Referenciák: ŽIŽKOV APARTMAN 34

18.-20.11.2016/ 4 fo

Kedves Vali !

Nagyon jól éreztük magunkat , bár az időjárás nem igazán volt kegyes hozzánk. Azonban még az egész nap szitáló eső sem zavart minket abban, hogy sok-sok látnivalót megnézzünk.

A szállás megfelelő volt, tiszta, jól felszerelt. Némi kellemetlenséget a lányaimnak az ágyak okozták, amelyeket valószínűsíthetően a sok használat következtében már kissé kényelmetlennek ítéltek. A reggeli bőséges volt, a vacsorát a szállás alatt lévő vendéglőben fogyasztottuk el, amihez a tájékoztatásának megfelelő a kedvezményt megkaptunk. A személyzet segítőkész és nagyon kedves volt velünk.

A szállás elhelyezkedését kedvezőnek találtuk, hiszen sok látnivaló viszonylag rövid sétával elérhető volt.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat és köszönjük az irodának, hogy kiváló szervezéssel lehetővé tette számunkra, hogy felejthetetlen napokat töltöttünk ebben a csodálatos városban. Szeretnénk majd visszatérni, és biztos, hogy a szervezéssel kapcsolatban az irodát fogjuk felkeresni. További jó munkát és sok elégedett ügyfelet kívánok :

Üdvözlettel:B. Ildiko

19.-20.09.2016/ 4 fo

Kedves Vali!

Igazán jól érezték magukat, mint mindig......., az útitársak is fogják Önöket keresni szálláskérelem miatt, mivel nagyon otthonosan érezték magukat az apartmanban!

Természetesen, ha Prágában járunk, Önöket fogjuk keresni!!

Még egyszer, nagyon köszönünk mindent, azt gondolom, hogy Önök profik !!!!!!

Üdvözlettel: S. Anita

26. - 29. 05. 2016/5 fo

Jó napot kívánok!

Szuper volt az apartman és az éttermi rész is.

Ez a 34-s még talán jobban is tetszett nekünk, mint a multkori

Ma küldtem Önre kontaktust a feleségem kolléganöjének, szeretnenek Pragaba látogatni, mi Önöket ajánlottuk.

Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent.

Szép napot kívánok.

Udvozlettel István

13-16. 05. 2016/ 4 fo

Szia Vali

Megjártuk Prágát, nagyon jól éreztük magunkat jó volt a szállás a közlekedés, megtaláltunk mindent amit szerettünk volna megnézni.

Köszönjük szépen az ügyintézést.

Sz. Péter

28 - 30. 03. 2015/4 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jol ereztuk magunkat!

Megvoltunk elegedve a szolgaltatassal.

Legkozelebb is szivesen valsztjuk onoket.

Rita

22 - 25. 10. 2014/5 fo

Kedves Valéria!

Minden rendben volt a szállással, tiszta, rendezett. Kényelmesen elfértünk, tágas, sok tároló hellyel.

A reggeli is bőséges volt.

Nem találtunk semmi kifogásolnivalót.

Köszönettel: H. Éva

12 - 13. 04. 2014/ 6 fo

Kedves Valéria,

nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, minden nagyon szuper volt Prágában és a szálláson is. Könnyen találtunk parkolóhelyet a közelben, kedves volt Önöktől a welcome pohár sör, tiszta és szép volt a szállás, és nagyon jól is éreztük magunkat a városban is illetve még az appartmanban is.

Csak ajánlani tudjuk másoknak is.

Köszönjük szépen, további szép napot

T. Dóra

23 - 25. 12. 2013/4 fo

Kedves Valéria!

Mindent nagyon köszönünk! Az utóbbi évek egyik legszebb karácsonyát éltük át Prágában! Az apartman kitűnő volt, az étteremben finomakat ettünk, Prága pedig gyönyörű! A szervezés professzionális volt, köszönhetően Önnek! A sok és pontos információ, mellyel ellátott minket, hasznosnak, időkímélőnek bizonyultak!

Még egyszer köszönünk mindent! Szinte biztos, hogy visszatérünk még.

