Referenciák: ŽIŽKOV APARTMAN 33

13.-15.04.2018/5 fo

Kedves Vali,

minden nagyon jó volt, tökéletesen elégedettek voltunk a szállással, tiszta, komfortos és modern, csak ajánlani tudom mindenkinek. Az étteremben a kínálat és a kiszolgálás is jó volt, jól laktunk, és kedves volt a személyzet is.

Csak pozitív a tapasztalat a szállás és szervezés terén is, örülünk hogy ilyen rugalmasak és gyorsak voltak, ha kérdés merült fel.

Legközelebb is Önöket választanánk! :)

Minden jót kívánok:)

Üdvözettel: Judit D.

28.06.-01.07.2017/3 fo

Kedves Valéria,

Egyetlen mondattal: NAGYON MEG VOLTUNK ELÉGEDVE!

Minden úgy történt, ahogy Önök erről előzetesen tájékoztattak bennünket. A szállás nagyon jó volt, jó helyen, a reggeli is bőséges volt, a személyzet udvarias. A szállásadó megérkezésünk után minden információval, város ill. közlekedési térképpel ellátott bennünket. Prága gyönyörű!

Őszintén tudom ajánlani Önöket minden barátomnak, ismerősömnek akik Prágába készülnek. (Már van is ilyen szeptemberre).

Nekem mindössze csak az okozott problémát, hogy én németül, franciául beszélek ill. valamicskét oroszul is, ebből jön, hogy kicsit értem a cseh ill. szlovák nyelvet is, viszont németül alig beszél valaki Prágában, angolul nem tudok bár az egyszerű beszédet megértem, igy aztán végül is ezzel sem volt nagy gond.

A tömegközleke­déssel kapcsolatos előzetes információjuk is nagyon hasznos volt, sőt pozitív meglepetés is ért, mert kiváltottam a pályaudvaron a 65 év felettiek részére szóló igazolványt és ezzel minden városi közlekedést ingyenesen vehettem igénybe. Önök még úgy tájékoztattak, hogy 50 %-os kedvezménnyel járna ez az igazolvány, valószínű egy új – számunkra pozitiv – rendelet ezt már „ingyenesre” módosította. De az nagyon jó volt, hogy előre felhívták a figyelmemet erre és igy igazolványképet is vittem magammal.

Még egyszer köszönök mindent, jómagam és útitársaim nevében is.

További sikereket kívánok Önöknek!

Üdvözlettel:

S. Éva

28.03.-30.03.2017/3 fo

Üdvözlöm :)

Nagyon jól éreztük magunkat, az apartman szép csendes és tiszta volt, minden megvolt benne amire csak szükségünk lehetett. A személyzet is kedves, segítőkész és türelmes volt, és a reggeli is kifogástalan.

Jövőre is tervezünk Prágába látogatni nagyjából egy hétre, és akkor is ezt az apartmant szeretnénk kivenni :)

Üdv.: Krisztián

20 - 23. 11. 2015/ 2 fo

Jó estét Tünde!

BUÉK !

Teljes mértékben elégedettek voltunk a szolgáltatásaikkal és vendéglátásuk­kal,hiszen ismét önökhöz fordultunk. Valamint meglepően jó a konyhájuk és bőséges az interkontinentális reggeli is. Sok apartman és szállást adó példát vehetne róla. A világ bármely pontján megállná a helyét.

A hostel szoba is kivalo volt a másik két társunknak

René

11 - 13. 09. 2015/ 4 fo

Kedves Vali és Tünde!

Köszönünk mindent!!!Nagyon jól éreztük magunkat. A villamosról szóló felvilágosítás nagyon hasznos volt,éltünk vele.A pincér fiú is nagyon készséges volt.

Remélem még el tudunk menni Prágába!

Köszönettel:Ma­rianna és családja.

25.-27.08.2015/3 fo

Kedves Valéria,

Köszönjük szépen a sok segítséget! Nagyon jól éreztük magunkat. Az apartmannal nagyon elégedettek voltunk, luxus kategória. Szerencsére szép időn is volt. A párommal mi már voltunk tavaly Prágában,de annyira más volt így,hogy most velünk volt a 8 éves lányunk is. Érdekes,hogy a gyerekek mennyire más szemszögből nézik a dolgokat! Találtunk egy jó kis játszóteret 1 villamosmegállóra a Vencel-tér felé, ha esetleg másokat is érdekelne

További jó munkát Önöknek! Üdvözlettel M. Márta

27 - 30. 06. 2015/ 5 fo

Kedves Vali!

