Referenciák: BLAHNIKOVA APARTMAN 12

2.-25.07.2010/4 fo

Kedves Valéria !

Minden jó volt, mindennel elégedettek voltunk. Jó hely volt jó helyen. Azt hiszem egyedül az maradt ki, hogy hány órától foglalható el a szállás. Üdvözlettel: Jakab Gyula

16.-19.08.2010/ 4 fo

Kedves Valéria!

Nagyon meg voltunk elégedve a szállással és az Önök munkájával. Nagyon jó volt az apartman és a parkolóhely is. A szálláshoz közel van a villamosmegálló, nagyon gyorsan el tudtunk jutni mindenhova tömegközlekedéssel, és a szállás közelében vannak nagyon jó kávézók is. A város gyönyörű, nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönettel:

Gellér Péter

07.-10.07.2010/5 fo

Kedves Valéria,

Köszönjük a nyári kitűnő szervezést. Prágában nagyon jól éreztük magunkat, reméljük még lesz módunkban visszatérni. A bérelt lakás mellett a Lavicka étterem hangulata és ételei szintén maradandó élményt jelentettek.

Üdvözlettel: Villányi család

17.-20. 06. 2010

Kedves Valéria!

Teljes mértékben meg voltunk elégedve mindennel. A szállás teljesen megfelelt az interneten hirdetettnek, könnyen megtaláltuk, a háziúr nagyon készséges volt. Az árak is stimmeltek, tehát minden megfelelő volt, szervezés, szállás minősége, az információ továbbítása.

Köszönjük, hogy Önök által ilyen jól sikerült a Prágai utazásunk, és természetesen a jövőben tervezett prágai utazásunkkor is Önökhöz fordulunk majd a szálláskeresés kapcsán.

Köszönettel: Buron András

26.-28. 05. 2010/2 ej/3 fo

Kedves Valéria !

Ezúton is szeretnénk a megköszöni az Ön férjének prágai segítségét. Az ember mindig kerülhet bajba, de az a szerencse ha élet ilyen emberekkel hozza össze, mint a férje.

Mivel autószerelő műhelyünk van Budapesten szeretnénk felajánlani, hogy ha Önöknek vagy családtagjaiknak Budapesten bármilyen segítségre van szüksége keressenek meg minket.

Az utazási irodájukkal teljes mértékben megvoltunk elégedve. Már a foglalásnál is segítőkészek voltak. A szállás szép, tiszta volt az ár-érték aránynak teljesen megfelelt. A háziúr kedves volt. Számunkra tanulságos volt, hogy a csehek leakartak minket venni az autójavítással ( valamilyen szinten sikerült is nekik a szállítás költségével ), de jó érzés tudni, hogy mindenütt vannak olyan magyarok akikre lehet számítani.

A sok bosszúságot leszámítva Prága még mindig gyönyörű és biztos, hogy amennyiben újból megyünk az Önök irodáján keresztül fogunk.

Mégegyszer köszönjük a segítségüket !

Magam és a férjem nevében üdvözlettel : Süle Márta

21-25.07.2008 4 személy

Kefves Bartha Tünde! Nagyon köszönjük Prágai szállásunk ajánlatát és segítségét! Gyönyörű és kényelmes appartmant ajánlott nekünk mellyel maximálisan meg voltunk elégedve! Bár az ember egy ilyen városkiránduláskor csak estére tér haza, de nem mindegyy, hogy megfáradva hol és milyen környezetben pihenheti ki magát! Nagyon Jól éreztük magunkat, köszönet a házigazda kedvességéért és segítségéért is! Mégegyszer köszönjük, hogy Prágai napunkat kellemesebbé és még vonzobbá tette! Juhász János és családja!

17-20.04.2008 4+4 személy

Kedves Tünde! Szerencsésen hazaértünk, leszámítva a másik autó durrdefektjét, amit már itt Magyarországon kapott, miután átléptük a határt, de az ijedtségen kívül nem történt nagyobb baj.Nagyon szép Prága és a szállás is szuper volt. Szépen volt berendezve és nagyon tiszta. Közel volt a belvároshoz, az első két napon nem is szálltunk villamosra, sétáltunk. A kedvezményes kártyákat nem igazán használtuk, ott ettünk, ahol éppen megéheztünk és ami hangulatosnak tűnt. Még egyszer köszönjük a segítségedet, ajánlani fogjuk az ismerősöknek is! Üdvözlettel és a legjobbakat kívánva: Szojka Ildi

25-27.03.2008

Kedves Tünde! Remélem Viktoria és Zoltán is hozzánk hasonlóan jól érezték magukat, annak ellenére, hogy nem velünk utaztak! :))))

A szállás kitűnő volt, sőt Miro a 12-est adta oda nekünk erre a 2 napra. Később megnéztük a 11-est, az is tetszett! Kellemes meleg, tisztaság fogadott minket. Profi szállásadó! -Képzelheti, valamicskét mi is konyítunk itt a Balaton-parton a szálláskiadáshoz.

Egyszóval a szervezés+szállás ***** !!

Vacsorázni a közelben lévö Lavickába jártunk, mindannyiunk legnagyobb megelégedésére! Indulás előtt fogyott ki a színes patron, így fekete-fehér kuponokat vittünk. Nagyot néztek, de elfogadták. Finomakat ettünk, pontosan számoltak, nagyon jó volt! Prága gyönyörű, s még az időjárás is kegyes volt hozzánk, mire leértünk a centrumba, mindig jó idő lett, elállt a hóesés!!!