Üdvözlettel: S. Erika

30. 10 - 01. 11. 2013/ 4 fo

Kedves Valéria,

köszönjük a lehetőséget.

Ami a véleményünket illeti, ha röviden akarom összefoglalni, csak jót tudok írni. Mind a szállás elhelyezkedése, mind a biztonságos parkolás, az partmann színvonala kiváló volt, ahogy az ellátás és a személyzet is.

Mihelyt lehetőségünk van rá, újra megyünk, s nagy valószínűséggel Önt keresem meg, mert szeretjük a jól bevált megoldásokat :-)

üdvözlettel: Péter

15 - 17. 10. 2013/ 5 fo

Tisztelt Valéria.

Szerettük volna személyesen is megköszönni azt a sok segitséget és kedvességet amit irányunkban mutatott. Remélem egyszer alkalmam lesz rá.

Addig is csak igy levélben tudom átadni a többiek ás az én köszönetemet amiért eddig segitett minket.

Köszönettel

T. Attila

10 - 15. 07. 2013/ 4 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat! A szállással minden rendben volt, meg voltunk elégedve. Közlekedés szempontjából is nagyon jó volt.

A szervezéssel is teljesen meg voltunk elégedve. érkezéskor értettük meg egy kicsit nehezen a parkolást, de végül minden megoldódott.

Prága is gyönyörű volt, nagyon különleges hangulata van. Nagyon szeretnénk, ha még később is volna rá mód, hogy felvegyük Önökkel a kapcsolatot, azaz sikerülne még visszatérnünk Prágába.

Még egyszer mindent nagyon köszönünk:

M. Sz. Nóra

30.03.-01.04.2013/6 fo

Kedves Valéria!

Tényleg minden rendben volt, mindenkinek nagy élmény Prága a hideg ellenére is.

Keresni fogom ujra.

Köszönettel L. Attila

08-11.11.2012/5 fo

Kedves Valéria!

Nagyon köszönöm, hogy hozzájárultatok az ismét jól sikerült prágai utunkhoz!

Csak a legjobbakat mondhatom! Irhatom! Mindig elfelejtjük a húzós itthoni gondokat – pedig mindannyiunknak van elég!

Jövőre megyünk – és tudod – csak veletek!

Légyszíves gyógyuljál és egy kicsit tessék vidámabbnak lenni!

Sok szeretettel: István

15-18.09.2012/4 fo

Kedves Valéria,

nagyon meg voltunk elégedve,biztosan megyünk még. :-D

Üdv. Imre

13-16.09.2012/4 fo

Kedves Valika!

Szeretném megköszönni segítségét, és türelmét. Nagyon jól éreztük magunkat Prágában, és az apartman is kiváló volt. Ajánlani tudom mindenkinek. Kényelmes, nagyon jól felszerelt, és kiváló a közlekedés. Ha legközelebb megyünk, ide szeretnénk visszamenni, de természetesen korábbi szervezéssel.

A hostel nem nyerte meg a tetszésem. Hiába volt a jól felszerelt konyha, szép, tiszta fürdőszoba, a szoba nagyon pici, zsúfolt, levegőtlen és zajos volt. Két embernek talán kényelmesnek is nevezhető, de négynek semmi esetre sem. Na, de egy éjszakáról volt csak szó, nagy nehezen, de kibírtuk.

Még egyszer köszönöm a segítségét.

Üdvözlettel

S. Péterné

25.07-01.08.2012/5 fo

Tisztelt Valéria!

Mindennel meg voltunk elégedve. azt kaptuk, amit vártunk. A szállás Prágán belül nagyon jó helyen van. Gyalogosan kb. 20 perc alatt el lehet jutni a Vencel térre, de a szállástól a villamos közlekedés is nagyon jó. Tulajdonképpen az egész városra elmondható, hogy szuper a tömegközlekedés.

Egy ici pici negatívum: A reggeli nagyon jó volt, csak nem volt változatos, mivel majdnem teljesen megegyezett a reggeli kinálat a hét eltöltött napon. Hangsúlyozom, hogy maga a reggeli jó és elégséges mennyiségű volt, csak nem volt változatos.