Köszönjük szépen az összes segítséget, tanácsot Prágával kapcsolatban.

Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás remek volt, mindennel elégedettek voltunk.

Még egyszer köszönök mindent, J. Ági

08-10.05.2015/ 3 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában. Ennek része volt a szép, igényes szállás is. Amivel gondunk volt, az a parkolás. Ez részben abból is fakadt, hogy viszonylag későn érkeztünk Prágában és nehéz volt megérteni a parkolási lehetőséget.

Az apartmanon kívül a reggeli is tökéletes volt. Szerintem jó választás volt Önöket választani!

Üdvözlettel:

D. Gyula

15-17.05.2015/4 fo

Kedves Valéria!

K. Áron felesége vagyok, a mi kis csapatunk töltött el Önöknél egy szuper hétvégét május 15-e és 17-e között. Nagyszerűen éreztük magunkat, a szervezéssel, szállással, kiszolgálással, ételekkel mind-mind meg voltunk elégedve! Az étterem és a kert nagyon hangulatos, a felszolgált ételek pedig nagyon finomak voltak.

Nem kizárt, sőt biztos, hogy még felkeressük Önöket, hisz van még mit bepótolnunk ami a városnézést illeti, és az Önök által nyújtott szolgáltatásokkal maximálisan megelégedtünk.

Véleményünk szerint nem kell semmit másként intézniük, kérem folytassanak így mindent tovább!

Köszönjük a kellemes élményeket, munkájukhoz kitartást és sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:

Nóra

26 - 29. 06. 2014/3 fo

Kedves Valéria,

Nagyon jól éreztük magunkat, a város gyönyörű. Sok mindent láttunk, de csak később tudtuk meg, hogy a villamossal a Károly hídtól fel lehetett volna menni a várba.

Köszönöm az intézkedést.

Szeretnénk még eljutni Krumlovba is.

Üdvözlettel és köszönettel: Éva

08. - 10. 08. 2014/6 fo

Kedves Vali,

nagyon jól éreztük magunkat! Ez köszönhető önöknek is. Óriási segítség volt minden info, amit kaptunk önöktől, és hogy olyan gyorsan, és rugalmasan sikerült megszervezni a szállásunkat, az felbecsülhetetlen. A szállásunkkal nagyon meg voltunk elégedve. Igaz, a takarítás még nem volt készen 1/2 4-kor, mikor megérkeztünk, de kaptunk cserébe egy ingyen italt, ami feledtette a kellemetlenséget. A lakások minden igényt kielégítőek voltak, a 6 személyes lakás elrendezése pedig borzasztóan tetszett! Nagyon jó helyen is voltak. Első este gyalog mentünk és jöttünk (pedig egy 8éves, és két 70 közeli családtagunk is volt), a második este már villamossal mentünk haza, a rengeteg program miatt másképpen nem is tudtunk volna. A reggelinél bőséges választék volt. Még én is tudtam jól lakni az ételallergiámmal. Úgy hallottam a családunk férfi tagjaitól, hogy a lefekvés előtti sörözgetések alkalmával a pincérek nagyon udvariasak voltak. Ha valamiben változtatni lehetne, az a parkolás. Egy stadion parkolójában szállásolták el az autónkat, viszont vasárnap reggel egy futballmeccset rendeztek ott, és 9.00 óráig el kellett hagyni a parkolót. Mivel egy nagy értékű, kölcsönbe kapott autóról volt szó, nem mertük bárhol ott hagyni, így reggeli után hazaindultunk. Ha maradhatott volna az autó, akkor talán még beütemezünk egy-két programot, és utána indulunk haza. De nem volt gond, így is nagyon jól éreztük magunkat. Én meleg szívvel ajánlom az önök szállását bárkinek: nagyon jó helyen, nagyon jó áron, nagyon jó elrendezéssel, nem beszélve az iroda maximális segítőkészségéről. A szülinap így lett felejthetetlen az önök közreműködésével!:-) Ja, a város meg egyszerűen lélegzetelállító, elbűvölő. Ide mindeképpen vissza kell jönnünk! Nagyon köszönünk még egyszer mindent, és reméljük, fogunk még önökkel találkozni.