Na, azóta is vágyakozunk vissza, akár kicsit hosszabb időre is! Hazafelé Brnoban a Tescoban vettünk sört. Na ott a pénztáros a 10 üveges kartonra rányomott egy négyes szorzót. Ha nem kávézunk, hát rögtön észre sem vesszük, csak itthon. Rögtön nem beszélt senki európai nyelvet. Szerencsére akadt egy szintén reklamáló hölgy, aki beszélt angolul. Az ő segítségével aztán sikerült visszaszereznünk a pénzünket!

Ettől függeltlenül azért jó érzéssel gondolunk a prágai kirándulásunkra! Meg fogjuk ismételni, amint tehetjük! Köszönjük az eltöltött szép napokat, a „gondoskodást“ ! Üdvözlettel, Kácsor József www.balatonle­lle.hu

27-30.03.2008, 4 személy

Szia! terveztem hogy írok, megérdemled :-) Mi Viktorral már nem először voltunk, szüleim igen. Eleinte hűvös volt, de minden nap egyre szebb idő lett. A tulajjal egész jól tudtunk kommunikálni angolul, a szállás rendben volt. Apró hülyeségek voltak, de hát azok a mi hibánkból (a fügöny lefutott a karnisról és vissza kellett pakolni :), meg ugye a wc ülőke eltört szegény apukám alatt, pedig nem egy drabál.. :) kinevettük szegényt, mert olyan megszeppent fejjel jött ki a mosdóból..el is felejtette, miért ment be… :D )

A szállás a rendeléstől a szállás elhagyásáig semmi problémát nem jelentett, gördülékeny volt minden ügyéntézés és korrekt. Ár-színvonal szempontból mindenképpen olcsó, mert a befizetett összegéret nagyon kényelmes, tiszta és szép „otthonunk“ tudott lenni ez az apartman erre a pár napra. Közel volt a villamoshoz, illetve a belvároshoz, az első délután, amikor megérkeztünk, nem is használtuk, mert besétáltunk, este meg vissza.

Ez se rám vall hogy ilyesmiket írogassak, de valóban nagyon jó volt a szállás. És tudod mit? Az ágyak…annyira kényelmesek voltak hogy hihetetlen. Meg kellett anyunak is állapítani, hogy – bár ők rengeteget túráznak napokat szállásbérlésekkel – de ilyen jó ágyban nem aludt. Azt mondta kicsit jobb is mint az otthoni. Pedig nekik legendásan kényelmes az ágyuk :D Szóval amennyit mászkáltunk,a­mennyire leamortizáltuk estére magunkat, annyira jól ki is tudtuk fizikailag pihenni másnapra a nyavajáinkat :)

Sok helyen voltunk (mi Vikivel olyat is láttunk, ami 2 éve kimaradt), de az ebédet mindkét nap olyan helyen oldottunk meg, ami épp utunkba esett, szóval sajna a kedvezményeket nem használtuk, arról nem tudok mondani semmit.

Ha megint lesz valami koncert, ami miatt megint megyünk, esetleg több napra, mindenképpen nálad foglalunk szállást, és persze nyugodt szívvel foglak ajánlani mindenkinek (már itt ott reklámoztalak is :D )

Egy másik levélben – ha nem baj – válogatok neked képeket, ha gondolog a normálisakat fel is használhatod. Voltunk Kutna Hora-ban is a Szent Borbála teplomba és Sedlecben is hazafelé, arról is van kép.

JA! és persze gyöngyökből rogyásig bevásároltam. További szép napot és jó munkát!!! Puszi: Frida Zsuzsanna Kálmán

21-24.03.2008

Szia Tünde! Köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat! Az idõ bár lehetett volna kicsit jobb is , de nem zavart minket, mindent meg tudtunk valósítani amit akartunk. A szállással nagyon elégedettek voltunk, nagyon kedves volt a tulaj(vagy aki ott volt). Bocs hogy az újságok kicsit gyûröttek, utólag tudtuk meg hogy a postaládába kell dobni amibe nehezen fért bele:) Ezért bocsi, ha a kulcs még nálam lett volna bent hagyom az apartmanban:) A kedvezményes kártyákat nem használtuk, de köszönjük utólag azt is. Mindent egybevetve örülünk hogy ott voltunk és örülünk hogy nálad foglaltunk. Eztán is így teszünk ha megyünk , és ajánlani fogunk a barátainknak is. Nektek is szép idõt és minden jót! Üdv: Czezon Tomi és Ildi

14-16.03.2008, 4 személy

Kedves Tünde! Köszönjük szépen nagyon elégedettek voltunk mindennel. Nagyon színvonalas volt az apartman, barátságos volt a házi úr is. Voltunk a SKLEP nevű étteremben. Ettünk egy jó Knédlit és perszer néhány hazai sört is megkóstoltunk. Az idő kicsit szeszéjes volt nem zavart minket. Nem csalódtunk a városban. Már tovább is adtam az címét és telefonszámát. Még mi is fogunk jelentkezni. Mégegyszer köszönünk szépen mindent. Boda Attila

29.2-2.3.2008

Kedves Tünde, nagyon köszönjük a segítségedet a Blahnikova appartman foglalásával kapcsolatosan. Közel van a belváros (3 villamos megálló), kényelmes, tiszta, jó hangulatú az appartman, segítőkész a tulajdonos, az autó parkolása is jól megoldott. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem fogtok csalódni. Sipos család Budapestről 2008.március