Tisztelettel:

S. Ferenc

08-10.06.2012/5 fo

Kedves Valéria!

Azt hiszem az egész kis csapatunk nevében mondhatom, hogy feledhetetlen pár napot töltöttünk Prágában.

A szállásunk nagyon jó helyen, nagyon jó árban és jó kiszolgálással vol­t.

Egyetlen zavaró körülményt említenék csak meg: kicsit csodálkoztunk, hogy az apartmanunk ajtaját és a folyosó ajtaját ugyanaz az egy kulcs nyitotta, mikor az emeleten 3 apartman volt.

Az irodájuk gyorsan, korrekten dolgozott, a szállás elfoglalásával és a fizetéssel kapcsolatban is minden zökkenőmentesen, korrekten zajlott.

Köszönjük, hogy lehetővé tették, hogy átélhessük ezt a pár csodás napot.

Remélem hamarosan újból igénybe tudjuk venni szolgáltatásaikat (gyermekeinknek is szeretnénk megmutatni ezt a gyönyörű, hangulatos várost)!

Köszönettel:

S. Erika

25-27.05.2012/4 fo

Kedves Valéria,

nagyon örülök, örültünk, hogy ott lehettünk, és hogy az önök segítségével ilyen jó helyen tölthettük a pár napot. Minden tökéletes volt, mégegyszer köszönöm. Az ünnepeltek nagyon meghatódtak, ezért külön köszönet! Mindenképp szeretnénk még visszatérni, bár az időpontot még nem tudom :) Csak gratulálni tudok az önök munkájához, pár ismerősömnek már ajánlottam is, ha Prágába mennének, feltétlenül önöket keressék.

Minden jót kívánok,

Üdvözlettel:

László

06.-09.05.2012/5 fo

Kedves Valéria!

Minden rendben volt! Kifejezetten meg voltunk elégedve. A szálláson azt kaptuk amit vártunk, a reggeli bősége külön megelégedésünkre szolgált. Talán csak az nem volt előzetesen egyértelmű, hogy a parkolás nem a szálloda területén (zártan) történik, hanem a stadionnál. De természetesen ez sem volt probléma 30m + ez is zárt volt tulajdonképp…

Köszönjük a segítséget, sok elégedett (hozzánk hasonló) vendéget kívánok!

Cs. Zoltán

30.03.-01.04.2012/3 fo

Kedves Vali!

Nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült összehozni a találkozást.

Jól sikerült mindenkinek a futás, igaz az időjárás nem volt annyira jó, mint tavaly! De már most eldöntöttük, hogy jövünk jövőre is!

Minden rendben volt a szállással, jól éreztük magunkat, és a vacsora az étteremben is nagyon finom volt!!

Még egyszer mindent köszönünk. Kellemes húsvéti ünnepeket! Jövőre jövünk újra!

egy kis magyar futó csapat

15-17.03.2012/ 6 fo

Kedves Valéria,

Alapvetően minden a legnagyobb rendben volt! Az Önök munkája, hozzáállása, rugalmassága szerintem kiemelkedik a többi utazásszervező irodákból. Ismét nagyon köszönöm. Az Önök által kínált szállások minősége, fekvése és nem utolsósorban árai igazán versenyképesek, nekünk teljesen megfelelt, azt kaptuk, amire számítottunk.

A szállással kapcsolatban, mint minden vendégnél, nálunk is volt 1–2 – inkább csak – zavaró momentum :-)))). Ezeket szerintem könnyen lehet kezelni, és nagyban növelheti az elégedettséget. Először két általános javaslat:

  • 5–6 fős apartmanok esetén érdemes lenne legalább 2 kulcsot adni. Mi csak egyet kaptunk, így a társaság szétválása esetén keresgetnünk kellett a „kulcsos“ embert.
  • minket nem tájékoztattak és sehol sem találtunk tájékoztatást arról, hogy a reggeli 9 órától van. Ez az időpont tapasztalataink szerint ritka (mi még nem találkoztunk ilyen hellyel), általában korábban kezdődik a reggeliztetés. Nem az időponttal, hanem a tájékoztatás hiányával volt a gond, így az első reggel az alkalmazottak türelmetlennek érezhettek minket :-))))

