10 ÉRV, HOGY MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

1) GARANTÁLJUK AJÁNLATAINK SZÍNVONALÁT 9 év tapasztalatának köszönhetöen személyesen ellenöriztem le minden szállásajanla­tunkat. 12 éve élek és dolgozom Prágában így nemcsak magukat a szállodákat, panziókat és az apartmanokat ismerem hanem azok környékét, megközelítését és a hely adta lehetöségeit is. Ezeket az információkat öszintén fogom megosztani Önökkel, tehát senkit sem érhetnek kellemetlen meglepetések. Azokkal a hotelekkel, panziókkal vagy diákszállásokkal, ahol visszaéltek az utasok bizalmával, illetve ahol nem azt kapták, amit lefoglaltak az új travel portálom már nem is vette fel a kapcsolatot. Így adatbázisom csak olyan prágai szállásajánalatokat tartalmaznak, amelyekkel garantáltan elégedettek lesznek.

2) PRÁGAI SZÁLLÁSAJÁNLATOK MINDENKI ZSEBÉNEK ÉS ELVÁRÁSÁNAK MEGFELELŐEN A legismertebb luxus szállodák mellett számtalan 2–3*-os hotel, olcsó, de színvonalas prágai panzió, kényelmes apartman vagy belvárosi diákszállás ajánlatai közül mindenki megtalálja majd a magának valót. Ha nagyobb baráti vagy családi társasággal indulnak útra Prágába akkor járnak a legjobban, ha egy több hálószobás apartmant vesznek igénybe: olcsó és mégis nagyon kényelmes megoldás. De amit igazán fontosnak tartok az apartmanokban otthonosan érezhetik majd magukat Prágában is, ahol mindig van hely arra, hogy esténként zavartalanul legyen együtt a társasát és reggel akkor reggelizzen, amikor jól esik ébredni és nem akkor, amikor kell.

3) A LEGJOBB ÁR GARANCIÁJA Ha egy konkrét terminusra és egy konkrét szálláshelyre kedvezöbb árat találnak, mint a mi utazási portálunkon kérem szóljanak nekünk, mi garantáljuk Önöknek, hogy „megszerezzük“ Önöknek ugyanazt az árat. Miért is fizetnének többet, ha tehetek érte valamit?

4) SPECIÁLIS KEDVEZMÉNYEK MINDENKINEK Foglalja le prágai vagy csehországi szállását utazási irodánk segítségével és élvezze a város adta ízeket 10–15% -os kedvezménnyel. http://www.olcso-szallasok-pragaban.hu/…ek-pragaban/

5) GARANTÁLT MAGYAR ÜGYINTÉZÉS Személyesen én, prágai tündérjük, Bartha Tünde állok rendelkezésükre, minden nap reggel 9.00 töl éste 17.00 ig. Aztán anyukává és játszótárssá valtozom, tehát már nem ülök a számítógép elött, de a +420 773 204832 számon mindig elérnek. Ha pedig emailt írnak, amint elalszik Lili lányom ígérem válaszolok és mindenben a segítségükre leszek.

6) KÖZVETLEN KAPCSOLAT A foglalással megkapják a szálloda / panzió / apartman telefonszámát, email címét így közvetlen kapcsolatban lehetnek szállásadójukkal, de természetesen mi azért vagyunk itt, hogy bármiben a segítségükre legyünk, TERMESZETESEN MAGYARUL:-)

8) SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK Ha szeretnék, hogy személyre szabva készítsek Önöknek szállás illetve programajánlatot elég ha megírják, milyenek az elképzeléseik, mi az amihez ragaszkodnak és mi az amihez nem, hányan szeretnének utazni, milyen elosztásban és árkategóriában és a többit bízzák rám. Ez alatt a 9 év alatt számtalan magyar családot, baráti társaságat, szerelmest, sörbarátot illetve autóbuszos nagy csoportot szállásoltam már el így higgyel el már fél szavakból is értem mire vágynak és mit szeretnének.

9) NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK A honlapomon megadott árak véglegesek, tartalmazzák a közvetítöi árat, az idegenforgalmi adót, a prágai szállodáknál és a panzióknál a reggelit is.

10) CSOPORTOS KEDVEZMÉNYEK 9 sikeres év munkájának köszönhetöen olyan speciális árakat kapok a legközkedveltebb tourist szállodáktól, panzióktól és apartmanházaktól, hogy csoportos foglalasok esetében nagyon kedvezményes árat tudok ajánlani + GARANTÁLTAN MINDEN 21.FÖNEK INGYEN SZERVEZZÜK MEG SZÁLLÁSÁT és REGGELIJÉT.

A HONLAPUNKON MEGADOTT EUR ES HUF ARAK INFORMATÍVAK ÉS ÁRFOLYAM SZERINT VÁLTOZHATNAK. A CSEH KORONÁBAN FELTÜNTETETT ÁRAK VÉGLEGESEK. KÉRJE TESTRESZABOTT KEDVEZMÉNYES AJÁNLATUNKAT, AMIT EMAILBEN MEGÍRUNK ÖNÖKNEK, AZ SZÁMÍT. VÁRJUK ÖNÖKET SZERETETTEL! Tünde és Valéria