Referenciák: DLOUHA OVÁROSI 2B APARTMAN

17 - 20. 08. 2013/ 6 fo

Kedves Valéria,

Mindennel elégedettek voltunk,az apartman tágas,jól felszerelt és nem utolsó sorban kitűnő pozícióban volt a belváros tekintetében.Petra aranyos,rugalmas és segítőkész volt. Olyannyira tetszett Prága a kollégáimnak,ba­rátaimnak,hogy október 23 körül,a jövő héten pontosítjuk az időpontot,egy újabb prágai utat szervezünk egy másik baráti társaság,most max. 4 fővel. Majd ezzel kapcsolatban fogom keresni,hasonló adottságú apartmant keresünk,mint a Dlouha 2B apartman,most 4 főre.

Üdvözlettel,

H. Géza

01-04.10.2012/ fo

KEDVES VALERIA!!!!!!

NAGYON JOL EREZTUK MAGUNKAT ,7 NO EGY LAKASBAN AMI SZEP TAGAS ,NAGYON JO HELYEN VAN ,GYALOG KORBEJARTUK ,PRAGA NEVEZETESEGET.

ÁGNES

29.-31.10.2011/4 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük az együttműködése­teket, nagyon jól éreztük magunkat. Egy dolog volt amit nem kalkuláltunk bele hogy nagyon hangos volt a szállás szombat este, de tudjuk hogy ilyen a belvárosban lakni. De nagyon közeli távolságban voltak a nevezetességek, szép helyen volt a szállásunk is és jól felszerelt volt. Ti pedig nagyon nagy segítséget nyújtottak a szállás lefoglalásában, így még egyszer köszönöm a segítséget. Titeket foglak ajánlani minden ismerősnek. Üdv: Andi

02.-05.11.2011/8 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában ismét. A szállás nagyon tetszett, nagyon jó helyen volt, a központban. Petra igazán kedves volt, angolul jól elboldogultunk egymással. A szervezéssel, az iroda munkájával teljesen meg vagyunk elégedve, másoknak is ajánlottuk. Köszönjük a segítségét, és üdvözöljük Tündét is.

Stiller Kata és a többiek

20.-22.05.2011/ 8 fo

Kedves Valéria!

Részünkről teljesen meg voltunk elégedve, mind a szállással, mind pedig az Önök munkájával, segítőkészségükkel! Nagyon köszönjük még egyszer, és ha legközelebb megyünk Prágába feltétlen keresni fogjuk!

Üdvözlettel, Siklódi Tímea Bondár László

13.-15.05.2011/ 5 fo

Kedves Valeria!

Minden remek volt! Igaza volt az ismerősnek aki ajánlotta magukat. A szállás nagyon jó helyen volt, nagyon tágas, tiszta és a központban. Biztosra veszem, hogy igénybe fogjuk venni még a szolgáltatásaikat, illetve már több barátom érdeklődött Önök felől. Remélem ránk sem volt panasz.

üdv, Virág László

06.-08.05.2011/6 fo

Kedves Valéria,

mindennel nagyon meg voltunk elégedve, remekül sikerült az ott tartózkodás, csak ne lenne ennyi turista Click Me! Köszönjük a közreműködést remélem jövőre újra jöhetünk.

Üdvözlettel Hortobágyi Zoltán

28.-30.04.2011/ 7 fo

Kedves Valéria!

Nagyon nagyon jól éreztük magunkat Prágában. Rosszat nem tudnék mondani, csak jó dolgok jutnak az eszembe. Petra is nagyon kedves és segítőkész volt. Sajnos azt a távolabbi P+R parkolót nem találtuk meg, de sebaj a közelben drágábban megoldottuk a parkolást.

Másoknak is fogom ajánlani ezt a lehetőséget!

Üdv: Takács Levente

14.-17.04.2011/ 5 fo

Kedves Valéria!

Minden rendben volt a szállással, köszönöm.

üdvözlettel: Király Ernő

12.-15.03.2011/4 fo

Kedves Valeria,

Remekül éreztük magunkat, Prága csodálatos város. A szállással is tökéletesen elégedettek voltunk, a minket fogadó hölgy nagyon kedves és segítőkész volt velünk, az Ön pozitív hozzáállása és segítsége is nagyon kellemes volt számunkra. Köszönjük szépen még egyszer!

Üdvözlettel, Csizmadia Norbert

11. - 14. 11. 2010/ 6 fo

Kedves Valeria!

Teljesen elégedettek voltunk a szállással, remekül éreztük magunkat Prágában. A szervezéssel sem volt problémánk, legközelebb is szívesen választanánk ezt a megoldást.

Köszönjük.

Önnek is boldog ój évet kívánunk.

Szalay Lilla

21. - 24. 10. 2010/ 3 fo

Kedves Tünde,

nagyon jól éreztük magunkat az apartmanban!! meg egyáltalán Prágában is :)

Köszönöm a segítséged! Üdv,

Zerkovitz Laura