Végül egy – szerintem – egyedi „probléma“: megérkezésünkkor (kb. 13 óra) a hölgy, aki intézte volna a szállást, parkolást, bő fél óráig nem volt elérhető, a többi alkalmazott pedig nem tudott segíteni. Valójában csak a kocsit szerettük volna elhelyezni, mert ezen idő alatt a tilosban parkoltunk. Ez a várakozás nem éppen jó kezdés volt … de a későbbiek feledtették

Mindent összevetve, csodálatos két napot töltöttünk Prágában. Akik most jártak először ott, biztosra vették, hogy még visszatérnek. Akik pedig már voltak, nem véletlenül tértek vissza :-))))

Én most egy ideig biztos nem fogok utazni sehova, családi állapot-változás miatt (baba). De a többiek, akikkel együtt voltam, rám hivatkozva lehet, hogy jelentkezni fognak.

Mégegyszer köszönök mindent, és kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok az iroda minden tagjának!

zoltán

03.-06.11.2011/4 fo

Kedves Valéria!

Köszönjük szépen mégegyszer a szervező munkátokat! Nagyon jól sikerült az utunk. A szállás tiszta, rendes, kulturált volt, kedves kiszolgálással. A város pedig ismét gyönyörű… a sör hagyományosan fi­nom!

Reméljük valamikor ismét utazhatunk oda, és veletek intézhetjük ezt. Addig is ajánlunk benneteket jó szívvel ismerőseinknek!

Üdvözlettel: István

09.-12.09.2011/4 fo

Kedves Valéria!

A szállással nagyon meg voltunk elégedve, különösen, hogy félreértés folytán a 43. lakosztályt kaptuk meg azonos áron, ami legalább 8 fő elhelyezésére való, mi pedig csak négyen voltuk.

Volt minden, amire szükségünk volt. Az apartman gyönyörű és nagyon kedvező helyen van. A lift romantikus. Könnyű a tömegközlekedés, de gyalog is közel vannak a látnivalók. Sok bolt és étterem van a környéken, kedvező nyitvatartással.

Köszönjük a közreműködést, további jó munkát kívánunk.

Bakacsi Tamás és családja.

11.-17.07.2011/4 fo

Kedves Valeria.

Minden nagyon jó volt, meg voltunk elégedve, köszönjük a lehetőséget. Központi helyen van a szállás, tényleg minden elérhető nagyon rövid időn belül. A hét végére már nagyjából át is láttuk a prágai közlekedést. Köszönet mindenért: Balázs Beáta és családja

24.-26.06.2011/5 fo

Keves Valéria!

Mindennel teljes mértékben meg voltunk elégedve, a szállás szép, rendezett és tiszta volt, igényeinknek tökéletesen megfelelt:)! Pavel rokonszenves és segítőkész volt, kérem adja át üdvözletünket és köszönetünket felé amennyiben értekeznek egymással! A legnagyobb köszönettel Önnek tartozunk, köszönöm, hogy annyi fontos információval szolgált számunkra, a türelmét és a szervezését is elismerés illeti! Köszönjük, hogy az Ön/Önök segítségével felejthetetlen napokat tölthettünk Prágában!:) Szívesen térünk majd vissza, örömmel és bizalommal fogunk Önhöz/Önökhöz fordulni ismét a szálláskereséssel kapcsolatban! Jó munkát kíván:

Harsányi Ákos

12.-13.06.2011/ 4 fo

Kedves Valéria!! Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A szállás jó volt, bár első érzetre a szálló lépcsőháza kicsit rémísztően hatott, de az apartmannal nem volt semmi probléma. Nekünk nagyon jó volt h letudtunk zuhanyozni és pihenni. Prága gyönyörű több napot is érdemes lenne itt eltölteni, ki tudja lehet neki rugaszkodunk még!!

Mindenkinek fogom ajánlani az Önök szállását Aki innen megy, mert közel van és tényleg kényelmes , jól felszerelt.

Nagyon köszönöm a segítőkészségét!!

