Referenciák: ŽIŽKOV APARTMAN NO. 44

20 - 22. 09. 2013/ 3 fo

Kedves Valéria,

köszönöm a segítségét, ismét nagyon jól éreztük magunkat a két lefoglalt apartmanban. A 44-es apartman is tiszta, korszerű, tágas. Szuper a közeli parkoló (bár nem olcsó…, de megérte)

Mégegyszer köszönöm.

További sikert kívánunk munkájukhoz.

Cs. Ferenc

23 - 28. 08. 2013/ 3 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat,a szálás is megfelelő volt! A tisztasággal semmi problémánk nem volt igazán csak a legjobbakat irhatjuk róla! Amit javasolnánk nem tudom mekkora befektetés lenne a kanapé és a fotelok huzatainak kicserélése,azok eléggé foltosak voltak és ha nem is piszkosak de annak látszanak,ezért, kicsit rontották az összhatást,de egyébként a konyhától a hálóig minden rendben volt. Az ágyak kényelmesek, pihenésre alkalmasak! Mi a TV-t nem tudtuk használni lehet,hogy kellet volna kérni, hozzá dekódoló kártyát,mert igy hiába volt ott a műhold vevő nem volt számunkra elérhető semmi,de ez sem volt akkora gond,csak lehet,hogy van akinek ez problémás lehet ha szeretne valamit nézni és nem tudja,szerintünk!! Az ablakokon nincs szúnyog háló,bár nekünk az idő nem volt meleg de nyáron ha ablakot szeretne nyitni valaki nem tud,ez szerintem nyáron gond lehet,de ez is csak egy észrevétel,bár ezt azért megint csak kicsi befektetéssel meg lehet oldani és komfortosabb lenne a szállás!! Az étkezés kiváló volt számunkra, amit nyújtottak nekünk megfelelt és bőséges volt arra panaszunk nem lehetett,és nem is volt! A személyzet kedves,udvari­as,segitőkész volt. A szállástól a közlekedés profi,tényleg nagyon kényelmesen elérhető volt minden,valóban a kocsit egyszer sem használtuk és minden primán meg tudtunk közeliteni, a parkolás az érdekes,szerencsére nem volt futball meccs,nekünk jól jött ki,de azért nem éppen zárt és őrzött parkoló,de végül is nem volt ott sem gondunk!! Hát lehet,hogy kicsit bőre sikeredet a válasz,de ha ezekkel az észrevételekkel segiteni tudunk örülünk neki!!

Egyébként az első pillanattól,nagyon frappáns gördülékeny volt minden,lehet mondani,hogy szinte tökéletes,az Önök, mármint az iroda hozzáállása és segitőkészsége is nagyon kellemes volt,bátran ajánljuk másoknak is az Önök irodáját és a szálláshelyet is!!

Prága pedig gyönyörű,nagy élmény volt,szép kellemes nyaralás volt és ehhez Önök is hozzájárultak,nem csalódtunk,köszönjük és kivánunk további jó munkát!! üdvözlettel: B. János és családja

21-24.03.2013/4 fo

Kedves Valéria!

Tökéletesen elégedettek voltunk mind a szállással mind az Önök munkájával.

Ha idén már nem is de jövőre biztos, hogy mindenféleképpen újra menni fogunk:)

Üdvözlettel: K. István

25-28.05.2012/3 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat Prágában. Nagy élmény volt mindannyiunknak! Köszönjük szépen, a szervezést( és a flexibilitást a késői jelentkezéshez és a változtatásokhoz)! Minden rendben volt, a szállás tökéletes volt a csapatunknak.

Az egyedüli dolog amin szerintem lehetne javítani az a fizetés módja, esetleg bankkártyával könnyebb lenne az előleg megfizetése. Ez csak egy apró észrevétel, egyébként nagyon elégedettek vagyunk Önökkel.

A későbbiekben is számítunk cégükre estleges prágai utazásunk során ill. javasolni fogjuk barátinknak is szolgáltatásukat!

További jó munkát kívánok Önöknek!

Üdvözlettel: T. Nándor

06-09.05.2012/3 fo

Kedves Valéria!

Minden rendben volt! Kifejezetten meg voltunk elégedve. A szálláson azt kaptuk amit vártunk, a reggeli bősége külön megelégedésünkre szolgált. Talán csak az nem volt előzetesen egyértelmű, hogy a parkolás nem a szálloda területén (zártan) történik, hanem a stadionnál. De természetesen ez sem volt probléma 30m + ez is zárt volt tulajdonképp…

Köszönjük a segítséget, sok elégedett (hozzánk hasonló) vendéget kívánok!

Cs.Zoltán

30.03.-01.04.2012/4 fo

Kedves Vali!

Nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült összehozni a találkozást. Mielőbbi gyors gyógyulást kíván az egész csapat!

Jól sikerült mindenkinek a futás, igaz az időjárás nem volt annyira jó, mint tavaly! De már most eldöntöttük, hogy jövünk jövőre is!

Minden rendben volt a szállással, jól éreztük magunkat, és a vacsora az étteremben is nagyon finom volt!!

Még egyszer mindent köszönünk.

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Jövőre jövünk újra!

Egy kis magyar futó csapat

15-18.03.2012 /6 fo

Kedves Valéria!

Természetesen most is remek volt, jókat sétáltunk, ettünk-ittunk a kedvenc kocsmáinkban, és megismertünk egy-két újat is.