Üdvözlettel, M. Tünde

04. - 08. 08. 2014/ 4 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás jó volt, ár/érték aránynak teljesen megfelelő. A szoba olyan, amilyen az interneten láttuk. Zizkov városrész is tetszett, közel a belvároshoz, gyalog szinte minden elérhető.

Teljesen meg vagyunk elégedve az Önök szervezésével, semmi hiba nem volt benne, minden a megbeszéltek szerint történt.

Egyetlen egy dolog maradt ki a terveimből: a zizkovi füstös kocsmák egyikében meginni egy korsó jó prágai sört…

A gyerekekkel azonban ilyen helyre nem mentünk, így ez a következő alkalomra marad…!

Sok elégedett vendéget az irodának, üdvözlettel:

I. Zoltán

11 - 14. 04. 2014/ 3 fo

Kedves Valéria!

Minden nagyon szuper volt. Az oda út is, a szállás, az étterem. Az ügyintézés es a személyzet is. A szülőknek tetszett a város bár nagyon nem tudtunk sorozni :-) anyai szigor volt :-) egy biztos, hogy a legközelebbi utamkor is önöket fogom választani!

Köszönöm! Minden jót kívánok! Tibor

30. 10 - 01. 11. 2013/ 4 fo

Kedves Vali!

Nagyon jól éreztük magunkat Prágában! Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Az idő sajnos nagyon kevés volt, így tervezzük, hogy visszamegyünk. Csak ide, és csak Önökön keresztül:):)

Köszönjük! További sikeres munkát Önöknek!

Üdvözletttel: K. Éva és családja

21-24.03.2013/3 fo

Kedves Valéria!

Tökéletesen elégedettek voltunk mind a szállással mind az Önök munkájával. Ha idén már nem is de jövőre biztos, hogy mindenféleképpen újra menni fogunk:)

Üdvözlettel: K. István

22.-24.08.2011/3 fo

Kedves Valéria!

Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás nagyon jól felszerelt, szép, tiszta volt. Valóban közel volt a városhoz, könnyen megközelíthető volt. Rengeteget sétáltunk kinézelődtük magunkat. Legközelebb is szeretnénk menni csak akkor ősszel mert nagyon meleg időt fogtunk ki.

Az irodájuk nagyon készséges segítőkész, pontos, és gyors kiszolgálást nyújtott.

Üdv: Vantova Tamás

20.-22.05.2011/ 4 fo

Csókolom Valika!

Ismét nagyon nagyon jól éreztük magunkat. Én ugye már sokadjára voltam ott, de a kollegáim szintén nagyon meg voltak elégedve mind a ket másik apartmannal es mindennel. A Sklep étterem közelsége tetszett a legjobban. Nem fáradtunk el amig a szállástól megihattuk ez első sört… :) Ami biztos, hogy visszamegyünk még! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

És az időjárás is kegyes volt hozzánk. Aznap este, amikor érkeztünk óriási vihar volt, de a hétvégén ragyogóan sütött a nap.

Köszönöm még 1× a segíséget!

Toth Jácint

24.-28.02.2011/5 fo

Kedves Valeria!

Nagyon élveztük azt a néhány napot, sajnos gyorsan eltelt. A szállással és a szervezéssel nagyon meg voltunk elégedve, minden úgy volt jó, ahogy volt. A szállás színvonalas volt, a szervezés kifogástalan. Mindennel meg voltunk elégedve. A város pedig varázslatos volt! Életre szóló élmény volt! Köszönünk mindent!! Visszavágyunk Prágába!

Köszönettel, Majzik Andrea

29. - 31. 10 . 2010/ 5 fo

Kedves Valéria!

KÖszönjük szépen a szállást, nagyon szép volt, mindenki tetszését nagyon elnyerte! Minden gördülékenyen zajlott és szerencsére az időnk is valóban csodálatos volt, úgyhogy igazán jól éreztük magunkat ebben a 3 napban.

Köszönettel,

Villányi Dóri

10.-13.09.2010/3 fo

Kedves Valeria,

Mindennel meg voltunk idén is elégedve. Még a jó időt is vittük magunkkal:-)

A hölgy kedves volt, akivel a kulcsot, kártyát intéztük, a szállás még mindig nagyon szép. Fáztunk, de kértünk fűtést, azt is megoldották!

Úgyhogy elégedetten jöttünk haza. A barátaink majd érkeznek, bízom benne, hogy ők is ilyen jól fogják érezni magukat.

Köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel

Papp Zsuzsanna