Üdvözlettel: Vágóné Csilla

20.-22.05.2011/ 5 fo

Csókolom Valika!

Ismét nagyon nagyon jól éreztük magunkat. Én ugye már sokadjára voltam ott, de a kollegáim szintén nagyon meg voltak elégedve a másik ket apartmanban is mindennel. A Sklep étterem közelsége tetszett a legjobban. Nem fáradtunk el amig a szállástól megihattuk ez első sört… :) Ami biztos, hogy visszamegyünk még! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

És az időjárás is kegyes volt hozzánk. Aznap este, amikor érkeztünk óriási vihar volt, de a hétvégén ragyogóan sütött a nap.

Köszönöm még 1× a segíséget!

Toth Jácint

01.-03.04.2011/5 fo

Kedves Valeria!

Fantasztikusan éreztük magunkat Prágában! A szállásunk, és a vendéglátás kiváló volt! A futás is jól sikerült! Prága gyönyörű! Annyira jól éreztük magunkat, hogy már most elhatároztuk, hogy jövőre újra nevezünk erre a versenyre.

Ezúton szeretném megköszönni a sok segítséget a társaim nevében is! Remélem, jövőre találkozunk, és hosszabb időt tölthetünk Prágában!

Jó egészséget és sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel,A kis magyar futó csapunk!

Éva Szalai Bernadett Sikes Anna Kadocsa Margit Berkesné Edit Somkereki

25.-28.03.2011/4 fo

Kedves Valéria!

Mindent nagyon köszönünk, a szállás, útbaigazítás, fogadás teljesen rendben volt. A Sklep konyháját is kipróbáltuk, a férjem nem tudott volna kihagyni egy kis csülkös vacsorát! Prága gyönyörű és ha hinni lehet a Károly-híd legendájának, akkor bízunk benne, hogy még visszatérhetünk egyszer.

Az utazási irodájukat azóta már kollégáimnak is ajánlottam, akik nyár elején készülnek Prágába!

Minden jót kívánunk!

Bódogh család

12.-14.03.2011/6 fo

Kedves Valeria.

A minket fogadó úr nagyon kedves volt és gyorsan meg oldotta a felmarült helyzetet, a szállás nagyon szép volt és minden igényt kielégítő. Mivel 2 család voltunk csak a fürdőszoba és Wc használata volt kicsit kényes, de ezt mi oldottuk meg. Prága gyögyörű, hazafelé Hlubokát és Krumlovot is megnéztük ami szintén hatalmas élmény volt.

Biztosan megyünk még Csehországba és remélem Önökön keresztül tudunk majd szállást is foglalni!

Köszönettel Vargáné Dániel Eva

10. - 12. 12. 2010/ 3 fo

Kedves Valéria!

Először is a legjobbakat kivánom az új évben! A prágai kirándulás nagyon jól sikerült, köszönjük szépen. Abszolút elégedettek voltunk a szállással, különösen kedves és segitőkész volt a srác, aki a kulcsokat adta. Sőt mindenki akikkel találkoztunk a városban is, feltünően másabbak voltak az emberek, mint itt Budapesten például. Prágában, mintha nem lennének stresszesek az emberek, mindenki szivesen segit, kedves, és mosolyog :) A szállásra is nagyon könnyen odataláltunk, tényleg semmi probléma nem volt.

Köszönjük szépen!

Kondás Kata

15. - 17. 10. 2010/ 4 fo

Kedves Valéria!

Jól éreztük magunkat, mint mindig. A szállás maga kifogástalan volt, kis gondunk akadt a parkolóval, tekintettel arra, hogy focimeccs volt vasárnap, és át kellett parkolni, bár lehet, hogy eleve félreértettük, hogy hova állhatunk a kerítésen belül. A kulcsot sem tudtuk leadni vasárnap, mert még nem volt nyitva az étterem, úgyhogy csak becsaptuk magunk mögött az ajtót, és erről sem lettünk tájékoztatva a tulaj/üzemeltető által, hogy ezzel mi a teendő, de megoldottuk. Tehát, ami Önöket illeti, a szervezéssel nem volt gond, tudták, hogy jövünk, az sem volt gond, hogy több autóval, tehát rugalmasak is voltak, ez így rendben volt. Az egyetlen a parkoló volt, ami kicsit furcsán van megoldva, de lagalább volt! Önöknek is a legjobbakat kívánjuk 2011-ben és remélem, az idén ismét találkozunk, hacsak e-mailen keresztül is… Mert ősszel biztosan újra megyünk, ez kihagyhatatlan! Üdvözlettel, Dénes Gyöngyi

