Önöket :)

27-29.07.2012/4 fo

Kedves Valéria!

A szállással meg voltunk elégedve, jól éreztük magunkat! Esetleg annyi, hogy a csomagokat nem tudtuk hova tenni, az irodában annyi nem fért volna el. Először azt mondták, hogy csak délben foglalhatjuk el a szobát, aztán amikor a csomagokat nem tudtuk hova tenni, akkor szerencsére felengedtek. Ezen kívül minden rendben volt, köszönjük!

üdvözlettel: K. Anna

24-30.06.2012/8 fo

Kedves Valéria!

Köszönünk szépen mindent, ami a nyaralásunkkal kapcsolatos szervezésüket illeti. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. 8-unkra 2 apartmant kaptunk , egy 8, illetve egy 4 ágyast, ami magas szinten biztosította kényelmünket. Az esetleges kényelmetlenséget (2 napos vízhiány) is igyekeztek a szállásadók a minimálisra korlátozni és minden feltételt biztosítottak, hogy a legkevésbé érezzük. Azt hiszem, jól választottunk.:) happy Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani, mind az Önök szervezését, mind pedig a szállást. További kellemes nyarat és jó munkát kívánok az egész családunk nevében.

Üdvözlettel:

Cs. Andrea

03-05.06.2012/5 fo

Kedves Valéria!

Mi mindennel nagyon meg voltunk elégedve, az Önök szervezésével, az apartmannal, csak az időnk volt kevés. Szívesen töltenénk több napot/hetet is Prágában; ha erre valamikor sor kerül, ismét az Önök által kínált szállást vennénk ki. Barátainknak és ismerőseinknek ajánlani fogjuk az Önök szolgáltatásait.

Köszönettel és üdvözlettel: K. Izabella

27-30.04.2012/5 fo

Kedves Valeria, köszönjük a segítségüket. Nagyon jól éreztük magunkat a szállás kitűnő, tiszta volt, és jól felszerelt a személyzet barátságos és segítőkész . A belváros is könnyen megközelíthető volt. A jövőben is igénybe vennénk a szolgáltatásaikat.

Üdvözlettel Mónika

27-29.04.2012/ 2 fo

Szia!

Nagyon jól éreztük magunkat és tökéletesen meg voltunk elégedve az iroda közreműködésével.

Köszönjük

Zsuzsanna

19-21.04.2012/4 fo

Kedves Valéria!

Kiváló volt minden! Prága csodálatos város, nagyon kedvesek az emberek. A szállásunk remek volt. Szép tiszta, kényelmes volt. Nem panaszkodhatunk semmire. Sőt! Szeretnénk visszamenni augusztusban vagy szeptember elején. Még pontosan nem tudjuk, hogy mikor és hányan, de négyen biztosan. Amint hazajövünk Ausztriából június végén, eldöntődik. Akkor is Önhöz fordulunk segítségül. Ugyanezt a szállást szeretnénk kérni, mert árban és elhelyezkedésben is remek volt. Köszönjük a segítségét: V. Melinda

13-15.04.2012/6 fo

Kedves Valéria!

Nagyon köszönjük a szervezést és a szállás rendezést! Már hazafelé eszembe jutott, hogy megköszönöm majd a segítséget. Mindennel meg voltunk elégedve, ha mások utaznának Prágába, igencsak javasolnám az irodájuk „igénybevételét“. Hasonlóképpen jó véleménnyel vagyunk a szállásról. Tiszta, csendes, felszerelt volt és kényelmes ágymatraccal rendelkezett. A nagy séták után jót tudtunk pihenni. A közeli kisbolt pedig finom reggeli pékáruval szolgált mindkét reggel. A Mágikus kert udvari éttermi része is nagyon tetszett, bár éppen csak tavaszodott, de nagyon kíváncsi lennék rá nyár közepén. Remélem még lesz alkalmunk erre vetődni egyszer nyáron is.

Nem volt olyan dolog, amiben csalódtunk volna szervezés, vagy szállás terén. A város látogatott részei pedig mindenkinek tetszettek.

Most a lányok húzták a csapatot és a látnivalókra „utaztunk“ végig. Szerintem „kiskocsma látogatások“ miatt mennünk kell még Prágába :)

Kedves Valéria és Tünde irodája! Még egyszer köszönöm mindenki nevében!

üdvözlettel,

H. Balázs