Sajnos nem tudok segíteni abban, hogy mit kellene másként vagy jobban csinálniuk, minden rendben volt, könnyen, gyorsan elfoglaltuk a szállást és a parkolót, minden olajozottan ment. Annyit tanultunk, hogy ilyen hosszú hétvégék esetén korábban kell jelentkeznünk, hogy ne csússzunk le a 43-as lakásról, mert azért az egy kicsit kényelmesebb ennyi embernek. Természetesen ez nem Önökön múlik, abban nem tudnak segíteni, hogy idejében kitaláljuk, mikor hová szeretnénk kirándulni. Köszönjük a segítségüket, és bátran ígérhetem, újra Önöket keressük meg, ha ismét Prágába látogatunk.

Üdvözlettel:

M.Rudolf

30.09.-02.10.2011/4 fo

Kedves Valéria,

Nagyon jól éreztük magunkat. A szervezés tökéletes volt, a szállás megfelelő. Máskor is szívesen visszatérnénk Prágába.

Üdvözlettel: Polyák Judit

06.-09.08.2011/3 fo

Kedves Valika!

Visszaérkeztünk Budapestre. Szeretném újból megköszönni szivességét és ajánlatát. Az Ön instrukcióit követve könnyen megtaláltuk szállásunkat, ami szuper helyen van. Mindennel meg voltunk elégedve és szivesen fogom ajánlani ismerőseimnek is. Talán még mi is viszamegyünk. Prága csodálatos és az utazásokkal a 3 nap kevés volt. Sokszor üdvözlöm: Judit

14.-17.08.2011/3 fo

Kedves Valéria és Tünde!

Szerencsésen haza is érkeztünk Prágából. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás valóban minden igényt kielégít, kényelmes, tiszta, világos, közel van a belvároshoz. Jó szívvel tudom másoknak is ajánlani. Az önöktől kapott információkat jól tudtuk hasznosítani, sok mindent láttunk, bár lett volna még legalább 2 napig látnivaló. Csodálatos város, lenyűgöző az a rengeteg jó állapotú régi épület, műemlék. Budapestre visszaérve még inkább láttuk, hogy a renoválással mennyire le vagyunk maradva Prágától. Abban igaza van, hogy a helyi lakosok jobban teszik ha elmenekülnek nyáron a városból a rengeteg turista miatt:)) Gyakorlatilag csak a turistákról szól az élet. Prága lakossága 3–5 naponta kicserélődik úgy tűnik. További jó munkát, illetve pihenést kívánok a nyárra. Még egyszer köszönjük a segítségüket. üdvözlettel: Magdolna

25.-28.07.2011/3 fo

Kedves Valéria!

Nagyon kellemesen éreztük magunkat idén is. A Sklepben a már tavaly megszokott rugalmas és gördülékeny kiszolgálást kaptuk; Az iroda munkájával természetesen elégedettek vagyunk :)

Üdvözlettel

Varga-Szarvas Zsuzsa

22. - 24. 10. 2010/ 4 fo

Szia Kedves Vali és Tünde!

Újból, ismét köszönetem mindenért.

Minden rendben volt, ami nem az meg apróság volt és így-úgy megoldottuk.Holnap a munkahelyemen kiderül majd, hogy pontosan ki, mit és hogyan élte meg, de szerintem mindenki jól érezte magát… már volt olyan is, aki kérdezte Tőlem, hogy „ha tavasszal teljes családdal jönnének, akkor tudunk-e ide foglalni apartmant?“ Engedélyetekkel megígértem mindent, amit lehet, hogy elintézzük együtt!!!!

Köszönet, Hála, Szeretettel

Bárkányi Erika

07.-10.10.2010/3 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában.

A vendég fogadással lenne néhány észrevételünk. Amikor megérkeztünk nem tudtuk, hogy kit keressünk személy szerint, aki a szállással kapcsolatban illetékes. Bár meg kell mondanom, hogy a fiatalember (ha jól emlékszem Pávelnek hívták) az étteremből rendkívűl segítőkész, és udvarias volt, és minden információt meg tudott nekünk adni. Furcsa volt, hogy távozáskor a kulcsot csak beadtuk, szerencsére volt valaki, aki át tudta venni.

Az apartmannal meg voltunk elégedve.

Üdvözlettel,

Hegyi Árpádék

13.-15.07.2010/5 fo

Kedves Valéria!

Kellemes három napot töltöttünk Prágában. A szállással és különösen az étteremmel nagyon meg voltunk elégedve , kedvesek, segítő készek és figyelmesek voltak a gyerekekkel, jó konyhájuk és nem utolsó sorban finom csapolt sört mérnek! :)

Egy negatívum volt (ami másrészről pozitívum) a villamos járt az ablakunk alatt, de ez persze nem az önök hibája.

Köszönjük a szervezésüket, most már tudjuk, hogy ez a három nap kevés volt Prágára várhatóan ismét el látogatunk és akkor is szeretnénk a segítségüket igénybevenni!

Üdv, Bakter László

22. - 24. 05. 2010/2 ej /4 fo

Kedves Valeria

Köszönjük a lehetőséget, hogy önöknél szállhattunk meg. A város csodálatos volt, a szállással maximálisan meg voltunk elégedve, az étteremben nagyon kedvesek és barátságosak voltak.

Köszönjük még egyszer

Üdvözlettel: Dózsa Tünde

8-10.05.09

Csak szeretném megköszönni a közreműködéseteket apartman ügyben. Annyira szuper volt minden, hogy el se hittem; kerestem a hibát, de egyet se találtam! :) Prága pedig nagyon-nagyon hangulatos és szeretnivaló.

Köszönjük!

Üdv! Éva