Referenciák: HUSOVA NO. 8 APARTMAN

25. - 26. 10. 2016/ 2 fo

Jó estét, kedves Valéria,

felejthetetlen volt a koncert!

A szállással maradéktalanul meg voltunk elégedve, észrevételt nem nagyon tudok mondani, mert kevés időt töltöttünk ott, szinte azt mondhatom, csak aludni mentünk oda.

Mindenki nagyon kedves volt, a recepción lévő fiúk , a reggelinél a hölgy, makulátlan tisztaság az apartmanban, nagyon szép elhelyezkedés a belvárosban, ennek ellenére csend és nyugalom. Ezeket tudom elmondani.

Építő jellegű javaslatom ezért nincs, ha ismerőseink Prágába készülnek, egyértelműen Önöket fogjuk ajánlani!

Köszönöm még egyszer a kedvességét és minden jót kívánok a továbbiakban!

V. Valéria

17 - 21. 05. 2013/ 1 fo

Kedves Valéria,

Minden remekül sikerült, a konferencia és az utazás is.

A szállással minden rendben volt, felszerelt, és főként nagyon jó helyen van.A megtalálása is könnyen ment. Talán a mosdóra kicsi takarítás még ráfért volna, de egyébként teljesen megérte az árát.

Köszönöm a segítségüket.

Zsuzsanna

14-17.03.2013/2 fo

Kedves Valéria !

Nagyon szépen köszönjük az ajánlott szállásokat ( Husova 2 + 8 apartmanok), nagyon meg voltunk elégedve. Külön kiemelnénk a nagyon kedves recepcióst, aki magyar nyelven próbált nap mint nap bennünket meglepni, igazán kedves volt tőle. Az apartmanok, csendesek, kényelmesek voltak és szinte a belváros kellős közepén , így gyalog is mindent kényelmesen elértünk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk !

Még egyszer köszönjük szépen és további jó munkát kívánunk !

Üdvözlettel: K. Viktória Szentendre

28-29.11.2012/3 fo

Kedves Valéria!

Minden tökéletes volt! A szállás nagyszerű,szuper helyen,közel mindenhez. A Személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt.

Köszönjük: V. P. Mónika

05-09.10.2012/2 fo

Kedves Valeria!

A szállásunkkal maximálisan meg voltunk elégedve. Az étterem részben 25 %-os kedvezményt kaptunk, így elmondhatjuk, hogy a szállás elhelyezkedése és az étterem kínálata így a legjobb ár/érték arányra jött ki. A szállás tiszta, csendes (habár szemben van egy kocsma, de a felszűrődő hangok nem voltak zavaróak), és nagyon közel van mindenhez. A recepciós emberek nagyon udvariasak, segítőkészek voltak. A bejelentkezésünknél semmilyen problémánk nem volt. A kijelentkezésünk napján a portán hagyhattuk a csomagunkat, így a hazautazásunkig nem kellett őket cipelnünk.

Az irodájukkal maximálisan meg vagyunk elégedve. Köszönjük a segítséget, és a jó szállás ajánlatot. Biztosan ajánlani fogjuk a Prágába utazó ismerőseinknek!

Üdvözlettel:

H. Orsolya