22. - 24. 10. 2010/ 4 fo

Szia Kedves Vali és Tünde!

Újból, ismét köszönetem mindenért.

Minden rendben volt, ami nem az meg apróság volt és így-úgy megoldottuk. Holnap a munkahelyemen kiderül majd, hogy pontosan ki, mit és hogyan élte meg, de szerintem mindenki jól érezte magát… már volt olyan is, aki kérdezte Tőlem, hogy „ha tavasszal teljes családdal jönnének, akkor tudunk-e ide foglalni apartmant?“ Engedélyetekkel megígértem mindent, amit lehet, hogy elintézzük együtt!!!!

Köszönet Hála Szeretettel

Bárkányi Erika

08.-10.10.2010/ 4 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában. Az időnk is nagyon jó volt. Az apartman kényelmes és tiszta volt. Az étteremben a két pincér kedves segítőkész volt. A férjem akinek ez meglepetés volt 50. születésnapjára nagyon örült a hétvégének. Ha leközelebb Prágában indulunk, csak Önöknél foglalunk szállást. Még egyszer köszönünk mindent, és további jó munkát kívánunk!!!!!

Üdvözlettel:

Horváthné Szőnyi Éva

20.-22.08.2010/4 fo

Kedves Valeria!

Nagyon köszönöm a sok segítséget, amit kaptunk. A szállás és a szervezés is nagyon jó volt. Élveztük a Prágában töltött időt. A város gyönyörű. Sok sikert kívánok a további munkátokhoz.

Üdvözlettel: Sule Zsófia

16.-19.04.2010/3 ejszaka/6 fo

Kedves Valeria! Szuper volt minden, a szallas is, az ido is!, jol ereztuk magunkat. Koszonjuk megegyszer, Nora Szekely

30.10.-03.11.2017/4 fo

Kedves Valéria,

Nagyon jól sikerült az út, az időnk lehetett volna kicsit vidámabb, de nagyon sok mindent láttunk.

A szervezés és a szállás tökéletes volt, teljesen megfelelt az elvárásainknak.

Köszönjük a segítséget,

üdvözlettel

E. Éva

01.-05.08.2017/3 fo

Kedves Tünde ès Valèria!

Nagyon jól èreztük magunkat Prágában ès a prágai szálláson is!

A szállás igen jó helyen van ès tágas, hangulatos. Kènyelmesen elfèrtünk ès szinte minden volt, amire csak szüksègünk volt.

Az ètteremben jól főznek ès kedves a szemèlyzet is.

Szívesen fogjuk ajánlani másoknak is.

Köszönettel Sz. Helga

15.-21.07.2017/ 4 fo

Kedves Tünde!

Prága gyönyörű, rengeteget, napi 4–5 órát sétáltunk a városban. Az állatkert az egész család tetszését elnyerte, pedig a gyermekek már felnőttek. Tetszettek a városban lévő pihenőkertek, melyekben felüdülést talál a fáradt vándor. Örültünk, hogy milyen tiszta a város, van még mit tanulnunk Önöktől.

A szállás várakozáson felüli volt tiszta, rendezett. A éttermi kiszolgálás és választék is elfogadható volt.

Az Önök által ajánlott idegenvezetővel is remekül megtaláltuk a hangot. Nagyon felkészült volt és sok hasznos információval gazdagodtunk.

Engedelmükkel más honfitásunknak is ajánlottuk már Önöket, és mivel mi nem csalódtunk, sőt nagyon jól éreztük magunkat ezután is ezt tesszük.

Üdvözlettel és sok sok szeretettel: M. László és családja