Referenciák: HUSOVA NO. 1 APARTMAN

27-30.04.2013/2 fo

Kedves Valéria!

Meg voltunk mindennel elégedve. A szállás pont olyan volt, mint a képeken. Az Óváros kellős közepén, mindenhez közel. A foglalás és előlegfizetés is rendben volt, a szálláson pont annyit fizettünk, amit előre tudtunk. A recepción segítőkészek voltak, a reggeli bőséges és finom volt. Az apartmanhoz tartozó kávézó és két étterem is nagyon igényes.

A szemben lévő Aranytigris (u Zlatého tygra) söröző pedig kötelező program!

Mivel én magam szeretem szervezni a városnézéseket, így a szállásfoglaláson kívül más szolgáltatást nem vettem igénybe Önöktől, de a honlapon található információk hasznosak voltak. A Prága Kártyát mi is megvettük az Óváros téren található irodában, de sokáig kerestük, hol lehet kapni. Erről a közelben csak az apartman recepcióján tudtak felvilágosítást adni, utólag is köszönjük a segítséget. A honlapjukon található nevezetességek közül azonban nem mind látogatható a kártyával ingyenesen, pl. a Szt. Vitus székesegyház tornyába külön kell belépőt fizetni, a kártya felmutatása kedvezményt biztosít.

Nagyon meg voltunk elégedve, még biztosan találkozunk!

Üdv

B. Gabriella

21-23.04.2013/5 fo

Kedves Valeria!

Nagyon jól éreztük magunkat, nem volt gond semmivel, leszámítva a belvárosi zajt, ami éjszakánként az utcáról szűrődött be, de ez ezzel jár, ezen Önök nem tudnak változtatni.

Szóval, meg voltunk elégedve, mint mindig!

Szép napot és sok szállóvendéget!

Üdv, Gyöngyi